|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Awadar
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 14:59 04. Feb 2008 |
|
|
jiromir wrote: Awadar wrote: Po provedené úpravě expíků za příběh(děkuji moc) mě to přijde zatím v poho – rozhodně žádný 0,1,2, nebo 3 expi. Spíš jestli teda nemáš něco z tou tvou obludkou, ale to musí posoudit někdo jinej než hráči. s tou obludkou je to, ze uz má moc namlácíno tak jí to proste nepadá no...  Nepřekrucuj jaromíre  (jiromire)
|
|
Top |
|
wekslo
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 15:00 04. Feb 2008 |
|
|
photter wrote: postava, která kolem dokola chcípá je debil bez pudu sebezáchovy a zkušenosti si nezaslouží...pokud se ani smrtí nedokáže poučit a bere jí jenom jako nepříjemnou epizodu a chybu systému k tomu nemám co dodat
nekdo chcipa protoze hraje treba postavu ktera ten pud sebezachovy postrada, kapis? hodne lidi totiz nehraje jenom co nejvic dokonaly postavy, aby si tim nahradila skutecnost... ohledne ty smrti...ja kdyz natahnu backory, tak to jako smrt neberu, protoze to uz bych mel neco kolem 30ti zivotu a mas pravdu, moje postava se z toho pouci, jenze jak rikam, sou tu i treba postavy co maj, dovolim si hadat, 8, mozna i min INT a o moudrosti ani nemluve a to se pak tezko premysli, nebo ty snad podle statu nehrajes? ja jenom ze sem mel za to ze si vytecny HCRP hrac ;]
_________________ Kostky jsou vrzeny...proc si vsak nehodit znova.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 15:02 04. Feb 2008 |
|
|
jiromir wrote: huhulak wrote: Jaromire me bavi chodit na vypravy protoze je to sranda, problem je ze pokud na ty vyprave chcipnes a prides vo dost hodne a nemas nic co dostat kdys prezijes, tak po par takovejch vypravach uz na to nemam chut. Protoze jen koukam jak se postva klesa dolu a dolu. A rp neni jen kecat v hospode neustale a nanekoho mrkat, a ne vzdy je vo cem se bavit. K nwn to zabijeni patri. Jinak muzem hrat nejaky Sims. Nehlede na to ta postava je pulork kterej rad bojuje a rad zabiji. A kdys si ma vydelat nejaky penize na leceni tak skratka musi zabijet a lovit casto. A za kazdou cenu se snazit udrzovat rozhovor treba s postavam ktery mi nejsou simpaticky taky neni buch vi jaka zabava. predne nejsem zadnej Jarda... Tak na ty vyprave nechcipej, ne? Ono imho to taky neni uplne roleplay vrhnout se bezhlave do bandy zloduchu kdyz vis, ze mas tak 50% sanci prezit... Myslim ze bys musel bejt dost zfetovanej abys do toho šel. Jako jeste dál ten systém zlehčovat aby se mohlo mlátit porád dál a dál, kdyz uz mlátičům dojdou xp mi prijde jako zhovadilost, neb pak nemusel bejt zadnej wipe a mohli jsem tu hrat dal jak na Kandelábrii. Nevím kolik z vás pisatelů hrálo na Kandelábrii, já ne, nedokážu posoudit relevantnost tvého tvrzení, ale co si dokážu živě představit je půlork jež rozumu moc nepobral a pokud vidí něco menšího než je on tak tomu jde přistřihnout křídla, jde o to že na Thalii v rámci RP nejsi sto odhadnout sílu soupeře - všichni to známe "aneb jak malý krab uštípal válečníka k smrti" a pokud tvrdíš, že to odhaduješ pak by mě zajímalo jak (spíš bych to viděl jako využívání occ informací)  . Smrt je, bude a vždy byla po wipu nebo na začátku života nové postavy pravidlem a ani ti nejlepší z vás se ji nevyhnou (o sobě nemluvím bo sem matla a můžu si za to sám .... statisticky bych byl vyjímka potvrzující pravidlo --- není možné umřít až na mou maličkost --- tak asi tak)  Ještě že tu máme tak benevolentní božstva jež se nazdráhají nám dávat několikateré šance. Na Thalii chodila před wipem spousta lidí relaxovat po těžkých dnech, nikdo jim neříkal, že mají nárok na 10min. akčního hraní a zbývajících 50min. z celé hodiny mají dělat cokoli, ale nebojového, všem to vyhovovalo --- někdy jsme celou hodinu sledovali jak se na nás v