|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Darien
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:02 13. May 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: //edit k cenam : tie ceny ktore si vypisal su rovnake ako pred zmenou, akorat proste stahujes akoze jednu kozu.. jedna koza za 30 zlatych dajme tomu, od vysieho percenta budes mat cenu jednej koze 60 a tak dalej.
No dyk jo:) To jsem ale nevěděl, takže jsem byl děsně překvapenej:) Ale nedělám z toho kovbojku, smířil jsem se s tím, že moje druidka se živit stahováním kůží nebude.... I kdybych totiž přistoupil na to, že si vsugeruju přemnožení zvěře a budu zabíjet kde co, tak při principu boje druida, tedy ve zvířecí podobě, je to velmi omezený počtem možnosti proměn - mám jen 4 proměny za jednu meditaci a je to pro druida dost nepraktický se pořád proměňovat kvůli stahování:) Ale dostal jsem dobrej hint na žebráckou misku:))))))))))))))) budu stát u vchodu do Ivory a sbírat prachy na malý koloušky 
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:05 13. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Taky sem žebral, není na tom nic těžkýho, Roid nezačínal jako vrahoun hned, ze začátku žebral po Ivory na chleba  sem tam mi někdo něco dal Pak si však ušetřil na svůj první meč a černej plášt a jeho budoucnost byla jasná 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:07 13. May 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Krata wrote: Taky sem žebral, není na tom nic těžkýho, Roid nezačínal jako vrahoun hned, ze začátku žebral po Ivory na chleba  sem tam mi někdo něco dal Pak si však ušetřil na svůj první meč a černej plášt a jeho budoucnost byla jasná  Tak to si bol ty, ten prcek co uzavieral sazky pri turnajich a teraz strasi v stokach pod karathou ?  @Darien : Kamos hraval pred wipom tiez druida a v pohode si vystacil, teda neviem ako mas postavu stavanu ty, ale vycaroval si medu, zakoroval jeho aj seba a potom sa premenil na medveda... v takejto premene si na 12 lvl daval hocico na co som si ja ako bojovnik na rovnakom leveli nemohol ani dovolit.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:08 13. May 2008 |
|
|
kucik wrote: Nevidel jsem tu konkretni situaci, ale z popisu mi to tak primo vyznelo. Nejde o to, zustat mermomoci v te same lokaci, ale je to zpravidla lepsi bezpecnejsi, protoze prechody se chovaji ruzne. Prechody v nwn jsou jedna nejneprijemnejsich veci a casto zpusobuji nesmyslne situace. Snazit se necemu ztratit tim, ze klickuju na prechodech sem a tam, je jedno z nejoblibenjsich zneuziti prechodu. Nevim a nemuzu tvrdit, jestli to, cos psal bylo zamerne. Spawn potvor se napriklad umistuje daleko od prechodu, aby se podobnym vecem dalo vyhnout. NO, z mé zkušenosti nemá kličkování na přechodu vůbec smysl, je to naopak horší - protože NPC je tam díky systému velmi často dřív než já a tudíž každý přechod znamená riziko další pecky mezi oči. Tady to byla nešťastná situace, že bojovníci vylákali dva obry místo jednoho, díky tomu je nechali přijít moc blízko a já se nemohla postavit víc dozadu a jeden obr najednou uhnul a šel na mne...já couvla s půlkou životů po první ráně...objevila se vedle v lokaci a obr za mnou, já dostala další ránu, zdrhala zpátky ke grupě (byla to otázka asi tak pěti vteřin celkem) a už tam byla jen tma a obrázek ďábla... a tělo nikde.. Já myslím, že by se to dalo uznat, od začátku sebou parta táhla muly s tím, že kdo umře, bude odnesen.... ještě jsem Artovi říkala (postava), že to bude platit on, jestli umřeme u obrů, když on rozhodl, že tam jdeme... no a pak to technicky prostě nešlo.
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:10 13. May 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: @Darien : Kamos hraval pred wipom tiez druida a v pohode si vystacil, teda neviem ako mas postavu stavanu ty, ale vycaroval si medu, zakoroval jeho aj seba a potom sa premenil na medveda... v takejto premene si na 12 lvl daval hocico na co som si ja ako bojovnik na rovnakom leveli nemohol ani dovolit.
