|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
LDamian
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 11:29 07. Feb 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: Zyga wrote: Ja vedel ze ta helma co se na ni snazim nasporit stala napoprve pulku toho co ted, pak sem celej natesenej vlezl do kramu a tam mi vesele oznamej ze uz stoji misto tri sest tisic  No prave proste todle se mi moc nezda v prubehu hry zvysovat ceny... to pak nekdo muze nasyslit levny veci pak se to zas zdrazi a muze vesele prodavat za draho  Tam byla tusim chyba, ze se to nastavit zapomelo - proste puvodni sortiment misto noveho... Ale jen tipuju.. normalne by se nic zdrazovat nemelo, ty ceny jsou predem stanovene.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 11:31 07. Feb 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
no pri soucasnem ziskavani penez mi zdrazeni o 100% pride taky drsny co takhle jen o 50%?
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 11:36 07. Feb 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: No prave proste todle se mi moc nezda v prubehu hry zvysovat ceny... to pak nekdo muze nasyslit levny veci pak se to zas zdrazi a muze vesele prodavat za draho  Dobrej plan jenze to by ty hajzlici vobchodnicky museli to zdrazovani vohlasit dopredu, co jinak pak se stovkou bot?  Takze svevolne zdrazujou, nehlasej to dopredu a este uzaviraj kartely. Pozaduju zrizeni thalijsky hospodarsky inspekce!  (nebo muzem usporadat poradny rabovani, byrokracii sem nikdy nemel moc rad a navic je to desne zdlouhavi a stejne nakonec musim platit  )
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 11:40 07. Feb 2008 |
|
|
LDamian wrote: ...mne neni možno brat jako "prumerneho hrace" - takze to, ze to ZATIM prijde v pohode pro mne, jeste automaticky neznamena, ze je to fakt v pohode. Podobne treba u Phottera...  doufám, že je to kompliment, hade je fakt, že něco už sem v nwn vodehrál a ty priority se časem mění....asi něco jinýho očekává někdo, kdo hraje pár měsíců a viceméně testuje, co ta hra vlastně umí a něco jinýho veterán, kterej viděl koně blejt a hada couvat a často umí odhadnout, co bude dlouhodobě bavit i když to třeba momentálně bolí
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 12:08 07. Feb 2008 |
|
|
to já jsem pořád lama  a vždycky budu
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 12:35 07. Feb 2008 |
|
|
V současný době mi přijde vydělávání docela přiměřený, jen lehce nudný. Jsem rád, že na pátym lvlu nejsem a víceéně ani nemůžu bejt žádnej milionář. Docela se mi to líbí... Jen bych začal pomalu zavádět nějaký alternativní možnosti výdělku promě vybírání dungů a stahování kůží (sbírání CNRkovejch surovin je taky moznost, ale to uz je tuplem nuda). Staci abych mel predstavu o budoucí podobě kraftu a pomalu bych se pustil do tvorby surovin pro budoucí kraft, který by byly i samostatně prodejný za nějaký přiměřený ceny.
