Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 09:32 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
Author Message
 Post subject: Re: Realie vs sila buildu
PostPosted: 16:00 19. Apr 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

akin wrote:
No, jenze tady lidi psali - jinak receno - vice se nam libila predchozi varianta. Nikdo nepsal "udelejte to lip". Navic, kdyz budes chtit jen navrhnuta reseni, tak se ochudis i o zpetnou vazbu od hracu...

Já to myslel obecně k příspěvkům tady, protože příspěvky tohohle typu mě uz docela unavujou. :wink: Já bych třeba rád znal názor hráčů, kteří hráli před wipem na ostrovech a po wipu v Podtemnu. Jenže zatím tu jen psali ti, kteří nehráli ani na jednom z těch míst...

akin wrote:
Tohle ale uz je dost OT, takze to utnu.

Poslední dobou je na fóru dost OT a spamu, takže se to myslím ztratí. :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 16:03 19. Apr 2009 
Poutník
 Profile

Rejty wrote:
Já to myslel obecně k příspěvkům tady, protože příspěvky tohohle typu mě uz docela unavujou. :wink: Já bych třeba rád znal názor hráčů, kteří hráli před wipem na ostrovech a po wipu v Podtemnu. Jenže zatím tu jen psali ti, kteří nehráli ani na jednom z těch míst...

No, co zalozit na tohle tema anketu nebo tak neco?
Jinak prispevky typu marii/monstera ti prave davaji zpetnou vazbu od hracu, i kdyz je to skupina z opacneho tabora.

Mne osobne je to teda sumak esli je podtemno/ostrovy. Hlavni je, aby to prispelo kvalitni hre...

Reply with quote  

PostPosted: 16:11 19. Apr 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

akin wrote:
No, co zalozit na tohle tema anketu nebo tak neco?

Podobný téma tu už bylo - co zlepšit v Podtemnu. Jestli si myslel anketu stylem Ostrovy X Podtemno, tak ta by neměla smysl, protože o upřednostnění Podtemna už bylo rozhodnuto dávno.

akin wrote:
Jinak prispevky typu marii/monstera ti prave davaji zpetnou vazbu od hracu, i kdyz je to skupina z opacneho tabora.

Mě by spíš zajímalo, proč se lidem moc do Podtemna nechce jít hrát.

akin wrote:
Mne osobne je to teda sumak esli je podtemno/ostrovy. Hlavni je, aby to prispelo kvalitni hre...

Právě teď se předělává setting Podtemna, aby to nebylo tak striktně daný a bylo to líp hratelný. No, uvidíte v dohledný době sami.

Reply with quote  

PostPosted: 16:45 19. Apr 2009 
Obyvatel
 Profile

1) Já si dovolím říct, že Thalie má nejlepší podtemno ze všech serverů v ČR. Pár sem jich prošel (ne všechny)a nikde sem neviděl tak propracovaný jak tady. Byla by škoda nechat tak rozsáhlou "lokaci" nevyužitou.

2) Nevím, proč se bojíte hráčů z podtemna. Záleží asi hráč od hráče, ale myslím, že smrtí by setkání podtemnáka X povrchnáka většinou končit nemělo, nemuselo.

3)A dále nechápu,proč si stěžujete na sílu některých ras a subras. Skoro si myslím, že dokonce je lepší nechat veškerý vlastnosti tak jak jsou nastaveny od počátku, než měnit podmínky, vlastnosti v průběhu hry. Každý má tak stejné podmínky. Každý má stejnou možnost hrát za libovolnou rasu, tak nevídím problém.

Reply with quote  

PostPosted: 16:56 19. Apr 2009 
Měšťan
 Profile

Mně se to taky zrovna nelíbí. Dělat z Thálie černobílý svět mi nepřijde jako krok správným směrem. Vlastně jsem neslyšel od žádného hráče, že by tuhle změnu uvítal. Teď už je ale zbytečné se o tom dohadovat, zatím se podtemno nijak významě neprojevuje, nechal bych tomu čas a uvidí se.

Rejty wrote:
Mě by spíš zajímalo, proč se lidem moc do Podtemna nechce jít hrát.

