|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
RES
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 20:30 17. Mar 2008 |
|
|
Ja ktomu taky jeste neco pridam kdyz kocka chytne mys a hodi ji koteti at se nauci zabijet tak kote kdyz skousne tak je mys mrtva ale kazde kotatko si nejprve s myskou hraje je to lepsi zabava skousnout a je pozabave je nuda 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 08:24 18. Mar 2008 |
|
|
Nemám ani páru co se tam stalo a nebudu se přiklánět ani na jednu stranu ... to je mezi vámi a těmi co se toho zúčastnili, ale jedno vím jistě - Res nám rád ukazuje místa na která se jen tak zase dlouho nepodíváme, ukazuje nám jak je Thalie nádherná a že to není jen o mravencích, psech, vlcích a jezevcích či pro ty otrlejší o kanálech pod Karathou. Na každou výpravu s Resem jsem se těšil - byly tři a ze všech jsem byl u vytržení. O exp. v lvl rozdílu 17 - 10 vůbec nejde, postih je takový a riziko i bez vnějšího zásahu takové, že bych o tom jako o vyexpování postavy nemluvil a zisk zlatých po podělení počtem členů družiny je hezký, ale v žádném případě ty 2000zl. nezrujnují ekonomiku Thalie. Tak si myslím, že jestli Res nebo Sorrow přestanou pořádat poznávací zájezdy tak se vrátí stereotyp a nuda, kterou dnes není možno něčím rozehnat. Berte to prosím jako soukromý názor na to co dělají vyšší levely pro nižší. Já osobně jsem za to vděčen a kdykoli se naskytne příležitost tak se rád přidám.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 08:38 18. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Já už o tom nemám vůbec asi moc co kecat, ani nevim jak se nahoře hraje.. jesli tam lítate za expama nebo dokážete hrát, ale věřim že Theogil umí hrát a Rese sem taky výdal hrát tak taky myslim že to bylo dobrý.. Taky sem kolikrát jako vysokej lvl (no vysokej, 10 lvl) ukazoval nováčku nová místa a velký dungy a aby si trochu přivydělali do začátku a vyděli něco víc. Zásah DM je dobrej ale musí mít nějakou míru.. kolikrá sem čet že DM nerad zabijí postavy a chápal sem to že z toho asi nemusí mít radost.. ale to neznamená že Mantikora je prostě taková, umí skákat, slyší tohle a tohle nevidí tak vás prostě zabila za vaši hloupost, protože jste nevěděli co umí.. viz stříbrnej/zlatej drak v podtemnum, ani nevim jaký draci existujou, natož kde kterej bydlí a ani mě to nijak zvlášt nezajímalo (i když ted si to asi zjistim  ).. Jesli teda maj potvory nějaký vlastnosti, chci aby byli vypsaný všeobecný známosti protože jako hráč kterej fantasy neholduje nebo o tom moc neví nemám páru co která umí a kde která bydlí.. jednoduše 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 11:10 18. Mar 2008 |
|
|
Krata wrote: Já už o tom nemám vůbec asi moc co kecat, ani nevim jak se nahoře hraje.. jesli tam lítate za expama nebo dokážete hrát, ale věřim že Theogil umí hrát a Rese sem taky výdal hrát tak taky myslim že to bylo dobrý.. : Ted jsi mě rozesmál!!!Vy tam máte dole co kecat.Bože takové prasárny s oživováním!!!Příjemnou zábavu tam dole!
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 11:16 18. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pivo wrote: Ted jsi mě rozesmál!!!Vy tam máte dole co kecat.Bože takové prasárny s oživováním!!!Příjemnou zábavu tam dole!