hospodě Bu šklebí a chrčí a někdy jsme celou tu hodinu lovili skříťata protože jsou tak žlutý (nebrat prosím nikterak antisemiticky, jedná se jen o přirovnání). Změna exp. systému hodně z nás překvapila a bude nějakou chvíli trvat než to naše mozky přeberou a nějak se tomu přizpůsobí, tebe prosím aby jsi s námi, špatnými mrkači a slintali a kvákali měl trpělivost a nebombardoval nás tu intenzivní RP žvatlací a mrkací terapii, snad nám to dojde samotným a budeme z toho mít radost --- z přikazování a lámání něčeho přes koleno nemá nikdo radost, to mi věř. Někdy, až budeš mít čas a chuť zapřemýšlej jak by jsi reagoval, kdyby tobě omezovali co tě baví, u čeho se ti dobře odpočívá, u čeho přijdeš na jiné myšlenky ... taky by ti to asi vrtalo v hlavě .... třeba pokud by fungovala i ta poměrová vazba naopak .... pokud nepobiješ třeba 100 potvor nesmíš si jít sednout do hospody, protože ještě nemáš odpracováno.  Bez práce nejsou koláče. Pokud jsi tak výrazně zaměřený na RP kecání a vysedávání, pak by ti mělo rovněž vadit, že si každých 20 min musíš protáhnout nohy, ale to koukám neva, když někdo v půli rozhovoru udělá vstyk, tři kroky a zase si dřepne. Nikde jsem na stránkách Thalie nenašel, že se jedná o HCRP server a s tím jsem na ni přišel tehdy a i teď po wipu, dle mého totiž každé omezení, ztížení situace (nevím jak to napsat aby to nevyznělo urážlivě či znevažujícím způsobem) se někomu líbí a jinému ne a pokud se ten jazýček vychyluje na jednu stranu, pak druhá strana zůstává na suchu a bez své drogy (tj. zábavy v podání NWN jinak než je aktuálně nastaveno). Vše je jen o přístupu a mě moc vyhovoval předchozí systém, kdy jsem si mohl sám určit/rozhodnout jak svou hodinu jednou denně na Thalii prožiju, dnes se mi sice té možnosti po úpravě poměru dostává rovněž, ale přijde jistě čas, kdy budu zase nahraný, jen se obtíž posunula kus dál. No třebas se k tomu propracuji až ve chvíli kdy už bude kraft (tedy pokud kraftový exp. nebude započítávat do bojového, pak budu v pejru natotata). Jak vidíš máme na to každý jiný nazor, jak na systém, na hru, na RP a já jsem dalek se tě ptát "a to tě jako to sezení na zadnici ve hře baví" , vím že baví a nemám nejmenší chuť tě od toho zrazovat, tak nám dej šanci a nezrazuj ty nás od toho co zase baví nás. Dík, s úctou Boindil.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Last edited by Theogil I on 15:07 04. Feb 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 15:04 04. Feb 2008 |
|
|
wekslo wrote: ...nekdo chcipa protoze hraje treba postavu ktera ten pud sebezachovy postrada... pak je mrtvej a ne zkušenej, ten systém mu vlastně pomáhá  di se kouknout na hřbitov, tam sou postavy bez pudu sebezáchovy vyskládaný jedna vedle druhý
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
wekslo
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 15:06 04. Feb 2008 |
|
|
jiromir wrote: mno...nešikovný maso musí pryč  Holt inteligence vítězí nad hrubou silou. To je evoluce Hrajte na permku a uvidite jak si i tupej ork kde co rozmyslí...pud sebezáchovy je prece jenom silná vec i pro orka a pokud nevidi roztazenou orcici (rozmnozovaci pud je udajne silnejsi nez pud sebezachovy) tak by se tim mohl ridit i s inteligenci 6... Jinak ja hraju docela samotare a uplne si nestezuju. To ze jses s nekym neznamena, ze jsi s nim v parte  edit: nestih sem to driv nez photter  no zrovna orky beru jako mlatice hlava nehlava :] ktery se vrhaj i proti presile, ale mozna sem jenom spatne pochopil jejich mentalitu evoluce - pravda pravdouci ;] proto se mi tupci drzime na 3. lvlu :] permka je osemetny tema :] vono kdyz te sejme i jezevec tak je to nemozny ;] ale tim nechci rict ze me obtiznost nejak vadi, ba naopak, jenom jak uz sem psal v jinym topicu, mi zrovna ten jezevec prijde prehnane nerealnej prvek :]
