|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Darien
|
Post subject: Re: Kariena - ztráta peněz díky pádu serveru Posted: 11:53 13. Feb 2008 |
|
|
Theogil I wrote: No ono stačí to, kdy není po ruce správný trenér, pak cesta tam a zase zpátky stojí min. 1000zl. a ten trenér co ho brácha sehnal si řekl 1009zl. za vyučení na 7lvl. Tak to se pak těžko divit, že jsme dva dny syslili na farmě. O lahvičkách ani nemluvě, lékarnu každý jednu jako záchranou brzdu,a to je tak asi vše. A co je ouplně nejhorší, že nezbývají zlaťáčky na dobroučké pivečko a to je pro trpoše smrt.  P.S. ani si nepamatuju, kdy jsem žral cokoli jiného než hrušku nebo jablko. Počkej, jak není správnej trenér? To jakože tě může level naučit víc rozdílných trenérů? Sedmý level za tisícovku je šílenství. A co se jídla týče, proč si neopečete maso nebo rybu?:)
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kariena - ztráta peněz díky pádu serveru Posted: 12:00 13. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, a proc si treba nekoupite maso otroka za 50 zlatych? 1000 zlatych neni silnestvi, ale prestizka. ... po vyrazne sleve.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Kariena - ztráta peněz díky pádu serveru Posted: 12:07 13. Feb 2008 |
|
|
Darien wrote: Počkej, jak není správnej trenér? To jakože tě může level naučit víc rozdílných trenérů? Sedmý level za tisícovku je šílenství. A co se jídla týče, proč si neopečete maso nebo rybu?:) Jistě jsi si všiml, že některá povolání dokáže vyučovat několik trenérů, kněz v každém chrámu, hrandů či bojovníků najdeš taky hodně. Dříve (a to nevím jak je to dnes postaveno) měli někteří z nich strop a po určitém levelu ti řekli, že tě víc naučit nedokáží, že ti předali vše co znají a začalo další toulání krajem a hledání mistra jež tě něco naučit dokáže. No a jistě jsi si všiml, že některá povolání v Karhatě, Ivory, Doubkově .... atd. trenéra nemají, pak je nutno si svého mistra najít a to je finančně náročné, nebezpečné a zábavné. Tu cenu bych připisoval výběru prestižního povolání, ale i přesto se o nás pokoušeli mrákoty. No jo prestižní povolání je hold prestižní povolání se vším všudy. Jen nechci viděl jak dlouho budeme škubat tu kukuřici příště až zase u Boendála přijde ten správný čas, to abych si na to vzal dovolenou.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Kariena - ztráta peněz díky pádu serveru Posted: 12:08 13. Feb 2008 |
|
|
kucik wrote: Jo, a proc si treba nekoupite maso otroka za 50 zlatych? 1000 zlatych neni silnestvi, ale prestizka. ... po vyrazne sleve. Mi prosím otroky nežereme, rybička miloučká de špatně chytit a jezevci só moc tuhý. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Kariena - ztráta peněz díky pádu serveru Posted: 12:14 13. Feb 2008 |
|
|
Theogil I wrote: Darien wrote: Počkej, jak není správnej trenér? To jakože tě může level naučit víc rozdílných trenérů? Sedmý level za tisícovku je šílenství. A co se jídla týče, proč si neopečete maso nebo rybu?:) Jistě jsi si všiml, že některá povolání dokáže vyučovat několik trenérů, kněz v každém chrámu, hrandů či bojovníků najdeš taky hodně. Dříve (a to nevím jak je to dnes postaveno) měli někteří z nich strop a po určitém levelu ti řekli, že tě víc naučit nedokáží, že ti předali vše co znají a začalo další toulání krajem a hledání mistra jež tě něco naučit dokáže. No a jistě jsi si všiml, že některá povolání v Karhatě, Ivory, Doubkově .... atd. trenéra nemají, pak je nutno si svého mistra najít a to je finančně náročné, nebezpečné a zábavné. Tu cenu bych připisoval výběru prestižního povolání, ale i přesto se o nás pokoušeli mrákoty. No jo prestižní povolání je hold prestižní povolání se vším všudy. Jen nechci viděl jak dlouho budeme škubat tu kukuřici příště až zase u Boendála přijde ten správný čas, to abych si na to vzal dovolenou. No já zatím našel dva mistry druidů, těch jsem si všiml, ale teď mi začíná docházet, že až budu chtít mít mistra pro shiftera, tak to může být docela hustej problém...jejda...  No doufám, že na něj DM nezapomněli, protože ve všech hraničářsko druidských osadách jsem na nic takového vlastně nenarazil... ještě není třeba, ale nasadil jsi mi brouka:)
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Kariena - ztráta peněz díky pádu serveru Posted: 12:57 13. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
mě se ceny docela líběj a to proto: Postava si nesežene vzácné předměty během několika lvl, silné předměty například z mithrilu budou už opravdová raritka a kdo ji bude mít bude borec.. nelíbilo se mi že před wipem ji měl každej druhej a někdy i schovanou už na hodně nízkym lvl a vyčkval kdy ji bude moci použít To samé se dá říct i u brnění, oblečení a tak.. jídla mi zatim taky nějak moc nevadi, když nejsi boháč, nemůžeš si dovolit drahá jídla, tady všichni začínáme od ničeho a vypracovváme se nahoru, pak si budem moc dovlit drahá jídla a tak 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Kariena - ztráta peněz díky pádu serveru Posted: 13:34 13. Feb 2008 |
|
|
K čemu jsou drahá jídla?
