|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 22:15 21. Apr 2008 |
|
|
Nejde zpracovat ichor z jeskyně u Ivory ani z kanalů Karathy. V jeskyni jezevců ani v jeskyni hlenů u Ivory nejde těžit uhlí !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 00:07 23. Apr 2008 |
|
|
česnek sice zpracovat jde, ale ve všech třech případech máí počet vlastností = 0
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 00:07 23. Apr 2008 |
|
|
kaštany jsou i po zpracování vykoupeny v hospodě.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 01:15 23. Apr 2008 |
|
|
mandle jsou zpracovat ale ani v jednom případě nemají nějakou kladnou vlastnost, vždy 0
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 18:06 24. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
DenGrasse wrote: mandle jsou zpracovat ale ani v jednom případě nemají nějakou kladnou vlastnost, vždy 0 Nepripadas si trochu jako prispevkovej spawner Tri prispevky po sobe z toho dva ve stejnou minutu.. snazis se dohnat kiriho Ten je neprekonatelnej 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 08:56 25. Apr 2008 |
|
|
nomis_b wrote: Nepripadas si trochu jako prispevkovej spawner Tri prispevky po sobe z toho dva ve stejnou minutu.. snazis se dohnat kiriho Ten je neprekonatelnej ne, nepřipadám. píšu ty věci na fórum tak, jak na ně narážím ve hře. pravda, občas to trochu připomíná blog, ale snažím je zapsat hned, dřív než na ně zapomenu. máš pravdu v tom, že si s úpravou a editací moc hlavu nelámu, protože to nepovažuju za důležitý. za důležitý považuju to sdělení. pokud to nějak uráží tvé estetické, nebo, ehm, fórové cítění, mohu to samozřejmě omezit. nebo zrušit a nezajímat se o nic, co by pomohlo doladit systém. proč taky, že? PS: samozřejmě kecám. jde mi v první řadě o množství příspěvků. mám celou stěnu popsanou výpočty, kdy, jak a za jaké lunární fáze nejlépe dostihnout kiriho... takže jestli máš pravdu a je nedostižitelnej, je to pro mne opravdu zdrcující rána... 
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 20:23 30. Apr 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Kampa z Podtemna zas zmizel alchymistojc? edit: Mimochodem stále jsem schopen zpracovat ingredience natrhané před updatem craftu a navíc stejně tak staré "nebarevné" zpracované ingredience stále vykazují pozitivní látky. EDIT2: Tak s tim alchymistou vyřešeno.
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
melvik
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 21:06 30. Apr 2008 |
|
|
toho dal ph tusim k remeslnikum jj je mozne ze jdou zpracovavat nebarevne ktere zustaly i v novem ingrediencemi zpracovat pudou
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 21:59 30. Apr 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
mmnt to znamená že budou normálně dál (ty nebarevné) a budou kompatibilní (smíchatelné) s těma barevnýma?
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
melvik
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 01:18 01. May 2008 |
|
|
nene, kompatibilni sou ale nepujdou uz sehnat nove
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 09:32 03. May 2008 |
|
|
[quote="monstera"]Nejde zpracovat ichor z jeskyně u Ivory ani z kanalů Karathy. Nejde ani ten z hrobky v Karathe, který dříve šel - ICHOR NEJDE ZPRACOVAT....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 15:21 03. May 2008 |
|
|
safra  chybka
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 20:11 09. May 2008 |
|
|
melvik wrote: safra  chybka přetrvává, dále Loviště -pod Belským skalami - stará rostlina catnipu ještě s inventářem...a o kousek dál ve stejné logaci starý giseng
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 15:10 12. May 2008 |
|
|
po resu ok, i s tim ichorem by melo byt ok
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 15:32 12. May 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: nejde zpracovat list anděliky a z rostliny kde se dá najít (angelica) se nedá sbírat, místo toho se otevře inventář (zelené vršky - křižovatka nebo ta vedle) nenasel sem ji  , prosim o upresneni
|
|
Top |
|