|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
menderon
|
Post subject: Re: Emoteri Posted: 21:28 05. Sep 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Muthor6 wrote: Právě proto, je Neverwinter Nights fantasy a Thalie fantasy svět  Chapu, magove nemohou letat, socky nemohou létat. NWN nemá modul na létání. Tak v zajmu zachování RP okřídlenců se bude létání hvezdičkovat Drow: ha elf, vzdej se Elf: *ladně mává křídly* Drow: tak přestan a vzdej se ELF: *ladne mava křidly a letí ve vyšinách* Elf po PM: zrovna někam letím, vidíš mne jen jko skvrnu na obloze Drow po PM: aha tak bež no, promin, videl jsem te mezi stromy v lese 
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
|
|
Top |
|
Muthor6
|
Post subject: Re: Emoteri Posted: 21:39 05. Sep 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
Právě proto je uvolené od DM jenom plachtění (co vím) Takže například, pokud bys mě shodil z majáka, tak dokážu doplachtit na zem. Tak jsem to teda pochopil 
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Emoteri Posted: 21:42 05. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
za mého DM působení sem taky hrál jen to, že se okřídlené bytosti umí jen vznášet nebo plachtit.. popřípadě daleko nadkočit, něco ve stylu slepice.. když se někdo snášel v korunách tak sem ho nemilosrdně sestřeloval dolu 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Emoteri Posted: 21:53 05. Sep 2010 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Tak jim všem přistřihněte křídla, at se nehádaj sry za spam
|
menderon
|
Post subject: Re: Emoteri Posted: 21:57 05. Sep 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Práček wrote: Tak jim všem přistřihněte křídla, at se nehádaj sry za spamnelbni to se hodí všem, muj gnom ma specialní batmanovský plášt a v u pasu nosí hopsinkovou šťávu. Staci par emote a at si mne orel hazí z jakékoliv výšky... 
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Emoteri Posted: 22:23 05. Sep 2010 |
|
|
Okridleny elf ma jakesi "letani" simulovane systemem v podstate pomoci bonusu a nevyhod.
Ma +20% na rychlost pri pohybu - pomuze si kridlama, delsi skoky a tak.
Ma -2 na odolnost, protoze krehka stavba tela (klidne by mohl mit dute kosti).
Ma -2 na utok i obranu v interierech. To je sice asi spis psychickeho puvodu, ze okridleni elfove spatne snasi uzavrene prostory, ale tak ten postih pro uzavreny prostor to splnuje.
--------------------------
U RDD, Tieflingu a Aasimaru tam nejake takove reseni systemove neni. Zrejme se nepredpoklada vyuziti kridel v takove mire, v jake je to u okridlenych elfu. Kazdopadne v rp mi prijde hra na castecny let v pohode - treba to plachteni pro postavu, ktera proste nema nalozeni a ma na to staty a neni ve zbroji a podobne. Ale melo by to byt spis zpestreni.
Kdyby to nekdo chtel treba i u sveho tieflinga podchytit vylozene systemove s tim, ze se tomu zvlast venuje a podobne a nekdo mu NAAAHODOU chtel vyhovet, tak bych to videl s bonusama a postihama podobne, jako u okridleneho elfa.
-2 odolnost (musi drzet specialni dietu, diky ktery je extremne vychrtly a slachovity a velmi se specializovat co se tyce rozlozeni svalu)
+20% rychlost pri pohybu
-2 utok i obrana pro interiery (proste specializuje se na otevrene plochy...)
To kdyby to nekomu chteli DM dat jako takovy systemovy bonus za dlouhodobou rp snahu naucit se letat.
Jen navrh, jak by se to mozna dalo resit. .o)
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Emoteri Posted: 22:35 05. Sep 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
zachy wrote: Muže se tiefling naučit létat? Ano, tiefling se muze naucit letat a to za pomoci masivnejsiho katapultu. Jine moznosti letani tielfinga musi schvalit DM.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Emoteri Posted: 23:04 05. Sep 2010 |
|
|
Tak to by ma ešte zaujímalo ako to je s takou Gargoylou alebo dráčikom u meňavca alebo nedajbože s Drakom. Tieto bytosti som vždy pokladal za letuschopné.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Emoteri Posted: 08:49 06. Sep 2010 |
|
|
[quote="LDamian"].......
U RDD, Tieflingu a Aasimaru tam nejake takove reseni systemove neni.
jednoduše, jsme jako slepice... Sandra to ovšem stále neví a doufá, že jednou vzlétne, a tak běhá, hlavně z kopce.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Emoteri Posted: 10:20 06. Sep 2010 |
|
|
monstera wrote: LDamian wrote: .......
U RDD, Tieflingu a Aasimaru tam nejake takove reseni systemove neni.
jednoduše, jsme jako slepice... Sandra to ovšem stále neví a doufá, že jednou vzlétne, a tak běhá, hlavně z kopce. Tak nejakou moznost jak by se takovi aasimari dali resit systemove pokud by DM souhlasil, ze je to rp uz dostatecne odehrane jsem napsal. Aasimar by pak mel systemove podchyceno nejak, ze si temi kridly skutecne pri plachteni vypomahat dokaze. Ale je to prvne jen napad (nevim zda by se DM chtelo) a za druhe asi by to nemelo byt uplne pravidlo pro kazdeho aasimara a tieflinga, spis cesta jak splnit nekterym postavam jejich rp sen o letani a odpovedet na jejich snahu.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Emoteri Posted: 10:23 06. Sep 2010 |
|
|
 nějakej "lítací mód" +20%speed, -10AC, imka na melee utoky a zaroven zakazat taky melee utoky 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Emoteri Posted: 10:32 06. Sep 2010 |
|
|
zachy wrote: :) nějakej "lítací mód" +20%speed, -10AC, imka na melee utoky a zaroven zakazat taky melee utoky  Nastavit vsem mym kouzlicim povolanim prosim.  Hmmm a taky mym strelcum.
|
|
Top |
|