|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 10:33 10. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Prominte za mou chybu pane *připraví bič a vydá se do Hagolu* //. v pohodě 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Magratela
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 11:36 10. Feb 2008 |
|
|
Vam se to keca panove  Najdete si nekoho skym budete hrat ?  Co myslite ze asi chi haa  Ale proc tam asi nehrajou hraci  Prave ptoto ze to tam je skoro nehratelne ale pamatujte jedno bando drowska dostanete na cumak Duergari se nevzdavaji  Hihi ja to jen upozornila nato co se muze trochu poupravit odtogho tu snad forum je ne?Nebo to tu mate jen jako zabavu k hadani se  Podle toho jak tady procitam vase stranky tak si to zacinam myslet na foru skoro nereite veci tykajici se hrani ale hlouposti a dohady hracu  Chovate se tady jako male deti 
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 11:53 10. Feb 2008 |
|
|
@Magratela: pokud nemáš s kým hrát, tak nám můžeš dělat votroka. Nomis_b ho hraje a zatím si nestěžuje. A hráči drowů jsou natolik kvalitní, že svých nadřazených pozic nezneužívají... Bavit se můžeš taky, jen se rozhodnout... 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 12:00 10. Feb 2008 |
|
|
Magratela wrote: Chovate se tady jako male deti  a kdo rika ze nejsme  kdo si hraje nezlobi 
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 12:57 10. Feb 2008 |
|
|
2magratela: chvilku pockej, az se nam bude chtit tak protahnem cestu do ty vasi diry a vodchytnem si te, skvely pracovni podminky! Ran bicem kolik si kdo jen bude prat! Prijimame kvalifikovany kopace!:mrgreen:
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 22:06 10. Feb 2008 |
|
|
OneHeart wrote: A hráči drowů jsou natolik kvalitní, že svých nadřazených pozic nezneužívají... * šoupe nohama a oči upírá na dveře mučírny* ...ano pane, jak říkáš pane, nikdy by mě ani nenapadlo si stěžovat, pane 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 22:35 10. Feb 2008 |
|
|
Braenn wrote: * šoupe nohama a oči upírá na dveře mučírny* ...ano pane, jak říkáš pane, nikdy by mě ani nenapadlo si stěžovat, pane  sakra ty mi vodstrašíš otroky, takovou pěknou reklamní kampaň sem tu rozjel  *láká zájemce obuškem*
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 02:35 11. Feb 2008 |
|
|
Holt na to nemám hrát duergara.Sám tam smrdět dole nebudu. Sakra 5 dni na povrchu a situace ta sama.On-line singl //asi mám neuvěřitelnou smůlu na lidi 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 09:12 11. Feb 2008 |
|
|
No, nechci se opakovat, ale pokud jsi sám, je zde oevřená náruč jedné drowské rodiny. Přidej se do mladé, dynamicky se rozvíjející společnosti jejich otroků....NIKDY NEBUDEŠ SÁM! my s tím problém nemáme...někdy nás jde na výpravu tolik, že se chvílema ztrácím  ale to víš..když něco funguje jako namazanej stroj (aby taky ne, když vidinou za selhání je minimálně stažení z kůže), tak je to pak radost pohledět.
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 09:20 11. Feb 2008 |
|
|
Pokial viem tak u duergarov hraju 4-5 hraci, na povrchu ich hra omnoho viac. Vid vcera pocet 34 hracov v hre. Ak si z toho nevies vybrat a hras sam, tak chyba bude niekde inde. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 09:24 11. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
přesně, dorwů je taky dost 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 10:58 11. Feb 2008 |
|
|
Daanri wrote: Pokial viem tak u duergarov hraju 4-5 hraci, na povrchu ich hra omnoho viac. Vid vcera pocet 34 hracov v hre. Ak si z toho nevies vybrat a hras sam, tak chyba bude niekde inde.  Taky jsem byl ten 34 hráč.Já se už rozhodl,že budu hrát na povrchu(nechal jsem si smazat přístup na foru duergarů).Startovní lokaci jsem si dal Karathu.Telly typu přijd do Ivory tady je lidí dost ignoruji.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 11:14 11. Feb 2008 |
|
|
Pivo wrote: Taky jsem byl ten 34 hráč.Já se už rozhodl,že budu hrát na povrchu(nechal jsem si smazat přístup na foru duergarů).Startovní lokaci jsem si dal Karathu.Telly typu přijd do Ivory tady je lidí dost ignoruji. uznávám, že se ti tá smůla musí lepit na paty. Zrovna včera bylo v Hagolu docela rušno 
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 11:18 11. Feb 2008 |
|
|
ano ano...to je tak, že se prostě nevěnuješ jedné postavě, ale přebíháš z jedné na druhou...například Hagol navštívila početná turistická výprava. Jistě by jsi prodal spoustů napodobenin originálů skutečných uměleckých předmětů a prodal pár suvenýrů....
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
Magratela
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 12:05 11. Feb 2008 |
|
|
Joo tady dorowakum se to chvasta jakej maji namaranej stroj kdyz jich je tam aspon 10 a u duergaru hrajou jen 4 hraci  To se muze clovek sanzit mazat jak chce ale stroj se jen sotva sune  Skoda ze to vase tazeni nevidela Moria pac ta hned roztoci sve valecne kladivo nad hlavou a posle vsechny drowi tam kam patri duergari se nevzdavaji  *ostri si svuj nuz a rezani drowskejch usi*
|
|
Top |
|