Tohle se mohlo zjistit dřív než se upřednostnilo podtemno.

V potemnu jsem nikdy nehrál, ale nevím proč by to mému názoru mělo snižovat relevanci. Napadá mě:
- Pokud přijdou postavy z podtemna do styku s povrchňanama, mají vůči sobě apriori nepřátelský postoj. Kdežto zloun nahoře má prostor na intriky, víc možností s kým si zahrát. Hra v družině kdy si nejsi jistý kdo je kdo je celkově zajímavější a pestřejší.
- Hraní v podtemnu je náročné na RP a znalost reálií. Tamní společnost je ortodoxní a fundamentální.
- Hráč z povrchu si může užít celý svět ve dne i v noci.
- V podtemnu není tolik možností "kam a s kým zajít"
- Zákaz hraní na povrchu

Reply with quote  

PostPosted: 20:59 19. Apr 2009 
Obyvatel
 Profile

Rejty wrote:
Mě by docela zajímalo, jak můžete hodnotit co bylo lepší, když jste nehráli ani na ostrovech, ani v Podtemnu...

*povzdechne se* Tak tedy jo...

Držím hubu už dost dlouho , ale když to chceš slyšet...tak ti něco povím a nebude to hezké. Chceš někoho kdo hrál za ostrovy a někdoho kdo hrál i v podtemnu...tak tady je ... starý syčák Fidorka. Jak mnozí vědí v podstatě jsem rozjel před wipové ostrovy a založil Temnou Legii ... no a po wipíku mám i na "tajném acc" postavu v podtemnu. Takže si myslím že opravdu můžu hodnotit. Takže před "gumové" ostrovy měli řád a hierarchy do destáteho levlu tam postavy drželi hubu a byli otroky z milosti ostatních - to vymítilo PK ( player killer - aneb dement co chce jen machrovat a zabíjet ostatní silnou postavou ) Legie si hráče co opravdu chtěli neco hrát sama vychovala... proto když se jelo na pevninu a poslalo se všem ostatním na servru hlášení : Je tma! Věděli hráči že je sice adrenalinová hrozba , ale taková se kterou se dá hrát RP a se kterou může být při přepadu zábava. ( kdo z Vás udělá lepší představení dostane milost - vyhrál bard který vyprděl na podpaží Karatskou hymnu - dostal milost a malý unikát jako odměnu od Vroga za umělecký dojem nebo předveď úžasný striptýz a přežiješ - přepadení kdy dotyčná dostala jako odměnu za přepad striptýzové šaty s pěknými bonusy do statistik , atd...) Prostě strach z Legie byl , ale né z toho že někdo naběhne a rozseká mě s levelem o deset větším , ale z toho že to dobří blbě zahrají a uříznou si ostudu !!! Po waipová Legie vykročila trošku jinak , víc krve a bolesti...někteří to brali , jiným už to začalo vadit. No a pak se oběvila úžasná novinka Podtemno , nerad kydám hnůj ( i moje postavy nerady pracují ) , ale až na pár vyjímek se oběvili hráči s představou - teď mám konečně povolení zabíjet - a hlavní DM to navíc povolil. A tak se rozjeli duregaří PB ( zatím tady v topiku nikoho nenapadlo jak je skvělé postavit duregara/čaroděje bonus do odolnosti , dvě imunitky , a na charizmu se dlabe - tak klidně ať dají dejí -20 , vždyť wizard jede na INT a z toho jsou body do všech skillů ) , drowí rodinka N'abarn se sice snažila , ale .... No řekněme , že jsme zanikly pro rodiné neshody. Duregaři PB samozřejmě přežili + pár po drowech zděděných poskoků ( Bersekr , Kazuko ) ... a teď začaly ty užásné RP přepady z podtemna tedy to co odrazuje dobré hráče z povrchu od hraní "v" a "s" podtemnem ( např. monstera , marii , pidizvik atd.. ) Epický level zaparkuje v Dorenském hvozdu před vlčí jeskyní a systémem - Bigby + Mordekain + zabití = uřezaná hlava a v případě válečníka - Paveza strachu + sražení = uřezaná hlava. Loví postavičky okolo 6. Bez RP , bez vyjednávání , bez rozhovoru... A na dotaz přes tell jestli jim příjde zábavné , že druhá strana nemohla nic zahrát , chodili jen odpovědi - mi jsme z podtemna , jsme jiná frakce tak máte být v Ivory. Prostě vše ospravdluňující odpověď , které tu psal Bersekr a kterou jak jsem si přečetl začínají milovat i DM.
A hodnocení ? Podtemno jste uspěchali ... hráče do podtemna jste měli vybírat z těch nejlepších , z takových co by servr obohatil , nebrat takové co si tam jsou léčit choutky a nebo takové , které tam naženete jak indiany z Haru do rezervace. Podtemno bude skvělé pro servr až tam budou hrát skvělý hráči co vědí jak hrát zlouše. Teď se tam nikomu z dobrých hráčů nechce , protože by byl rovnou spojováni s tím co zatím vylezlo z podtemna a co se tak skvěle předvedlo.
A moje řešení ? Důkladná kontrola jak kdo hraje a jinak tvrdé rušení postav ( stejně milují zlo tak se jim tohle musí líbit ) pak by možná lezla z podtemna zajímavá adrenalinová hra.

