|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 19:15 18. Apr 2012 |
|
|
Druid a slabej? Uf... koukal tady vůbec někdo na jeho útočné mňamky??? Jako shiftera jsem na Thalii zavrhnul, s tím omezením itemů je to se shifterem dost na nic. Drak je sice hezké lákadlo, ale kdo to má bez něj tak vysoko levlit?
Druid summoner či s přítelíčkem? Jak říkáte - k ničemu. Na Thalii jsou bohužel bobíci moc slabí.
Ale že by byl kouzlící druid slabej, to si opravdu rozhodně nemyslím. Kupříkladu neznám jiné povolání které umí sesílat kouzla v PvM s větším DMG než on. CvC verzi jsem nestavěl, ale věřím že taktéž nebude vůbec špatněj.
Neříkám že je jednoduchý na hraní, ale rozhodně nevidím druida jako srákoru. Na Thalii jsou dle mě dva druhy druida: 1) RP druid - tady je fuk co umí, hraje si se zvířátky a basta. 2) PB druid - v družině skvělý caster který srovná se zemí co si zamane.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 19:47 18. Apr 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Bahňák - no mě osobně příjde, že Shaman ty buildy všecky dost konstruuje jen na sólování (což je fakt, že to je těžší složit). A proto asi ignoruje druida spellera, protože (můj názor následuje) sám prostě celý ten dung neukouzlí. Summoni člověku vystačí jen do určitého bodu, pak nemá summon šanci (krom opakování štíťáků v řadě).
_________________ .
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 19:57 18. Apr 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Podle mne je zasadni problem druida v jeho schopnosti se branit.....utocne je v kouzlech silny, ale protikouzlit ho magem neni problem, srazit ho bojovnikem neni problem, rozfoukat mu plosny kouzla bardem neni problem, napit se volnosti pohybu nebo se schovat do utociste neni problem. Ma prilis slabin na to aby byl silnej.
Z pohledu CvC teda....
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 20:52 18. Apr 2012 |
|
|
Takovej druid zenko. Ab 41, 4útoky. Když k tomu přidáme bop, haste.
Na úkor malého ac, to sice ano, ale s kouzly co druid má by se nepřítel neměl k němu ani dostat.
EDIT: A když ho dáte ještě do party, například k mágovi a bárdovi. Nóó to by byla slast *olízne se*
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 21:08 18. Apr 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
-darkvision- wrote: Takovej druid zenko. Ab 41, 4útoky. Když k tomu přidáme bop, haste.
Na úkor malého ac, to sice ano, ale s kouzly co druid má by se nepřítel neměl k němu ani dostat.
EDIT: A když ho dáte ještě do party, například k mágovi a bárdovi. Nóó to by byla slast *olízne se* Težkej sarkasmus? Jo no....k magovi a bardovi se hodi....nez vypije haste a bop, vsechno kolem lezi 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 21:32 18. Apr 2012 |
|
|
U toho druida je jediná chyba. Malé AC. Pokad ho dáš ale do party, tak parta s ním zvládne i bosse, které by jinak nedala. Krom krásného ab má spousty imek (nebrečte tu nad sloty, omg, to fakt dělaj jen děcka, mít 6x mass heal se mi nezdá málo).
Dá se s ním i solovat, ale novacek by to dle me nezvládl.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 09:23 19. Apr 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Druid je IMHO na Thalii hodně silnej, kdyby to někdo s ním uměl. Na rozdíl od knězů a magů neprošel revizí teamu za účelem jeho oslabení. Problém je, že pokud to někdo postaví opravdu správně a bude silnej, tak to nebude na dlouho, což je ale správné. Zásadní nedostatky druida: Disciplína a AC, které z něj dělají v rychlém CVC relativně snadný cíl. Ovšem s dobrým loutkovodičem se třeba sakra pletu.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 11:23 19. Apr 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
...btw - že ho ti drowíci nehrajou (jako čaroděje), když je tak "silnej". Mno a na povrchu jsem zaznamenal vysokolevelového druida jen jako alta u RoFa. P.S. Ať nejsem (úplně) OT. U druida je dost milá imka na jedy od 9.lvlu. To mu na Thalii taky "hodně" pomůže. Co se pamatuju s Tulačkou, "trávilo" mě tu kdejaké NPC od zmijí, pavouků, přes skřety, mantikory až po mumie a spol.