_________________ Kostky jsou vrzeny...proc si vsak nehodit znova.
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 15:36 04. Feb 2008 |
|
|
@Theogil I: nic ti nebrání si tu hodinku ve hře užít úplně stejně jako předtím. Jen zisk XP se bude lišit 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 15:38 04. Feb 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: Ja zabijim vsechno co mi pride pod nohy... takze i jelinky, skunky, fretky, mysi, norky... ani maso z nich padat nemusi... uz se tesim az potkam nakyho Drujda GreenPeace  Jen počkej, jednou na to dojedeš 
Top |
|
human_wreck
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 15:39 04. Feb 2008 |
|
|
OneHeart wrote: @Theogil I: nic ti nebrání si tu hodinku ve hře užít úplně stejně jako předtím. Jen zisk XP se bude lišit  Nemůžu si pomoct, ale z té věty mě mrazí 
_________________ Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 15:39 04. Feb 2008 |
|
|
Jen drobná poznámka:
Když bylo pro hráče uděláno hlasování ohledně tohoto systému, většina hlasovala pro jeho zrušení. Sice jen o pár hlasů, ale dopadlo to tak.
Jen že se tu dost lidí chová, jakoby hlasování vůbec neproběhlo a ignoruje, že jsou v menšině. A že oni jako menšina nutí většinu se přizpůsobovat jejich stylu hry.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 15:42 04. Feb 2008 |
|
|
žádného hlasování o zrušení XPC systému jsem si nevšiml...
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 15:43 04. Feb 2008 |
|
|
OneHeart wrote: @Theogil I: nic ti nebrání si tu hodinku ve hře užít úplně stejně jako předtím. Jen zisk XP se bude lišit  No právě ... už se liší, klesá a klesá a klesá až bude nejmenší na celém světě 
|
|
Top |
|
human_wreck
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 15:43 04. Feb 2008 |
|
|
Byla to skoro remíza, tak se udělal kompromis. Slušných hráčů se to nedotklo. Ostatním nezbývá, než přešlapovat z místa na místo a občas použít item 
_________________ Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 15:44 04. Feb 2008 |
|
|
LDamian wrote: Jen drobná poznámka:
Když bylo pro hráče uděláno hlasování ohledně tohoto systému, většina hlasovala pro jeho zrušení. Sice jen o pár hlasů, ale dopadlo to tak.
Jen že se tu dost lidí chová, jakoby hlasování vůbec neproběhlo a ignoruje, že jsou v menšině. A že oni jako menšina nutí většinu se přizpůsobovat jejich stylu hry. nejsem zastance absolutni demokracie 
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 15:44 04. Feb 2008 |
|
|
kdyby jste měli stejný přísun XP jako my dole, tak byste skučeli víc 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Zas ty expy Posted: 15:46 04. Feb 2008 |
|
|
jiromir wrote: LDamian wrote: Jen drobná poznámka:
Jen že se tu dost lidí chová, jakoby hlasování vůbec neproběhlo a ignoruje, že jsou v menšině. A že oni jako menšina nutí většinu se přizpůsobovat jejich stylu hry. nejsem zastance absolutni demokracie  Nešlo si nevšimnout.  //jenom vtip, rejpnutí//
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|