|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Re: Ceny v kramech Posted: 11:46 23. Apr 2008 |
|
|
Shifter wrote: no da se to, ale je to otrocina a vyzaduje to neustale behani po pokladech :-/ A to se ti zdá málo RP?  Já blboun myslel, že vo tom to všechno je.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Ceny v kramech Posted: 12:25 23. Apr 2008 |
|
|
Theogil I wrote: A to se ti zdá málo RP?  Já blboun myslel, že vo tom to všechno je.  Ceny v obchodech nemaji s RP nic spolecneho, jde o nastaveni ekonomiky sveta. Stale plati, abyste obchody neresili, predelavaji se a rozsiri se sortiment o spoustu novych veci a odstrani se hromada zbytecnych veci...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Ceny v kramech Posted: 13:03 23. Apr 2008 |
|
|
Rejty wrote: Theogil I wrote: A to se ti zdá málo RP?  Já blboun myslel, že vo tom to všechno je.  Ceny v obchodech nemaji s RP nic spolecneho, jde o nastaveni ekonomiky sveta. Stale plati, abyste obchody neresili, predelavaji se a rozsiri se sortiment o spoustu novych veci a odstrani se hromada zbytecnych veci... Nereagoval jsem na ceny v obchodech, ale na příspěvek, ke kterému jsem to postnul. Že ty jsi dnes vstal špatnou nohou co?  Copak musíš hned brát vše jako útok na vás? No ale když jsi si naběhl tak ... myslím že i ceny mají co dočinění s RP stejně tak na RP mají vliv všechny záležitosti ve světě - včetně ekonomiky světa... tohle mi asi nevymluvíš i když se budeš snažit. Jo a potom nám prosím řekni až se zase o těch obchodech budeme moct bavit, jak dlouho asi ten zákaz bude platit ... já jen kolik prstů si mám zlomit aby mě to nějakou chvíli nelákalo se k tomu vyjádřovat. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Ceny v kramech Posted: 13:39 23. Apr 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Theogil I wrote: No ale když jsi si naběhl tak ... myslím že i ceny mají co dočinění s RP stejně tak na RP mají vliv všechny záležitosti ve světě - včetně ekonomiky světa... tohle mi asi nevymluvíš i když se budeš snažit. Jo a potom nám prosím řekni až se zase o těch obchodech budeme moct bavit, jak dlouho asi ten zákaz bude platit ... já jen kolik prstů si mám zlomit aby mě to nějakou chvíli nelákalo se k tomu vyjádřovat.  Hele raci tady ceny a RP moc dohromady nedavej, jinak si uz nekoupime nic. Vona takova fullplatovka byla opravdu drahej spas a nerad bych ji za chvili kupoval treba za 500k Prosim nebrat jako narazku na praci DM/WB to je ciste na Theogila 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Ceny v kramech Posted: 13:41 23. Apr 2008 |
|
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Ceny v kramech Posted: 14:31 23. Apr 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: Jo jako to by me fakt nasralo vcera sem koupil mitril fullplate za 95 klacku a zlevnit ho...to bych asi nabeh ten kramek dobrodruha drobet procistit .. zlevnete to.. chci videt co se stane 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Ceny v kramech Posted: 14:32 23. Apr 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: Jo jako to by me fakt nasralo vcera sem koupil mitril fullplate za 95 klacku a zlevnit ho...to bych asi nabeh ten kramek dobrodruha drobet procistit  Tak už víme kdo vybral banku ve městě ... já vždycky tvrdil že půlorci jsou největší skrblíci.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Ceny v kramech Posted: 16:16 23. Apr 2008 |
|
|