Ptáte se jak zlepšit své hraní zlých postav na Thalii? Držte se vždy pravidla č.1 : Hraj tak , aby se hrou bavila PŘEDEVŠÍM DRUHÁ STRANA - čili oběť. Pokud si myslíte , že to nezvládnete tak trénujte na NPC ovládaných DM. Pak za vaše chyby nebudou ostatní hráči platit ztrátou zkušeností a víry , že na tomhle servru se hraje fajn a s dobrými hráči...

Reply with quote  

PostPosted: 21:06 19. Apr 2009 
Bůh
 Profile

Fidorka wrote:
Rejty wrote:
Mě by docela zajímalo, jak můžete hodnotit co bylo lepší, když jste nehráli ani na ostrovech, ani v Podtemnu...

*povzdechne se* Tak tedy jo...

Držím hubu už dost dlouho , ale když to chceš slyšet...tak ti něco povím a nebude to hezké. Chceš někoho kdo hrál za ostrovy a někdoho kdo hrál i v podtemnu...tak tady je ... starý syčák Fidorka. Jak mnozí vědí v podstatě jsem rozjel před wipové ostrovy a založil Temnou Legii ... no a po wipíku mám i na "tajném acc" postavu v podtemnu. Takže si myslím že opravdu můžu hodnotit. Takže před "gumové" ostrovy měli řád a hierarchy do destáteho levlu tam postavy drželi hubu a byli otroky z milosti ostatních - to vymítilo PK ( player killer - aneb dement co chce jen machrovat a zabíjet ostatní silnou postavou ) Legie si hráče co opravdu chtěli neco hrát sama vychovala... proto když se jelo na pevninu a poslalo se všem ostatním na servru hlášení : Je tma! Věděli hráči že je sice adrenalinová hrozba , ale taková se kterou se dá hrát RP a se kterou může být při přepadu zábava. ( kdo z Vás udělá lepší představení dostane milost - vyhrál bard který vyprděl na podpaží Karatskou hymnu - dostal milost a malý unikát jako odměnu od Vroga za umělecký dojem nebo předveď úžasný striptýz a přežiješ - přepadení kdy dotyčná dostala jako odměnu za přepad striptýzové šaty s pěknými bonusy do statistik , atd...) Prostě strach z Legie byl , ale né z toho že někdo naběhne a rozseká mě s levelem o deset větším , ale z toho že to dobří blbě zahrají a uříznou si ostudu !!! Po waipová Legie vykročila trošku jinak , víc krve a bolesti...někteří to brali , jiným už to začalo vadit. No a pak se oběvila úžasná novinka Podtemno , nerad kydám hnůj ( i moje postavy nerady pracují ) , ale až na pár vyjímek se oběvili hráči s představou - teď mám konečně povolení zabíjet - a hlavní DM to navíc povolil. A tak se rozjeli duregaří PB ( zatím tady v topiku nikoho nenapadlo jak je skvělé postavit duregara/čaroděje bonus do odolnosti , dvě imunitky , a na charizmu se dlabe - tak klidně ať dají dejí -20 , vždyť wizard jede na INT a z toho jsou body do všech skillů ) , drowí rodinka N'abarn se sice snažila , ale .... No řekněme , že jsme zanikly pro rodiné neshody. Duregaři PB samozřejmě přežili + pár po drowech zděděných poskoků ( Bersekr , Kazuko ) ... a teď začaly ty užásné RP přepady z podtemna tedy to co odrazuje