|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Urlraen
|
Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní Posted: 11:46 28. Jul 2010 |
|
|
LDamian wrote: . Naprosto souhlasim, jen jsem napsal obecně jak zjistit makro v logu zpětně. Je na každym jak koho bude kontrolovat. Osobně si myslim, že je nejlepší to dělat efektama, protože ty se do logu nevypisují a hra je nijak nezaznamenává, takže si to programem jen těžko ošetří. Samozřejmě, že musí bejt ten efekt dobře viditelnej a pokud možno trvalejšího rázu.
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní Posted: 12:09 28. Jul 2010 |
|
|
Urlraen wrote: LDamian wrote: . ....Samozřejmě, že musí bejt ten efekt dobře viditelnej a pokud možno trvalejšího rázu. Jistě musí trvat déle, než případné vykonání velké tělesné potřeby při zažívacích potížích ... 
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní Posted: 12:24 28. Jul 2010 |
|
|
monstera wrote: Urlraen wrote: LDamian wrote: . ....Samozřejmě, že musí bejt ten efekt dobře viditelnej a pokud možno trvalejšího rázu. Jistě musí trvat déle, než případné vykonání velké tělesné potřeby při zažívacích potížích ...  Tím se nemá testovat to, zda je afk. Afk být může kdo chce jak chce třeba od restartu do restartu (bo stejně nedostává expy). Maximálně ponese nějaké IC následky, pokud se tak děj vyvine (třeba pokud zůstane afk v noci na ulici v Karathe...). Tenhle test je na to, zda mu běží nějaký externí program. Takže pokud postava hází emoty nebo chodí, tak hráč nemá co být na záchodě.  Externí programy každý používá na vlastní riziko a pokud odejde od počítače a nevypne si ho, je to fakt čistě jeho smůla.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Miking
|
Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní Posted: 07:40 30. Jul 2010 |
|
 |
Poutník |
|
|
Koukám, že se to nechává vyšumět. Minimálně jeden člověk je potrestan za něco co neudělal. Dukazy mu předloženy nebyli. Jeho hra se asi nelíbila, tak se našlo obvinění. Je to vlastně jako v celém česku, celej naš pravní system je založenej na stejným principu. Když je někdo nepohodlnej pro ty nahoře, tak se odstraní.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní Posted: 09:57 30. Jul 2010 |
|
|
Miking wrote: Koukám, že se to nechává vyšumět. Minimálně jeden člověk je potrestan za něco co neudělal. Dukazy mu předloženy nebyli. Jeho hra se asi nelíbila, tak se našlo obvinění. Je to vlastně jako v celém česku, celej naš pravní system je založenej na stejným principu. Když je někdo nepohodlnej pro ty nahoře, tak se odstraní. Trpělivost. Rejty toho měl hodně a teď je sraz. Snad se to ještě zváží po srazu.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Taury
|
Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní Posted: 15:08 30. Jul 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
LDamian wrote: Miking wrote: Koukám, že se to nechává vyšumět. Minimálně jeden člověk je potrestan za něco co neudělal. Dukazy mu předloženy nebyli. Jeho hra se asi nelíbila, tak se našlo obvinění. Je to vlastně jako v celém česku, celej naš pravní system je založenej na stejným principu. Když je někdo nepohodlnej pro ty nahoře, tak se odstraní. Trpělivost. Rejty toho měl hodně a teď je sraz. Snad se to ještě zváží po srazu. asi jsem jden z mala,co si uvdomuje ze DM jsou v situaci. Kdy 'cokoliv udelame je spatne'. Jedine dobre tu byl navrh LDamiena.
|
|
Top |
|
Miking
|
Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní Posted: 20:40 02. Aug 2010 |
|
 |
Poutník |
|
|
Nepronikla nejaka neoficialni zpravička z prubehu šetření?