Mně teda mrzí, že když bych si koupila třeba nějaký zdobený barevný botky, že na mně stejně nebudou vidět:(((
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Kariena - ztráta peněz díky pádu serveru Posted: 13:43 13. Feb 2008 |
|
|
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Kariena - ztráta peněz díky pádu serveru Posted: 13:45 13. Feb 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Jasně, já zabíjím od rána do večera:))))) A druidi, budeš se divit, si opravdu nechodí kupovat jídlo a pití do hospody, pane RP WB:)))))))))))))))
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Kariena - ztráta peněz díky pádu serveru Posted: 13:50 13. Feb 2008 |
|
|
Darien wrote: Sorrow wrote: Jasně, já zabíjím od rána do večera:))))) A druidi, budeš se divit, si opravdu nechodí kupovat jídlo a pití do hospody, pane RP WB:))))))))))))))) to je nějaký dogma? nebo povinost? nebo 46 přikázání druidksé tantry? *kroutí hlavou* jsi strašně konzervativní
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Kariena - ztráta peněz díky pádu serveru Posted: 13:54 13. Feb 2008 |
|
|
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Kariena - ztráta peněz díky pádu serveru Posted: 14:22 13. Feb 2008 |
|
|
Vy jste kokosové:) Nutím snad někoho nějak hrát?:) Ale kdyby se to mělo brát doslova, tak by drudi měli mít schopnost meditace a vyvolání přítele jen v přírodě. Jsou svázáni s přírodou, jsou to ochránci a strážci lesa, nejsou společenští, ve městech trpí klaustrofobií, v životě by neměli důvod lézt ve městě do nějakých stok a měli by být naprosto soběstační z darů přírody.
to bychom tu mohli vést teoretickou diskusi na téma - jestli se AD&D má hrát podle původních "konzervativních" popisů postav nebo nemá. Nebo jestli, jak tu někdo zmiňoval, si můžeš vzít povolání paladina a být přitom něco úplně jinýho. Já si myslím, že svoboda chování postav je ocaď - pocaď.
Ano, chodím do města, protože nemůžu běhat s penězi po lese, in real by je druid asi zakopal někam pod šutr, pokud by je vůbec potřeboval, jakože nepotřeboval, protože by si to druidé ve své komunitě vyrobili sami, co by potřebovali. A směnili zboží za zboží. Jenže systém je stavěný tak, aby pokud možno nějak vyhovoval všem postavám a nikdo se tu nebude patlat se specialitami pro povolání, která nejsou až tak skupinová, že jo:)
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Kariena - ztráta peněz díky pádu serveru Posted: 15:33 13. Feb 2008 |
|
|
ale ty tady určuješ někomu jak si má púředstavit druida...ale tak to není..já si ho dokonce představuju jako skutečného druida z období Keltů..žádnýho klaďáka...a už vůbec ne nějakýho stromofila. Když si ho představíš tak ty fajn...super..ale je to jen tvoje představa...
už si uvědom, že class: figter, bard, rough,monk...a další...jsou jenom názvy s nějakou skladbou schopností a "mírně určeným" směrem...jsem schopnej hrát druida 100* jinak..jako kuře...a vždy budu tvrdit, že je to druid..
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Kariena - ztráta peněz díky pádu serveru Posted: 15:46 13. Feb 2008 |
|
|
jo souhlasim, class je jen nutný zlo, který jsi přinucen v tomhle dementním systému nějak naroubovat na charakter
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Kariena - ztráta peněz díky pádu serveru Posted: 15:54 13. Feb 2008 |
|
|
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|