|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
skarbi
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:23 26. Feb 2008 |
|
|
Hmm..nebyl jsi sám..začlo mi to v jeskyni sovomedvědů a domyslete si konec... 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:07 26. Feb 2008 |
|
|
photter wrote: já sám tomu nerozumim, tak v tomhle moc neporadim  osobně si myslim, že dost musí žrát to neustálý pochodování, uklánění a vykecávání se NPCček, který po prvním dnu stejně akorát každýho votravuje a spamuje dialogbox souhlas, některý dialogy jsou fakt vytuněný... Ivorská domobrana: Ano! Ivorský lučištník: Ne! Ivorská domobrana: Ano! Ivorský lučištník: Ne! Ivorská domobrana: Ano! Ivorský lučištník: Ne! patrně kompetenční spor
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:56 26. Feb 2008 |
|
|
Theogil I wrote: Je pravdou, že včera to byl děs. Šel jsem zase pod drn a s lvl dolu, připadám si jak na houpačce.  A to mě dostaly potvory co si normálně ani neškrtnou (většinou), ten můj pitomeček jen stál a hleděl jak ho ohlodávají.  Pak jsem málem vzteky někomu natáh a šel spát.  vzhledem k tomu, že jsem měl odezvu tak 30 vteřin..tak si umíš představit co se dělo...chodbou jsem šel 6x..dakový dežavíííííí se dlouho nezažil.....a když jsem zazpíval v boji tak se to objevilo asi za minutu někde jinde 
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:10 26. Feb 2008 |
|
|
Teesha wrote: Theogil I wrote: Je pravdou, že včera to byl děs. Šel jsem zase pod drn a s lvl dolu, připadám si jak na houpačce.  A to mě dostaly potvory co si normálně ani neškrtnou (většinou), ten můj pitomeček jen stál a hleděl jak ho ohlodávají.  Pak jsem málem vzteky někomu natáh a šel spát.  vzhledem k tomu, že jsem měl odezvu tak 30 vteřin..tak si umíš představit co se dělo...chodbou jsem šel 6x..dakový dežavíííííí se dlouho nezažil.....a když jsem zazpíval v boji tak se to objevilo asi za minutu někde jinde  Přesně  ten můj truhla stál asi 3 min. koukal a umíral, pak nad něj vyběhlo "vylepšený útok v obraně aktivován" načež si lehl na zem a zaklepal bačkorama, nejdřív jsem byl nakrklej a pak jsem se musel usmívat té ironii osudu.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zatizeni serveru Posted: 15:04 26. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zajimalo by me, kdo se vcera vyskytoval u neceho narocneho. Ty lagy se objevily a zase zmizely temer skokem. Vim jen, ze ve hre byli dva az tri DM, ale to je tak vsechno. docela bych rad vypatral, co tolik zere.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Zatizeni serveru Posted: 15:07 26. Feb 2008 |
|
|
kucik wrote: Zajimalo by me, kdo se vcera vyskytoval u neceho narocneho. Ty lagy se objevily a zase zmizely temer skokem. Vim jen, ze ve hre byli dva az tri DM, ale to je tak vsechno. docela bych rad vypatral, co tolik zere. Dva trpaslíci čistili stoky pod Karhatou ... počítám, že nic co by stálo za řeč.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Zatizeni serveru Posted: 15:07 26. Feb 2008 |
|
|
Nevím jestli to s tím souvisí či ne, ale kovář Theogil v Ivory byl přes den místo v kovárně v hospodě a prodával jídlo a pití (Krkovička se tvářil pěkně nakrnutě).
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Zatizeni serveru Posted: 15:09 26. Feb 2008 |
|
|
co já vim (z doslechu) tak hodně má žrát pathfinding a komunikace mezi potvorama generovaná skriptama AI takže potvory různejch frakcí, co spolu bojujou, když vleze parta do lokace s hodne potvorama a dostane se na perception potvor, DM postava co "vede" další potvory
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Zatizeni serveru Posted: 15:18 26. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
aby pak nebyli kecy, ze zase nikdo nic nerika a vsichni jsou zrejmne dementni a zaostali, tim padem by doslo k degeneraci cele populace na povrchu i pod nim a spolecnost upadne, nebude organizovana, nikym vedena a vsici pojdou.... 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Zatizeni serveru Posted: 15:21 26. Feb 2008 |
|
|
Kiri wrote: aby pak nebyli kecy, ze zase nikdo nic nerika a vsichni jsou zrejmne dementni a zaostali, tim padem by doslo k degeneraci cele populace na povrchu i pod nim a spolecnost upadne, nebude organizovana, nikym vedena a vsici pojdou....  Kiri nam jede na krasnou 500 prispevku...doufam ze do srazu dosahnes at je co slavit 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zatizeni serveru Posted: 15:51 26. Feb 2008 |
|
|
Mno patchfindindg je pokud vim zadratovanej pevne, tak se asi budu muset zacit hrabat v AI. To mam radost.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Zatizeni serveru Posted: 16:03 26. Feb 2008 |
|
|
Moh by se zkusit nainstalovat na server Hotsanic, vypadá to takhle http://bory.argument.cz/hotsanic/
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zatizeni serveru Posted: 16:43 26. Feb 2008 |
|
|
Vzhledem k tomu, ze jsem v cervenci tak nejak zapomnel vypnout statistiky pingu ode me na Thalii, tady muzete videt, co se asi vcera delo.
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Zatizeni serveru Posted: 16:54 26. Feb 2008 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
Nechci nějak kritizovat, ale s těma lagama by se mělo něco udělat... Umírat se mi kvůli nim už opravdu nechce. 
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Zatizeni serveru Posted: 17:00 26. Feb 2008 |
|
|
Ono ja som si vcera vsimol ze vyhadzovalo aj naku chybu scriptu. Neviem co to uz presne bolo ale vypisovalo to bla bla bla: Deleni nulou. Nevyznam sa v tom tak nevim ci to pomuze.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|