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní Posted: 11:20 03. Aug 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Krata wrote: Thalie neni HCRP svět ani svět, který nechává hráče na volné noze, at si tu každý dělá co chce ale at neporušuje pravidla.. někomu se to líbí, někomu ne, ale Thalie je tak nastavena a nikomu nic bránit nebude, kolečkuj si, lootuj, creepuj, RPuj ale dodržuj pravidla světa
Tak znovu a znovu tohl procitam. A narazil jsem na tohle. Krato plne s tebou souhlasim, jen nevim jestli to vnimaji tak vsihni  . Mozna ted jsem si prilozil pod svuj kotel. Externi program jsem nepouzil a veril jsem v ocisteni v logu, bohuzel jsem nevedel, ze log zaznamenava jen neco.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní Posted: 11:52 03. Aug 2010 |
|
|
Také něco přihodím. Pro mě osobně není rozdíl v externím programu a AFK s vidinou skákajících xp za čas bez práce. Oboje jde proti duchu časových xp za alespoň minimální RP. Už nejsem v týmu a proto se nevyjadřuji k výši trestu ani rozhodnutí. Třeba u tebe Istvane.Co já pamatuji, tak jsem Tvé tři vysoké levely vždycky viděl někde postávat ve stínu či podobně a to na místech kde je největší šance obohatit přísun časovek ještě s bonusem za více postav pohromadě a to bez reakce na okolí.Sám jsem tě často zkoušel. A nebyl si sám Že nikdo nečasuje někde v dungeonu? A ještě k tomu jak tam ... reagoval na můj návrh zrušení časovek, že je to podpásovka pro ostatní poctivé erpaře. Dříve tu žádný přísun časovek nebyl a taky to šlo, pač jsme si tu chtěli hrát a ne tu hru vyhrát... Toť vsjo. Sorrow
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní Posted: 12:09 03. Aug 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Sorrow wrote: Také něco přihodím. Pro mě osobně není rozdíl v externím programu a AFK s vidinou skákajících xp za čas bez práce. Oboje jde proti duchu časových xp za alespoň minimální RP. Už nejsem v týmu a proto se nevyjadřuji k výši trestu ani rozhodnutí. Třeba u tebe Istvane.Co já pamatuji, tak jsem Tvé tři vysoké levely vždycky viděl někde postávat ve stínu či podobně a to na místech kde je největší šance obohatit přísun časovek ještě s bonusem za více postav pohromadě a to bez reakce na okolí.Sám jsem tě často zkoušel. A nebyl si sám Že nikdo nečasuje někde v dungeonu? A ještě k tomu jak tam ... reagoval na můj návrh zrušení časovek, že je to podpásovka pro ostatní poctivé erpaře. Dříve tu žádný přísun časovek nebyl a taky to šlo, pač jsme si tu chtěli hrát a ne tu hru vyhrát... Toť vsjo. Sorrow Tak mag nikdy nepostaval v hidu, zadny nemel, nepostaval ani v invisu a hral jsem za nej temer stale. Sedaval casto v ivory se shadyi a verne se venoval Zelezne pesti, kde dekuji nejlepsimu DM co jsem zde zazil JiBovi. Rithien, ano tady jsem obcas v hidu postaval, ale ani zdaleka bych nerekl jako nekteri jiny hraci. Dotahla krejcovinu a ocarovani na max a alchymii velmi vysoko, sbirani 80+ (podcrafty kozeluzstvi a brouseni). Za svuj zivot otocila kolem 20-30M (to nevydelala casovanim opravdu ne) Rekl bych, ze jeji pomer casovek musel byt velmi spatny proti mnohonasobnemu zabiti monster. To by snad i cairon mohl potvrdit, jak casto jsem za ni hral a hre se vzdy naplno venoval. Za dalsi, delal jsem v dilne a bylo me jedno, ze hodinu expy neskacou. Uz pred mnoha mesici mela level 30 a expy na prestup na dalsi, a pres 4realne mesice jsem cekal aby mel byl umoznen prestup. Neotravuju casto dm, pripada me to neslusne, parkrat jsem to zminil a doufal, ze jednou... bude moc postoupit (stale je level 30). Hral jsem ji vice nez rok, a napriklad Kora me v levelech prebehla velmi rychle, to i Nulieth. A posledni postava Viro, ano tam mas vice ci mene pravdu, ale to vse, uz jsem napsal ve svem prispevku "Istvan ban". Stale si nemyslim, ze jsem porusil pravidla. Ne tak jak mluvi tresty. A jestli nedelate rozdil mezi externim programem a afk. Tak me je lito, ze to neni napsane davno v pravidlech. Sorrowe nemam ti nic za zle, s tebou se pekne hralo a hraje, jen s Vama nepiju pivo 
|
|
Top |
|
Miking
|
Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní Posted: 15:58 03. Aug 2010 |
|
 |
Poutník |
|
|
nekdo napsal Také něco přihodím. Pro mě osobně není rozdíl v externím programu a AFK s vidinou skákajících xp za čas bez práce. ¨ Stejné to samozdřejmě není, dlouho sem se snažil najít nějaké přírovnání ze života, ale prostě sem na nic nepřišel. Jediné co se k tomu trochu přibližuje, je projetí auta na oranžovou (to se může) a na červenou.
