|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 13:33 27. Jul 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Prasokralik wrote: Tam není co vymýšlet. bard/AA, nic jiného tu nejde. Wiznu ani sorcku bych tam místo barda necpal. Maxovat akrobacii a skrývání. Okřídlený elf, protože běhá jak fretka a určitě pořídit cílený zásah. jojo, nezbývá než souhlasit, preepic samozřejmě 10/10, jinak to ani nejde a teď abych nekecal, ale max silný je +7 z craftu? Tak tam vecpat str 12, ať si s buffem sáhneš na plno ( malá velká flaška a 2 se dá někde splašit), ale to už jsou takový maličkosti.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 13:54 27. Jul 2011 |
|
|
Já bych to třeba s tím wizardem zkusil. Ztráta útoku je sice zlá ale ty kouzla tam hrají velkou roli - solo expení se summony jako lučišník je taky fajn...
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 13:59 27. Jul 2011 |
|
|
Ono AA je stejně do party a pokud parta nemá epic barda s lasting, tak je lepší buff asi ten +2 AB song. Nebo brát AA až třeba na 12 nebo 16, ale to už je věc každýho, je to ztráta 1/2 AB, ale nic co by zrovna AAčko postrádalo 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 14:10 27. Jul 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 15:25 27. Jul 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Bard může taky bez problému summony a jedinou výhodu pokud se to jede na AA má wizna/sorcka v true strike. Jinak znatelně vede bard. Nehledě na to, že s mágem není AA na thalii schopný dát 4 útoky za kolo. U někoho, jehož bojová spceializace je právě na autoútok, tedy střílení z luku, celkem důležité. Hit&Run se dvěma utoky v prvním flurry je víc než cokoliv co může nabídnout wizna.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 15:41 27. Jul 2011 |
|
|
Jen dodám, máte na povrchu truestriky v lahvi 
|
|
Top |
|