Theogil I wrote: ...Jo a potom nám prosím řekni až se zase o těch obchodech budeme moct bavit, jak dlouho asi ten zákaz bude platit ... já jen kolik prstů si mám zlomit aby mě to nějakou chvíli nelákalo se k tomu vyjádřovat.  Nie je to ziaden zakaz, len sa proste natom dela, takze je zbytocne to rozoberat kym to nie je predelane. Zatial nova paleta (cize komplet nove veci do obchodov) viazne u mna, kedze ma caka este posledna najtazsia skuska v skole (9.5.), ktoru ked nedam tak letim a cas na ucenie mam len po veceroch a cez vykendy, kedze okrem toho este aj pracujem denne tych 8-10hod. Takze prve nove obchody mozte ocakavat tak niekedy koncom buduceho mesiaca. Dufam, ze ti to staci ako vysvetlenie dokedy plati "zakaz" sa k tomu vyjadrovat. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Ceny v kramech Posted: 17:23 23. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Daanri, tomu co napsal Theogil se řiká humor, ted by sis studenou sprchu měl dát dřív ty než si napsal 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Ceny v kramech Posted: 17:55 23. Apr 2008 |
|
|
Shifter wrote: no da se to, ale je to otrocina a vyzaduje to neustale behani po pokladech :-/ Kdepak běhání po pokladech, ale makat, makat - i když zatím jde jenom sbírat a lovit ( tu příšernost zvanou alchymie za kraf ani nemohu považovat ) . Sandra si už pořídila dům, našetřila v bance dalších 100 000 a čeká na 16 level, aby si pořídila mitrilovou polovicní plátovku. Kladivo, boty, štít a helmu už z mitrilu má.... Ale asi si to nepořídí, protože pokud bude další kraft podobný alchymii, tak už tu nebude...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Ceny v kramech Posted: 18:02 23. Apr 2008 |
|
|
monstera wrote: Ale asi si to nepořídí, protože pokud bude další kraft podobný alchymii, tak už tu nebude... A co bys na alchymii zmenil a nebo jak ji udelat hratelnejsi?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Ceny v kramech Posted: 19:29 23. Apr 2008 |
|
|
Krata wrote: Daanri, tomu co napsal Theogil se řiká humor, ted by sis studenou sprchu měl dát dřív ty než si napsal  Heh Krato, skusi si to precitat este raz a potom pochopis, ze je to len obycajne oznamenie o stave veci a informacia kedy mozete ocakavat nake prve nove obchody. Pokial v tom vidis nieco viac doporucujem to precitat znova, a znova, a znova a znova a znova...
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Ceny v kramech Posted: 20:56 23. Apr 2008 |
|
|
Rejty wrote: monstera wrote: Ale asi si to nepořídí, protože pokud bude další kraft podobný alchymii, tak už tu nebude... A co bys na alchymii zmenil a nebo jak ji udelat hratelnejsi? přidal bych trochu logiky a nápovědy o vlastnostech jednotlivých komponent a případně nějaká pravidla mísitelnosti, když už nechcete návody - třeba prodávané za tučný peníz.... Strávil jsem několik večerů intenzivními pokusy něco rozumného vyrobit, popsal nekolik listů výsledky jednotlivých pokusů , investoval do toho několik desítek tisíc zlatých a nakonec jsem rezignoval a z Thalie odcházím - alespoň dočasně....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Ceny v kramech Posted: 23:12 23. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Daanri: to byl taky vtip..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Ceny v kramech Posted: 07:05 24. Apr 2008 |
|
|
Daanri wrote: Theogil I wrote: ...Jo a potom nám prosím řekni až se zase o těch obchodech budeme moct bavit, jak dlouho asi ten zákaz bude platit ... já jen kolik prstů si mám zlomit aby mě to nějakou chvíli nelákalo se k tomu vyjádřovat.  Nie je to ziaden zakaz, len sa proste natom dela, takze je zbytocne to rozoberat kym to nie je predelane. Zatial nova paleta (cize komplet nove veci do obchodov) viazne u mna, kedze ma caka este posledna najtazsia skuska v skole (9.5.), ktoru ked nedam tak letim a cas na ucenie mam len po veceroch a cez vykendy, kedze okrem toho este aj pracujem denne tych 8-10hod. Takze prve nove obchody mozte ocakavat tak niekedy koncom buduceho mesiaca. Dufam, ze ti to staci ako vysvetlenie dokedy plati "zakaz" sa k tomu vyjadrovat.  Hodně štěstí ... držím palce a 9.5. si podržím i ty na nohou. Vím jaké to je, já tu zlomovku tenkrát neudělal. 
|
|
Top |
|