|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
rosnicka
|
Post subject: Re: Volby Posted: 22:20 12. Jan 2013 |
|
|
KaTo wrote: Ugh a už je to víceméně jasný - druhý kolo voleb bude parodie na Sofiinu volbu. Na jedný straně je modrokrevná svině, která se zavřenýma očima (obrazně i doslova) zobe z ruky Kalouskovi s Nečasem, aniž by každý večer zvracel z toho čemu z vlastní vůle přihlíží a za co hlasuje  vs zelenodeché Klausovo dvojče z mokrý čtvrti (teda prognosťáku), který s veselým úsměvem odkývl akci "zpronevěřte co se vám zachce" a já budu dělat že my nic  . Potěškoště, asi až pojedu zase okolo CHKO Blaník, zkusím se stavit u Sváti Vašků, jestli není čas vyjet... to se tam zastav, az pojedu k mami tak se tam asi taky stavim k nemu na vinko a pokecat si co si o tom mysli. treba nakonec da na obycejne lidi a konecne zasahne..
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Volby Posted: 22:38 12. Jan 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Žorž wrote: Ad vláda jako ohromný škraloup a kdovíco. Teď mě nikdo asi nebude mít rád stejně jako jeho, ale upřímně, podle mě Nečas (se všemi výhradami proti jeho kompromisům a přezírání jader pudlů a podpisu a Klausovi a jeho dávnýmu rivalovi Kalouskovi) dovedl nevídanej realpolitickej kousek, přežít. Pamatuje si ještě někdo, s kým šel v počátcích do koalice?
Já si to právě pamatuju. Je to pro mě klasická ukázka toho, jak se dá ze slibně vypadajícího začátku udělat nefungující (čti jako - fungující pouze pro kamarády, ne pro lidi a stát) troska, která schvaluje zákony o církevních restitucích a druhém pilíři důchodovky (s manipulacemi s poslanci, kteří jsou obvinění z trestných činů, atd.). Amnestie je už takový ten poslední pověstný hřebíček do rakve. Nechci se o tom tady ale hádat, takže kdo by to chtěl nějak dál řešit, ať mi napíše raději do PM. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Volby Posted: 01:31 13. Jan 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Aulus wrote: Jenže ony ty hmatatelné doklady o Zemanovi právě jsou. Soud ho za ně sice neodsoudí, protože většina pravých důkazů byla cíleně smetena ze stolu. Nicméně morálně je to podle mého víc než jasné. Doporučuju k zhlédnutí dokument s názvem " Vládneme, nerušit!". Krásně popisuje průběh Opoziční smlouvy a záležitosti okolo Milouše a Venouše. V tom je ta potíž, já tvou jistotou, jakou měl Zeman v těchto kauzách roli, neoplívám. Na dokument se ale podívám. Poznámka pod čarou: Politika je sama o sobě dost velký svinstvo a jedna z jejich největších zrůdností je, jak snadno dokáže rozdělovat lidi, i když jim jde v podstatě o totéž. Ad Amnestie: Prezident na ni má nezpochybnitelné právo, ale v takovém rozsahu v jakém byla uskutečněna, to je výsměch všem slušným lidem.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Volby Posted: 03:50 13. Jan 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Fryn wrote: V tom je ta potíž, já tvou jistotou, jakou měl Zeman v těchto kauzách roli, neoplívám. Na dokument se ale podívám. Díky, že máš tak dobrý přístup. Fryn wrote: Poznámka pod čarou: Politika je sama o sobě dost velký svinstvo a jedna z jejich největších zrůdností je, jak snadno dokáže rozdělovat lidi, i když jim jde v podstatě o totéž.
Ad Amnestie: Prezident na ni má nezpochybnitelné právo, ale v takovém rozsahu v jakém byla uskutečněna, to je výsměch všem slušným lidem. Souhlasím. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Volby Posted: 08:35 13. Jan 2013 |
|
|
Druhé kolo je tu a s ním i druhé kolo interního hlasování!
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Volby Posted: 13:08 13. Jan 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Hlasoval jsem, fandím outsiderům. Jestli kníža vyhraje, možná by mu nejen měl psát projevy, ale i číst pan Svěrák, ja mam fakt hrozný problém mu vůbec rozumět. No a kníža si zatím schrupne.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Volby Posted: 13:18 13. Jan 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Krysak wrote: Hlasoval jsem, fandím outsiderům. Jestli kníža vyhraje, možná by mu nejen měl psát projevy, ale i číst pan Svěrák, ja mam fakt hrozný problém mu vůbec rozumět. No a kníža si zatím schrupne. ...taky by mohl vymyslet jak zlevnit dýmkový tabák  a zrušit pošahaný zákony na ochranu motýlů (a nejen jich). Zvednout plat logopedům a nějakýho si zaplatit  . I když osobně si myslím, že pokud vyhraje, tak prostě definitivně někde usne (něco jako Šípková Růženka, jen s tím rozdílem, že ho nikdo nebude hledat a pokud už by ho našli, tak rozhodně ne líbat  ) Takže to bude poslední (tzv. Věčný) prezident České republiky  , která definitvně skončí a upadně v zapomění (jo a zaroste plevelem a šípky)! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Volby Posted: 11:42 14. Jan 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Dnes mi přišel od Karla dopis, kde mě vyzívá, abych šel volit v prvním kole. Českou poštu si jednou pošlu pro smrt.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Volby Posted: 11:46 14. Jan 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Drahý kucíku, chápu, že má hodně práce s Thalií, ale byl bych velice rád, kdybys šel k prezidentským volbám a již v prvním kole rozhodl o osudu své země.
*podepsán* Tvůj Kája PS: samozřejmě doufám, že když už Tě k volbám ženu, že dáš svůj hlas mé převelikosti
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Volby Posted: 11:54 14. Jan 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ba ne. Podepsal se ,,Tvůj Kníža".
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Volby Posted: 11:59 14. Jan 2013 |
|
|
Já ho až tak nežeru  momentálně spíše uvažuju, jestli spáchat harakiri nebo jít k volbám 
_________________ .
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Volby Posted: 12:02 14. Jan 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Volby Posted: 12:02 14. Jan 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Zvláštní. A některého z kandidátů, kteří nesebírali dostatek podpisů, jsi podpořil, že teď brečíš, jak není koho volit? Protože pokud ne, nemáš nárok brečet.
Mohl tam být (takřka) kdokoliv, s dostatečnou podporou občanů, brečet nad tím, že není koho volit, za to si může národ sám.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Volby Posted: 12:10 14. Jan 2013 |
|
|
Hlavně jsem volil někoho jiného, než tyhle dva blbečky. To mi snad dává jistý nárok si stěžovat, co to národ vybral za pačuráky.
_________________ .
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Volby Posted: 12:11 14. Jan 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Losnu nebo Mažnáka?! P.S. A dobře si spočítejte a rozmyslete, koho a proč podporuje sígr (  ) Široko! O Rychlých šípech nemluvě!! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|