dobré hráče z povrchu od hraní "v" a "s" podtemnem ( např. monstera , marii , pidizvik atd.. ) Epický level zaparkuje v Dorenském hvozdu před vlčí jeskyní a systémem - Bigby + Mordekain + zabití = uřezaná hlava a v případě válečníka - Paveza strachu + sražení = uřezaná hlava. Loví postavičky okolo 6. Bez RP , bez vyjednávání , bez rozhovoru... A na dotaz přes tell jestli jim příjde zábavné , že druhá strana nemohla nic zahrát , chodili jen odpovědi - mi jsme z podtemna , jsme jiná frakce tak máte být v Ivory. Prostě vše ospravdluňující odpověď , které tu psal Bersekr a kterou jak jsem si přečetl začínají milovat i DM.
A hodnocení ? Podtemno jste uspěchali ... hráče do podtemna jste měli vybírat z těch nejlepších , z takových co by servr obohatil , nebrat takové co si tam jsou léčit choutky a nebo takové , které tam naženete jak indiany z Haru do rezervace. Podtemno bude skvělé pro servr až tam budou hrát skvělý hráči co vědí jak hrát zlouše. Teď se tam nikomu z dobrých hráčů nechce , protože by byl rovnou spojováni s tím co zatím vylezlo z podtemna a co se tak skvěle předvedlo.
A moje řešení ? Důkladná kontrola jak kdo hraje a jinak tvrdé rušení postav ( stejně milují zlo tak se jim tohle musí líbit ) pak by možná lezla z podtemna zajímavá adrenalinová hra.

tak ty doby si velice dobře pamatuju...,,je tma!" v tu chvili se zalejzalo do ivory(většinou) k ohýnku(teda aspon hodně lidí) páč když přijela Kurvalova banda , tak to bylo něco..nejvíc mě tnekrát dostalo když sám pan Vrog Kurvál v celé své kráse měl uniformu tehdejší KArahtské amády , která kdysi před založením ivorské domobrany hlídala ivory a chodil tam..Taky pamatuju jak chytili chudáčka Najívka?jooo legie měla vysokou úroveň a jen tak nikdo na to nemá , takže jestli bude někdy taková aprta zlounů tak jim smeknu :)

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 21:12 19. Apr 2009 
Urozený
 Profile

Dotaz, to už se nikdo RP neptá "tak co s tebou uděláme?"... ??? Jsem myslel že podtemnáci jsou ti co zbyli z legie a graru...

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 22:51 19. Apr 2009 
Bůh
 Profile

Fidorka:

Pidižvikovi poznámky vypadali že si spíš stěžuje na boje, proto mu bylo řečeno že tohle je prostě frakční svět a že s tim nic neudělá, Berserk mu to napsal trochu ostře ale jeho zprávy taky nebyli zrovna milé, ale to ted řešit nebudem.

Vznikl i pořádněj flame kvůli tomuhle na foru podtemna, kde jeden DM jenom napsal, aby hráči byli trochu mírnější na hráče a nekillovali je za každou blbost, samozřejmě se na nás snesla palba názorů že můžem udělat plyšáckou Thalii a podobný kecy. Pravda je, že kdysi to přepadávání bylo o nečem jinym, kdysi se ukázala hláška "je tma" a pár lidí šlo i ven protože s váma byla sranda. Přepadení nebylo nijak drsné a ten hráč se ještě pobavil.