No jasně, ale na Krynské hory to jaksi nestačí, hehe a navíc došlo ke změně kouzla kůra, což jsem jaksi postřehl až včera ve hře:)))) Takže kůra vydrží třeba mně jen jedenáct tahů v základní podobě.... trošku velká změna pro druida, protože vlk je najednou hodně zranitelnej bez kůry. NO, budu se s tím muset poprat, aby zase někdo neřekl hned, že Darien brečí kvůli kůře:)
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:13 13. May 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Darien wrote: No jasně, ale na Krynské hory to jaksi nestačí, hehe a navíc došlo ke změně kouzla kůra, což jsem jaksi postřehl až včera ve hře:)))) Takže kůra vydrží třeba mně jen jedenáct tahů v základní podobě.... trošku velká změna pro druida, protože vlk je najednou hodně zranitelnej bez kůry. NO, budu se s tím muset poprat, aby zase někdo neřekl hned, že Darien brečí kvůli kůře:) No take hory zas niesu miesto pre nizse lvli, urcite nie osamote...Mozno by slo ukecat niektorych "Tvorcov" aby do ponuky lektvarov hodili nejaky ten lektvar silnejsej/klasickej kory, treba sa popytat.. mne by sa taky tiez zisiel, ale neviem ako to teraz funguje..
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:17 13. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Neithan: jo to byla moje postavička  , kdyby nebyl wipe tak se po světě Thalie prohání ještě ted, to byli časi.. Theogil ti může dosvěčit že jsme se bavili  byli jsme takhle tři.. potom dva, sylemale dostal ban, a hned na to byl vyhlášen wipe.. sem rád že ted Roid pořád někde je, sice už asi bude šedivej a bude rád že se udrží na nohu ale určitě to bude pořád borec 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:17 13. May 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: No take hory zas niesu miesto pre nizse lvli, urcite nie osamote...Mozno by slo ukecat niektorych "Tvorcov" aby do ponuky lektvarov hodili nejaky ten lektvar silnejsej/klasickej kory, treba sa popytat.. mne by sa taky tiez zisiel, ale neviem ako to teraz funguje.. No jasně, že nejsou, já když jsem s Karienou šel do Krynských hor, tak jen po tu lokaci s medvědy. V podstatě zvířata jsem schopen zabít jakákoliv, ale třeba Yetti, sněžní skřeti a tak jsou už hustý a ti obři, to je smrt v přímém přenosu. Jenže poprvé jsem se tam dostal zezadu naprosto omylem, když jsem se jen nechal vést směrovkama od Gruberiku k městům a podruhý jsme šli v partě s vyššími levely:) Jako healerka jsem náhodou šikovná:) Jinak co se kůry týče, budu to muset šoupnout do prodloužených kouzel a bude to no.
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:20 13. May 2008 |
|
|
Dariene, nehces si ty tvoje prispevky psat jen tak do wordu a pak si je dokola cist? Ostatni by pak neztraceli cas jejich ctenim. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:25 13. May 2008 |
|
|
Rejty wrote: Dariene, nehces si ty tvoje prispevky psat jen tak do wordu a pak si je dokola cist? Ostatni by pak neztraceli cas jejich ctenim.  Ty wago Rejty, chlape nepruď:))) Já tu založím v sekci Pokec absolutně pohodový vlákno a tobě to vadí všude a přitom sem to zakládal kvůli tobě!!!! Jsem v noci nemohl spát a říkám si, ty jo, co udělat, aby ten Rejty byl spokojenej, aby si jako hlavní admin nelámal hlavu s takovým prudičem, co pořád není spokojenej... tak si poudám, hele chlape, bude ti už 36, je čas se pochlapit a založit Hydepark, aby po tobě na tom světě taky něco zůstalo  a nelezl jsi tolik do tematických diskusí, kde to Rejtyho fakt naštve, páč on má vlastní představu o světě, je tu šéf, boss, velký kápo, prostě hlava pomazaná a ty mu dost kazíš image a hlavně ho stresuješ, což žádnými adminovi, to je známá věc, nepřidá, že jo. No a tak, protože mám závislost na pokecu o hře, kterou hraju a jinej už nebudu, jsem si tady zakuklil tohle auditko a pic kozu do vazu, Rejty mne tu vyhmát a zase mám průser Hele, a můžu se zeptat, jestli mi jako PJ prosím pomůžeš večer u kompu s tím mým zmizením těla? 