Jestli jsem dobre pochopil, tak novej craft nebude to množstevní šílenství jako CNR, kdy je třeba hafec surovin a hafec času...že to bude střídmější a zábavnější. Moje vize těch surovin a kraftu je takova, ze nebude potreba vseho tolik, ale za to bude větší výběr ze surovin (tudiz ne 5 druhů hub, 3 druhy dřeva atd...) ale to se uvidí no. Pak by postavy mely moznost "ujet si" treba na jedny zakladni surovine a hledat kde vsude se nachazi, vyskytuje a jakej druh a vedely by co z toho vykraftit a jak nejaky dlouhodobejsim experimentovaním.. No a pak by se mohla nejak hodne vzacna surovina prodavat treba i v radech stovek zlatejch za kus v neopracovany stavu, ptz by byla opravdu vzacna a jen hodne malokdo by o ni vedel...napr.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 13:20 07. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Ceny jsou drsný a s tou helmou, jak psal zyga, obchodník nakrkl i mě  .. ale zas si budu více svých věcí vážit Vydělávání peněz v podtemnu není nic lehkého.. budte rádi za ty keříky, my se ke všemu musíme nendřiv probojovat  , ale doufám že craft tomu napomůže ale na druhou stranu i doufám že to nebude jako před wipe, kdy se dali vycraftit ohromné částky peněz a dobrých předmětů.. zase škoda těch kamarádů, kteří dávali tyhle věci potom zadarmo Já sem s nýnějšim stavem spokojen 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 14:00 07. Feb 2008 |
|
|
Krata wrote: Ceny jsou drsný a s tou helmou, jak psal zyga, obchodník nakrkl i mě  .. ale zas si budu více svých věcí vážit Vydělávání peněz v podtemnu není nic lehkého.. budte rádi za ty keříky, my se ke všemu musíme nendřiv probojovat  , ale doufám že craft tomu napomůže ale na druhou stranu i doufám že to nebude jako před wipe, kdy se dali vycraftit ohromné částky peněz a dobrých předmětů.. zase škoda těch kamarádů, kteří dávali tyhle věci potom zadarmo Já sem s nýnějšim stavem spokojen  Spokojen jsem též, jen by mě zajímalo jak jste dělali kraft před wipem, že jste z toho měli prachů jak Rokefeler, ti co mě znají, ví že jsem makal jak šroub pořád a tvrdě a každou stovku jsem si teda odedřel až až.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
human_wreck
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 14:03 07. Feb 2008 |
|
|
Theogil I wrote: Spokojen jsem též, jen by mě zajímalo jak jste dělali kraft před wipem, že jste z toho měli prachů jak Rokefeler, ti co mě znají, ví že jsem makal jak šroub pořád a tvrdě a každou stovku jsem si teda odedřel až až. On ti nikdo neřekl o tom bugu? 
_________________ Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 14:05 07. Feb 2008 |
|
|
human_wreck wrote: Theogil I wrote: Spokojen jsem též, jen by mě zajímalo jak jste dělali kraft před wipem, že jste z toho měli prachů jak Rokefeler, ti co mě znají, ví že jsem makal jak šroub pořád a tvrdě a každou stovku jsem si teda odedřel až až. On ti nikdo neřekl o tom bugu?  Ee, vo jakým?  ..... Možná proto, že kdyby nějakej byl a někdo by mi to řek, běžel bych to vcukuletu prásknou ... taková slepičí prdelka. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 14:06 07. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Theogil I wrote: Spokojen jsem též, jen by mě zajímalo jak jste dělali kraft před wipem, že jste z toho měli prachů jak Rokefeler, ti co mě znají, ví že jsem makal jak šroub pořád a tvrdě a každou stovku jsem si teda odedřel až až. To jsou rasove predispozice. Trpaslici byli stvoreni k tomu, aby byli chudy a dreli jak....trpaslici, kdezto Elfky k zivotu v blahobytu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 14:11 07. Feb 2008 |
|
|
kucik wrote: Theogil I wrote: Spokojen jsem též, jen by mě zajímalo jak jste dělali kraft před wipem, že jste z toho měli prachů jak Rokefeler, ti co mě znají, ví že jsem makal jak šroub pořád a tvrdě a každou stovku jsem si teda odedřel až až. To jsou rasove predispozice. Trpaslici byli stvoreni k tomu, aby byli chudy a dreli jak....trpaslici, kdezto elfky k zivotu v blahobytu. Grrrr já věděl, že ty potvory špidlouchý měl řezat na potkání hambářky jedny hambatý. 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 14:40 07. Feb 2008 |
|
|
Theogil I wrote: Grrrr já věděl, že ty potvory špidlouchý měl řezat na potkání hambářky jedny hambatý.  věděl, věděl ale strach nedovolil :p
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 14:57 07. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
stačili lékarničky.. když ses snažil měl si peněz dost 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 14:58 07. Feb 2008 |
|
|
Krata wrote: stačili lékarničky.. když ses snažil měl si peněz dost  Na drogách se dalo vydělat o dost víc a snáž 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|