to krysak: Disciplína a AC ho budou stát život i tváří tvář (pokud taková situace nastane) i proti NPC. Z toho důvodu je nutnost (takřka "životní") ho s něčím na vyšším lvlu říznout.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 13:11 19. Apr 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Osobne jsem resil build druida celkem dlouho, sem do prostředí thalie mi přijde jako jedinej zajímavej ranger/druid. Ale spis nez silna postava by to byla fajn RP postavička:)
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 13:30 19. Apr 2012 |
|
|
Nemáš lepší normálně druida s bojovníkem jako devastátora na scimitar.... Možná by se s tím dalo krásně solovat....
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 17:12 19. Apr 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
chtěl bych vidět jak bys obhájil na thalii ten scimitar, když druid nesmí nic kovového
jinak tohle mi přišlo jako slušný build druid/thorm/monk na scimitar s kouzly a bez kouzel proměna v elementála/pantera/draka, widsdom k ac jde znát
ale holt nemožnost triple class a omezení na nekovové věci (moje varianta má samozřejmě plátovku nebo aspon kroužky), nebo nemožnost monka obecně pro mě osobně druida absolutně zabíjí
k čemu jsou druidovi dobrý jeho kouzla, když se tu možnost restu táhne jak nudle z nosu a thalijské "žádný železo, seš grínpís voe" mu v podstatě zakazuje jakýkoliv efektivní způsob se chránit
jediné co má smysl je naroubovat to se shifterem a běhat se spamem ledových bouří, ale přiběhne npc, plácne sražení a jsme tam kde jsme byli...
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 18:15 19. Apr 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: chtěl bych vidět jak bys obhájil na thalii ten scimitar, když druid nesmí nic kovového
jinak tohle mi přišlo jako slušný build druid/thorm/monk na scimitar s kouzly a bez kouzel proměna v elementála/pantera/draka, widsdom k ac jde znát
ale holt nemožnost triple class a omezení na nekovové věci (moje varianta má samozřejmě plátovku nebo aspon kroužky), nebo nemožnost monka obecně pro mě osobně druida absolutně zabíjí
k čemu jsou druidovi dobrý jeho kouzla, když se tu možnost restu táhne jak nudle z nosu a thalijské "žádný železo, seš grínpís voe" mu v podstatě zakazuje jakýkoliv efektivní způsob se chránit
jediné co má smysl je naroubovat to se shifterem a běhat se spamem ledových bouří, ale přiběhne npc, plácne sražení a jsme tam kde jsme byli... Prasokrálíku, než začneš něco vymýšlet zjisti si fakta.... Druid scimitar může... máš to napsaný i na hlavní stránce.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 18:48 19. Apr 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
super, co to jako mění na mém příspěvku, kde mluvím o zbrojích? scimitar si obhajuj v rp rovině, i když ta se tě podle všeho stejně vůbec netýká, takže máš pravdu 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 19:28 19. Apr 2012 |
|
|
Proč bych si měl scimitar obhajovat? Je to jedna ze základních zbraní druidů  (alespon podle nwn) 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 07:30 20. Apr 2012 |
|
|
KaTo wrote: ...btw - že ho ti drowíci nehrajou (jako čaroděje), když je tak "silnej". Mno a na povrchu jsem zaznamenal vysokolevelového druida jen jako alta u RoFa.
Ešivá to nebude tím, že drow dle reálií má ruida tak nějak zapovězeného, tudíž max. otrokové viz. bráchův "Cossi".
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|