Ale i kdyby.... Zabanovanym nebyli předloženy žadné dukazy o jejich vině a ni o testu AFK. (Mluvím hlavně o jednom hrači, ale domnivam se, že u ostatních to nebylo jinak).
Sam sem ve hře afk byl několikrát, a sbíral čaasovky, protože sem zrovna neměl co dělat a nikdo ze znamych ve hře nebyl. Přesto si myslím, že patřím spíše k tem konstruktivním hráčům, než k pasivně přihlížejícím spoluhráčum. Tímto se veřejně přiznávám a doufám že při udělení trestu, bude bran zřetel na to, že jsem se sám udal, k nečemu co není trestné.
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní Posted: 17:05 03. Aug 2010 |
|
|
Rad bych poprosil nekoho z Teamu, zda by se sem vyjadril, jestli se prohresky a udelene tresty jeste projednavaji a posuzuji nebo to skončilo vyrokem hlavniho DM. Po jeho vyroku sem bylo vlozeno mnoho dalsich hodnotnych prispevku, ktere by staly za sirsi diskuzi mezi Teamem a hraci, nejen kvuli "hrisnikum",ale i kvuli budoucnosti, aby se na Thalii jiz podobne udalosti nestavaly.
Predem mnohokrat dekuji...
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní Posted: 17:13 03. Aug 2010 |
|
|
Ano, situacia sa prejadnava a zhodnocuju sa vsetky pohlady na danu vec - nasledne bude uverejnene konecne rozhodnutie.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní Posted: 18:57 03. Aug 2010 |
|
|
Miking wrote: Stejné to samozdřejmě není, dlouho sem se snažil najít nějaké přírovnání ze života, ale prostě sem na nic nepřišel. Jediné co se k tomu trochu přibližuje, je projetí auta na oranžovou (to se může) a na červenou. Sam sem ve hře afk byl několikrát, a sbíral čaasovky, protože sem zrovna neměl co dělat a nikdo ze znamych ve hře nebyl. Přesto si myslím, že patřím spíše k tem konstruktivním hráčům, než k pasivně přihlížejícím spoluhráčum. Tímto se veřejně přiznávám a doufám že při udělení trestu, bude bran zřetel na to, že jsem se sám udal, k nečemu co není trestné. Opravdu úsměvné... Když nedovedeš pochopit ten rozdíl, tak to se nedá nic dělat. Sám píšeš jak si byl afk a časoval protože si neměl co dělat. Co třeba to teda vypnout a vzít si knížku a nebo jít ven? Nebo mi chceš tvrdit, že si seděl u pc, nedělal nic jiného a jen při tupém zírání na monitor po čase udělat pohyb abys nahodil časové xp? 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní Posted: 19:19 03. Aug 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Sorrow wrote: Dříve tu žádný přísun časovek nebyl a taky to šlo, pač jsme si tu chtěli hrát a ne tu hru vyhrát... Toť vsjo.
Sorrow *podepisuje se* taky souhlasim,i když vůbec nevim o čem je řeč,šlo to i bez nich a bylo to parádní..ale taky se nikdo nehonil za expama no 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|