|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Awadar
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 15:48 04. Feb 2008 |
|
|
jiromir wrote: kucik wrote: S tim sberem ovoce je to chyba. Myslim ze je to tim, ze v palete neni identifikovano. Kiri wrote: Pavouka  Radsi nepripominat. V nedeli jsem testoval rybareni a tohle me fakt prekvapilo. Ikdyz az na to, ze jsem umrel, tak docela mile. no nechal bych vylézt i neco vetsiho obcas... Mam totiz takovej pocit, ze rybareni+xpc system=expení afk. Rybareni je automatickej pohyb u kteryho vubec nemusis bejt u pocitace a nedokazu si jinak vysvetlit osoby, ktery lovej nepretrzite 3 hodiny real... (a ze by nahodou zrovna tam, kde je hodne strazi?) časový expi nabíhají trochu déle, ale nakonec tak přestanou a musíš se projít.
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 16:48 04. Feb 2008 |
|
|
pokud rybaris, tak skacou porad, ne? Jinak nabihaj asi 5 minut potom co se prestanes hejbat..
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 16:52 04. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
jiromir wrote: pokud rybaris, tak skacou porad, ne? Jinak nabihaj asi 5 minut potom co se prestanes hejbat.. Neskacou.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 17:21 04. Feb 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Kiri wrote: Pavouka  OFFTOPIC: Tak to na rybaření v Podtemnu kašlu... ještě vytáhnu Balora nebo podobnou havěť.
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
jiromir
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 17:32 04. Feb 2008 |
|
|
hmm, tak s tema expama to byla pravda...
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 17:36 04. Feb 2008 |
|
|
Ano, já tvrdím, že expy přestanou občas naskakovat, i dkyž se hejbeš, mluvíš a děláš psí kusy. A dokonce i když jsem šel něco schválně zabít. Dokud jsem nedal relog, tak se zasekly.
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 17:44 04. Feb 2008 |
|
|
Darien wrote: Ano, já tvrdím, že expy přestanou občas naskakovat, i dkyž se hejbeš, mluvíš a děláš psí kusy. A dokonce i když jsem šel něco schválně zabít. Dokud jsem nedal relog, tak se zasekly. Jak mi radil Kucík, zkus třeba sníst malinu nebo něco udělat, mě třeba pomůže jen že kliknu na duši bytosti a pak to zas začne naskakovat. Po boji to trvá třeba 5min než se to zas samo rozjede (to je schválně)
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 18:00 04. Feb 2008 |
|
|
Tak tak. Reaguje to na pouzivani predmetu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 03:01 07. Feb 2008 |
|
|
Ohniště nereagují automaticky na tu ocílku a troud, co se koupí u toho prvotního obchůdku při tvorbě postavy. Na ocílku a troud od vetešníků, které navíc mají jnou grafiku, reagují správně.
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 10:30 07. Feb 2008 |
|
|
Darien wrote: Ohniště nereagují automaticky na tu ocílku a troud, co se koupí u toho prvotního obchůdku při tvorbě postavy. Na ocílku a troud od vetešníků, které navíc mají jnou grafiku, reagují správně. Bohuzel nekdo naplnil obchody spatnou ocilkou. Resil jsem to tak, ze po pouziti spatne ocilky se vytvori v inventari ocilka spravna. Viz novinky.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 14:27 08. Feb 2008 |
|
|
Další dotaz na DM - nevím jestli je to chyba, ale částečně přinejmenším ano:
včera jsem lopatou zakopal maso. Na místě zakopání zůstává svítit nějaký nápis (nevím přesně) něco jako se_něco_inv. Když na to kliknu, tak se otevře ten můj zakopaný "poklad".
Takže se ptám, jestli to vidím v tu chvíli jen já nebo mi to maso sebere kdokoliv na to klikne?
A i kdybych to viděl jen já, tak by tam asi měl být spíš nějaký nápis - zakopane veci nebo tak něco...
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 17:29 08. Feb 2008 |
|
|
začíná to na sy_... vidí to všichni a po restartu to zmizí  Takže se tam vyplatí dávat peníze a tak  )
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 18:16 08. Feb 2008 |
|
|
To je docela blby ne?  No, mrknem na to... Je to vec uz z drivejska a patrne nebude uplne "eňo ňůňo"
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 01:22 25. Feb 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Nevim jestli to tady uz bylo a zakladat kvuli takove malickosti novej topic nechci.....
Assimar -nemuze pouzit predmet s vlastnosti leceni zraneni, item je cervenej... -kdyz mam silu 16 a vezmu obourucni mec, mam sice postih na utok a zraneni (utok 2), ale proti zlejm postavam zadnej postih na utok neni neni (utok 5). Mereno s postavou paladina lvl 1, sila 16, bez zamereni
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 09:31 25. Feb 2008 |
|
|
na pouziti toho itemu leceni zraneni proste nemas level vyzadovanej systemem, drow si na pouziti temnoty taky musi pockat do 4. lvlu, tak se na nej koukni do kdy musis cekat ty a aspon se mas na co tesit
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|