Ted to hráče spíš nakydne, když naběhnou epic postavy, znásilněj, zmlátěj, uřežou a ještě ponížej a když si nehrál přesně co chtěli tak i zabijou. Mě osobně se tohle taky moc nelíbilo, proto se to taky pořádně pohádalo na foru podtemna, ale pokaždý co si někdo stěžoval to bylo jednotné... psali tak 2 hráči že sem jim to nelíbí a zlouni je přehádali

Pokud se vám opravdu nelíbí styl přepadávání zláků ak to napiště, na foru sem viděl spíš stěžování na frakční boje, než na styl přepadávání, proto se řiká že frakčni boj tu je a nezmizý.

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 23:24 19. Apr 2009 
Bůh
 Profile

Fidorka wrote:
Epický level zaparkuje v Dorenském hvozdu před vlčí jeskyní a systémem - Bigby + Mordekain + zabití = uřezaná hlava a v případě válečníka - Paveza strachu + sražení = uřezaná hlava. Loví postavičky okolo 6. Bez RP , bez vyjednávání , bez rozhovoru... A na dotaz přes tell jestli jim příjde zábavné , že druhá strana nemohla nic zahrát , chodili jen odpovědi - mi jsme z podtemna , jsme jiná frakce tak máte být v Ivory.

Tohodle sem si nikdy teda nevšiml, zláci jsou možná ted trochu hrubší ale pochybuju že killej na potkání, pokud ano tak to máte hlásit

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 23:30 19. Apr 2009 
Obyvatel
 Profile

Krata wrote:
Pokud se vám opravdu nelíbí styl přepadávání zláků ak to napiště, na foru sem viděl spíš stěžování na frakční boje, než na styl přepadávání, proto se řiká že frakčni boj tu je a nezmizý.
na styl prepadavani sem se ozval pred pul rokem kdy me vadilo ze se nevyhlasuje nepratelstvi a rovnou se utoci a byl sem urvanej at drzim hubu

uz jen tenhle pristup ze nekdo dobehne a rovnou umlati do bezvedomi nebo zabije se me nelibilo a rika to dost o pristupu k prepadum mam chut napsat k porazkam jak na jatkach bez zabavy pro druhou stranu
ze pak jeste nekdo ujizdi na tom ze jeho epik ma dalsi zarez na pazbe odrezanim hlavy 10 urovne kterou predtim pripravy o vsechno co ma u sebe a udelal par prasaren me prislo ujety tehdy i ted a kdyz tohle vim tak pujdu rovnou pres rohatce a rvete si o rp jak chcete - vim dopredu ze se nepobavim ze me stejne zabiji tak proc jim jeste davat vsechno to radeji spacham sebevrazdu rovnou neskazim si den vic nez musim

od berse sem videl 4 prepady a mam jasno takze kdyz dneska terka bloudila po podtemnu a hodne dlouho tak sem tem co vim ze davaji nepratelstvi psal ze mohly slyset ze se pod Charuxxsem plizi stin co smrdi vunema z povrchu
mel sem pak adrenalin jak svina rozstreseny nohy i zaludek a nervy jak krava a dal prostor i pro ne - ale napsal sem to vsem krome berse

doufal sem v zabavu a vzruseni a ne na rovny zabiti a sadisticky ulety a proto sem to nepsal jemu

zatim jediny hezky prepadeni sem mel od dvou nizkych urovni - banditu mezi ivory a karatou - chtely vykupny a doted me mrzi ze terka byla tehdy nasrana a bugly stinovy zraneni a oba lehly a ze zkusily jit na lucistnici s lukama misto aby ji daly mec ke krku - to by dostaly prachy rovnou

k frakcim a bojum nejsem proti ale hra kdy epik zabiji pres lokaci od mesta a dm nereaguje protoze nemuze kvuli q i kdyz svedci utikaji ke strazim a hlasi to a vraci se zpatky a vidi ze muceni pokracuje a ze to ti chudaci stejne nepreziji pche!