Muzes mi prosim vysvetlit, jakeze prasarny s ozivovanim dole delame? Me by to fakt zajimalo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Within
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 11:17 18. Mar 2008 |
|
|
Dostala sem kridlem pres cunu od Mantikory ..mela je tak obrovsky ze se jim ani vyhnout neslo ..nato tak pred ni uteci ..to je toho a uz toho nechte 
_________________ Dostaň se tam kde jsi nikdy nebyl a pak říkej že jsi něco viděl
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 11:19 18. Mar 2008 |
|
|
Pivo wrote: Ted jsi mě rozesmál!!!Vy tam máte dole co kecat.Bože takové prasárny s oživováním!!!Příjemnou zábavu tam dole! Co to meleš?? Asi tak jako kucika by mě zajímalo co tam dole děláme tak hnusnýho... 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 11:25 18. Mar 2008 |
|
|
kucik wrote: Pivo wrote: Ted jsi mě rozesmál!!!Vy tam máte dole co kecat.Bože takové prasárny s oživováním!!!Příjemnou zábavu tam dole!
Muzes mi prosim vysvetlit, jakeze prasarny s ozivovanim dole delame? Me by to fakt zajimalo. Nic.Dělejte ze mě blbce.Lognu do hry umřu a dole je drow.Jedinej na serveru.Za 30 minut logne další drow a svého padlého kámoše oživí.Ten drow tam čeká celých 30 minut na oživení.Ano možná šel ten drow na výpravu a náhodou našel svého padlého kamaráda.Možná bych tomu věřil,ale dvě náhody to je už moc.Možná náhoda kdo ví.Možná icq,možná skype,možná,možná....možná těch nahod je až moc kdo ví.Jak říkám příjemnou zábavu. P.S. Samožřejmě tu existuje šance ,že jsem se už náhodou taky zbláznil kdo ví 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 11:25 18. Mar 2008 |
|
|
Pivo: co to plácáš? jinak dobrý? *ukáže si na hlavu*
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 11:28 18. Mar 2008 |
|
|
Sice to de mimo duergary, ale stejně.... Fakt sem moc nepochopil na cos narážel .... 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 11:30 18. Mar 2008 |
|
|
Teesha wrote: Pivo: co to plácáš? jinak dobrý? *ukáže si na hlavu* Můžu snad vyjádřit svůj názor ne?Já dole nehraju mě je fuk co tam dole vyvádíte.Omlouvám se hráčům co hrají poctivě.Ostatní..........
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 11:34 18. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pivo wrote: ... Coz o to, ja to asi pochopil, ale ma to jednu takovou drobnou, uplne nepodstanou chybicku. Totiz ze to neni technicky mozne. Telo par minut po zabiti totiz mizi, vis? Zrovna vcera jsme na to pekne dojeli, kdyz z vypravy prezil jediny a nez se mu podarilo probojovat zpet k telum, jedno z nich zmizelo. Ale jinak pekne. Jenom zkus priste pouzit mozek a az potom klavesnici. Nekdy je treba pred pouzitim protrepat (hlavu, ne klavesnici).
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 11:39 18. Mar 2008 |
|
|
Pivo wrote: Teesha wrote: Pivo: co to plácáš? jinak dobrý? *ukáže si na hlavu* Můžu snad vyjádřit svůj názor ne?Já dole nehraju mě je fuk co tam dole vyvádíte.Omlouvám se hráčům co hrají poctivě.Ostatní.......... jasně..vyjadřuj ..to mi nevadí..ale jak říká Kucík..chce to popřemýšlet....navíc se mě u jakékoliv takovéto narážky/at pravdivé, nebo zcestné/ bytostně dotýká množné číslo
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 11:41 18. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Řikje si svůj názor ale neurážej hru ostatních když nemáš důkazy či něco jiného na odůvodnění.. nebo všechny hned neházej do jednoho pytle
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 11:47 18. Mar 2008 |
|
|
Pivo wrote: [......... myslis treba vcera kdy sme tam v pekle smrdeli dva-tri  ? nebo nekdy jindy  s trochou zakladni matiky by ti mozna i doslo ze pocet drowu v pekle<poctu postav s primenim N´Abarn ve hre.... poznat drowa podle seznamu hracu neni az tak tezky
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|