|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Miell
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 15:03 18. Mar 2012 |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: Barbar321 wrote: Dá se nějakým způsobem vypnou zobrazování OOC zpráv nad hlavou postavy? Nechapu.....a jsem zvedavej co tim myslis  Svoje OOC zprávy, tedy telly vidíš jen ty sám.. druzí je nevidí 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 15:07 18. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Miell wrote: xxxMajkyxxx wrote: Barbar321 wrote: Dá se nějakým způsobem vypnou zobrazování OOC zpráv nad hlavou postavy? Nechapu.....a jsem zvedavej co tim myslis  Svoje OOC zprávy, tedy telly vidíš jen ty sám.. druzí je nevidí  Fiha....zajimavej dotaz.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:13 19. Mar 2012 |
|
|
Miell wrote: xxxMajkyxxx wrote: Barbar321 wrote: Dá se nějakým způsobem vypnou zobrazování OOC zpráv nad hlavou postavy? Nechapu.....a jsem zvedavej co tim myslis  Svoje OOC zprávy, tedy telly vidíš jen ty sám.. druzí je nevidí  Díky. Připadalo mi, že i já vidím OOC zprávy ostatních. Možná to jen napsali špatně.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:14 19. Mar 2012 |
|
|
Potřeboval bych ještě jednu radu. Zkouším tesařinu, mám luk bez tětivy+tětivu, ale nedaří se mi je nijak spojit (stejně tak štít a hřeby). V návodu píšou, že musíme mít takto připravený luk a pak už stačí jen spojit. Jenže mě se to nedaří. Zkoušel jsem ho tam dát znova, zkoušel jsem to vyrábět společně (latě+tětivu) i jsem zkoušel oběhnout i ostatní stanoviště. Neříkám, že to nejde, ale bohužel se mi nepovedlo přijít na to jak.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:23 19. Mar 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Nejsem crafter tak ti to asi neřeknu přesně ale tuším žeje tam třeba dát rozdělaný luk, kov na zdobení(jeslti už se tam teda nedává předtím) a tětivu... a pak to všechno zamícháme přidáme špetku soli a uvařili jsme svůj první luk! ale pokud nemáte tětivu dejte tam něco podobnnýho.. třeba pavučinu! no a pokud nemáte ani kov? ozdobte to třeba marcipánem no... vaříme přece luky pro lidi a né pro snoby! 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:25 19. Mar 2012 |
|
|
Mno..., nejlepší bude optat se přímo IC nějakého hráče v dílnách, třeba se v tom někdo vyzná a poradí ti.  Já osobně jsem tohle řemeslo ještě nezkoušel, takže bych ti tady ani moc neporadil. Jinak bych ti doporučil s řemesly počkat, až získáš větší obnosy peněz a i u postavy vyšší level, pro snadnější získání lepších surovin na výrobu. Řemesla jsou potom víc finančně náročné.
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:41 19. Mar 2012 |
|
|
Barbar321 wrote: Dá se nějakým způsobem vypnou zobrazování OOC zpráv nad hlavou postavy? Lze vypnout zobrazování všech zpráv nad hlavou postavy: Nastavení -> Nastavení hry -> Nastavení zpětné vazby a nastavit Mód bublin textu na na Vypnuto. Vypne se tím i zobrazování jmen bytostí a umístitelných objektů vůbec, ta pak lze zjistit funkcí Prozkoumat spolu s popisem.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:42 19. Mar 2012 |
|
|
D_E_K_A wrote: Mno..., nejlepší bude optat se přímo IC nějakého hráče v dílnách, třeba se v tom někdo vyzná a poradí ti.  Já osobně jsem tohle řemeslo ještě nezkoušel, takže bych ti tady ani moc neporadil. Jinak bych ti doporučil s řemesly počkat, až získáš větší obnosy peněz a i u postavy vyšší level, pro snadnější získání lepších surovin na výrobu. Řemesla jsou potom víc finančně náročné. Tak já toto konkrétně neberu za IC informaci, protože jsem postupoval dle návodu (aspoň teda myslím). Je možné, že to železo jsem považoval za hřeby ke štítu (teď si to nemůžu zkontrolovat). Jinak v tom čekání máš pravdu, ale na druhou stranu trénovat se musí od začátku s nekvalitními a snadno dostupnými surovinami, aby jsem dokázal zpracovat kvalitnější, až se k nim dostanu, ne?
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:47 19. Mar 2012 |
|
|
Bruciacullo wrote: Nejsem crafter tak ti to asi neřeknu přesně ale tuším žeje tam třeba dát rozdělaný luk, kov na zdobení(jeslti už se tam teda nedává předtím) a tětivu... a pak to všechno zamícháme přidáme špetku soli a uvařili jsme svůj první luk! ale pokud nemáte tětivu dejte tam něco podobnnýho.. třeba pavučinu! no a pokud nemáte ani kov? ozdobte to třeba marcipánem no... vaříme přece luky pro lidi a né pro snoby!  ...i tak děkuju za radu
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 03:34 20. Mar 2012 |
|
|
Hm, máš tedy luk (craftem zhotovený z dřevěné latě) + tětivu (koupenou od správce) a nejde to zkompletovat? Píše to něco? Truhlárnu jsem už nějakej ten pátek nedělal, ale není ještě třeba k zhotovení výrobku prut kovu? Tuším že je to tak napsáno i v těch návodech co jsou u správce...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:47 20. Mar 2012 |
|
|
Jo, je zapotřebí tam dát i prut kovu...
EDIT: No, rovnou se zeptám - když si koupím dražšího koně, získám tím jenom lepší barvu, nebo ta věc i běhá rychleji/vydrží víc?
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:26 20. Mar 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Poník je pro velké rasy pomalejší myslím. Gnom a hobit na nich litají normálne. Muj subjektivní pocit. Jinak kůň je luxus pro zbohatlíky, běhej 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 14:28 20. Mar 2012 |
|
|
Poník i kůň běhají stejnou rychlostí ať už stojí jakoukoliv částku - jde jen o vzhled.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 15:13 20. Mar 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Bahnak wrote: Poník i kůň běhají stejnou rychlostí ať už stojí jakoukoliv částku - jde jen o vzhled. jezdil jsem s jednou ze svých postav na poníkovi..... Vsichni na koních mi ujížděli. Malá rasa na ponym litala rychleji..... fakt si myslím, že je tam rozdíl.....
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:09 20. Mar 2012 |
|
|
Jestli měli ti ostatní levely barbara nebo monka, nebo se nakouzlili rychlostí, tak je to možné...
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|