vysledek myho ohrazeni na styl prepadeni byl ze mi vic lidi napsalo ze sem plysak a jestli bych chtel mit svet luzovouckej jak jeden server taky z cech a taky to jestli chci likvidovat jedinou postavu co hraje zlouna
ted me muzete roztrhat kdyz to doctete az sem

pro ty co psaly ze neni druzina kde kazdej ma svy misto a tak - videl sem takovy druziny: s miawil s carcarothem s rokem
to ze druzina nabehne do hustyho dungu a napred vybije a pak keca je sebezachova - kdyz sem tohle delal minule tak me postava zarvala protoze sem lovil na klavesnici pismenka a nedival se na monitor od ty doby v hustych lokacich taky napred vybiju a pak az hraju

Reply with quote  

PostPosted: 23:45 19. Apr 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ale to je uz o niecom inom co tu pisete, to je o style hry a nie o nastaveni frakcnosti. Prasacke prepady boli aj pred wipom, aspon ja si ich pamatam velmi dobre, ked sa stazovalo xy hracov, ale riesilo sa to individualne podla konkretneho hraca, ktory prasil. Hrat zlaka je vzdycky nevdacna vec a len par ludi to dokaze zvladnut stylom, ze si "neukaja" nake svoje chutky prevahy. Vzdy som bol toho nazoru, ze hrat prepady treba tak, aby sa bavili obe strany. Ja osobne by som sa radsej nechal zabit pekne v boji, ako trpiet nake znasilnovanie a podobne prasacinky na svojej postave a nie kazdy nato naladu ma. Taketo veci by mali byt o dohode medzi hracmi a pokial dohoda mozna nie je tak to nahlasit DM a jednoznacne ak niekto utoci bez odporu alebo porusi nake ine pravidlo tak to nahlasit.

To utocenie v tych low lvl lokaciach sa mne osobne vobec nepaci a dufam, ze do buducnosti sa to podari nejakym sposobom vyriesit tak aby k tomu nedochadzalo. :wink:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 23:53 19. Apr 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

paja13 wrote:
na styl prepadavani sem se ozval pred pul rokem kdy me vadilo ze se nevyhlasuje nepratelstvi a rovnou se utoci a byl sem urvanej at drzim hubu

Už se tu psalo X-krát, že hráči jsou povinni mít odpor, pokud chtějí někoho napadnout, takže tenhle příspěvek moc nechápu.

Daanri wrote:
To utocenie v tych low lvl lokaciach sa mne osobne vobec nepaci a dufam, ze do buducnosti sa to podari nejakym sposobom vyriesit tak aby k tomu nedochadzalo.

Mně přijde logický, že někdo přepadává v nejfrekventovanějších lokacích. Naopak by mi přislo na hlavu padlý, kdyby na někoho číhal někde u kyklopů a nebo ve sféře hnilobníka, kam nikdo nepáchne, jen kvůli tomu, že je to expící lokace pro jeho level.

Reply with quote  

PostPosted: 23:55 19. Apr 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Quote:
Mně přijde logický, že někdo přepadává v nejfrekventovanějších lokacích. Naopak by mi přislo na hlavu padlý, kdyby na někoho číhal někde u kyklopů a nebo ve sféře hnilobníka, kam nikdo nepáchne, jen kvůli tomu, že je to expící lokace pro jeho level.

Tebe pride logicke, ze niekto hned u Ivory pomaly za branami prepadava a zabija low lvl a sam ma pritom epicky lvl???? To snad nemyslis vazne??? :shock: :shock: :shock:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 23:59 19. Apr 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Daanri wrote:
Tebe pride logicke, ze niekto hned u Ivory pomaly za branami prepadava a zabija low lvl a sam ma pritom epicky lvl???? To snad nemyslis vazne??? :shock: :shock: :shock:

Nepřekrucuj co jsem napsal. Psal jsem o frekventovaných lokacích, ne o místě těsně za ivorskou branou. Já jsem si zatím nevšiml, že by někdo bezmezně zabíjel low levely na potkání. Jinak to, že má někdo nižší level ho nechrání před vyšším. Tím smz neschvaluju nějaký bezmezný zabíjení.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]