|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 01:39 18. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ne, zadny skilly. Chces s tim bojovat - vezmi si feat. Tak je nwn a potazmo DnD postaveny a je nesmysl to menit. Tady jde ciste jen o to, aby to postava mohla drzet v ruce, protoze aby vzal do ruky katanu, nemusis s ni umet bojovat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 01:40 18. Mar 2008 |
|
|
Kiri wrote: no ja trebas kdyz si chci ozkusit helmu a mam silu 14 tak mi nejde nasadit, jinak k pouzivani vseobecne zbrani sem pro, kazdej to muze vzit do ruky, ale ne kazdej to unese a muze stim vyborne bojovat, ale zas je to vec treninku, ze? Takze by se musel vytvorit nejakej skill  Jakej skill, na to mas snad featy.Tady jde o pouziti te dane zbrane...  edit: Kuciku byls o jednu vterinku rychlejsi 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 01:42 18. Mar 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
kucik wrote: Ne, zadny skilly. Chces s tim bojovat - vezmi si feat. Tak je nwn a potazmo DnD postaveny a je nesmysl to menit. Tady jde ciste jen o to, aby to postava mohla drzet v ruce, protoze aby vzal do ruky katanu, nemusis s ni umet bojovat. No to ja myslim stejne, taky si uvaris kafe aniz bys mel gastronomku, ale jaky?! a kdyz se to budes snazit vylepsit tak se casem naucis lepsi, schvalne  ?! nebo manzelky, mysliste si, ze vam zean po svtebni noci udela naramonu svickovou? Ty co si mislo ANO sou dobry najivky  adit: jo featy beru oka, tak potom oc tu de?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 01:48 18. Mar 2008 |
|
|
Achjo Kiri  Jdi radsi spat.....
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 02:17 18. Mar 2008 |
|
|
Kiri wrote: ... Prestan honit prispevku  Kdyztak mi napis zejtra.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 08:04 18. Mar 2008 |
|
|
Jesli můžu ... na více světech a jestli mě pamět neklame i na Thalii existovali pracovní rukavice, které povolovali nošení smrtících zbraní a velmi razantně ponížili AB,AC a DMG ... nebo tak něco, tak proč zavádět něco nového. Nebo tam byla v těch rukavicích nějaká chyba? Mě se ten systém celkem líbil, dal se vzít krumpáč, sekera, kladivo .... atd. atd. a pracovat a přitom to nedávalo možnost bojovat se zbraní, kterou neumíš ovládat.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 08:52 18. Mar 2008 |
|
|
Samozrejme to je moznost ale: Takove rukavice budou mit velmi vysoky levelcap, pravdepodobne jim nepujde snizit cena. Navic to, o cem mluvim je v planu zavest i z jinych duvodu, takze bych byl radeji pro tuhle cestu.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 09:10 18. Mar 2008 |
|
|
kucik wrote: Samozrejme to je moznost ale: Takove rukavice budou mit velmi vysoky levelcap, pravdepodobne jim nepujde snizit cena. Navic to, o cem mluvim je v planu zavest i z jinych duvodu, takze bych byl radeji pro tuhle cestu. Pokud by to mělo mít návaznost na další věci a ne jen na trhání obilí, kování, sekání dřeva nebo dobívání rudy, pak je vše jasné. To by ty rukavice asi byly k ničemu, s tou jejich náročností ... no tak ti nevím, kouknu na to večer do toolu, v paletě myslím jsou originál a pokud mě pamět neklame šli používat od 1 lvl a jejich cena nebyla nikterak závratná, ale raději to ověřím. No a jestlise chystáš vrtat ve zbraních a možností jejich nošení, pak ti kuciku přeji hodně štěstí a pevných nervů, znám jedno WB ze Slovenska co se do toho pustilo a po pár měsících byl zralej na šaškec. Tak tedy držím palce i od noh. ................................................................................................................................ Kdo z Thalia realizačního teamu má dnes blbou náladu tak dál nečíst, není to myšleno zle, ale někteří by si to mohli moc vzít k srdci, že zase někdo rejpe, stěžuje si atd. Než se do toho pustíš, nemohl by jsi popohnat craft směrem ke koncovému uživateli *škemrá, mne si ruce a je zlomen v pase do pravého úhlu* ten absťák je čím dál horší, už jsem si domů pořídil sadu řezbářských dlátek a v době nabírání časových xp. opracovávám větve.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 10:35 18. Mar 2008 |
|
|
Neslo. Ono se totiz porad ceka na ten vysneny patch. Kdyz nevydrzime s nervama, tak se to mozna vypusti jeste pred jeho vydanim. To se holt uvidi. Zatim se na nem pracuje. Je pravdou, ze uz mel byt craft venku, ale holt slo usili smerem k palcivejsim problemum na serveru.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 10:43 18. Mar 2008 |
|
|
kucik wrote: Neslo. Ono se totiz porad ceka na ten vysneny patch. Kdyz nevydrzime s nervama, tak se to mozna vypusti jeste pred jeho vydanim. To se holt uvidi. Zatim se na nem pracuje. Je pravdou, ze uz mel byt craft venku, ale holt slo usili smerem k palcivejsim problemum na serveru. Tak jo já si skočím do lékárny pro další platíčko antistresových pilulek a nadále budu trpělivě čekat jak to dopadne. Nebojte za 14 dní se zase zeptám jestli " UŽ TO BUDÉÉÉ"  Hezký den všem T.
Last edited by Theogil I on 10:55 18. Mar 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 10:44 18. Mar 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
kucik wrote: Neslo. Ono se totiz porad ceka na ten vysneny patch. Kdyz nevydrzime s nervama, tak se to mozna vypusti jeste pred jeho vydanim. To se holt uvidi. Zatim se na nem pracuje. Je pravdou, ze uz mel byt craft venku, ale holt slo usili smerem k palcivejsim problemum na serveru. Na craft se tesej asi vsichni, ale co nadelat. Kdo si pocka ten se docka 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|