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:29 13. May 2008 |
|
|
Co takhle spamovat chat? Jaky zmizely telo?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:34 13. May 2008 |
|
|
Jinak děkuju těm, co mi posílaj PM s různejma nápadama na společný questy, díky těm, co mi píšou, že má v lecčems pravdu a tak.... vylezla tam jedna zajímavá myšlenka, kterou vám tady předestřu (nemám odvahu ji dát do Ankety, páč by mne Rejty asi zabil)
Co si myslíte o zabíjení zvěře v souvislosti s roleplayingem? Přijde vám normální, že kvůli tomu, jak je finančně výhodný zabíjet zvěř, je 75 procent všech postav na Thalii najednou lovcema? Lovec bývá ve fantasy příbězích celkem vyhraněný povolání, nevím o tom, že by byli trpaslíci lovci (například) a podobně... a tady prostě kdo chce, jde do lesa a tam to kosí, jen aby nabral kůže, a je mu fuk, jakou má rasu, povolání - jen proto, aby měl prachy.
Na jiném nejmenovaném serveru, kde jsem hrál předtím, mohli kůži stahovat jen hraničáři. Ostatní dostali ze zvířat jen maso na jídlo. Kůže nevykupovali NPC, ale jen krejčí a kováři na craft. Na to, že jsme tu RP server je tohle fakt divný, kde jaká plechovka prostě v klidu v brnění loví a vesele stahuje. Zkuste si někdy stáhnout kůži v brnku, mimochodem. Kde jakej mág stahuje jak starej traper...
Jestli vám tohle přijde lidi v pořádku, tak mne ne... sorry....
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:36 13. May 2008 |
|
|
Rejty wrote: Co takhle spamovat chat? Jaky zmizely telo? Nemůžu se na tebe zlobit, páč máš stejný právo tady říkat cokoliv jako vostatní, proto je to hydepaark:) No, viz výše, včera jsme byli na výpravě asi v půj edný v noci a já umřel nešťastně při útěku přímo ve vzduchoprázdnu přechodu, takže parta nemohla odnést moje tělo... žádný PJ nebyl k dispozici, tak Art udělal screen a že prej mi to dosvědčej a tak.. jsem v Podsvětí a čekám na verdikt, jestli to půjde nějak vyřešit, sím. To asi tak ve zkratce.
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:48 13. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Hodne postav lovi a stahuje, protoze je to proste vyhodny zdroj obzivy. Za kazde zvire jsou xp, kuze a maso.
Je nekolik moznosti, co s tim delat: Omezit stavy zvirat - To nepotesi nikoho. Snizit vykupni ceny - Nastve vsechny. Omezit to jen na urcita povolani - Vyvola vzpouru. Vymyslet jine zdroje obzivy - Jake?
Vykupni ceny za sber bysme mozna mohly zvednout. Nevim napriklad, jak je to ted s vykupem dreva, uhli a podobnych surovin. Chystame se na to neco zavadet, ale zatim neni odbytiste.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:58 13. May 2008 |
|
|
Já ti Kuciku jen pro inspiraci popíšu systém odjinud, čím neříkám, že to chci zavádět - je to jen inspirace.
V tom jiném systému byl výskyt zvěře přímo úměrný jejich krmení. Když to někde lovci vymlátili, do mrtě, tak se tam objevovalo méně zvěře. Aby to tak nebylo a bylo z čeho vyrábět oblečení a podšívky ke zbrojím, spadalo každý loviště pod nějaký krmelec. Do krmelců se mohl rvát jetel nebo nějaká jiná krmná rostlina a když se ho tam dalo dost, měly zvířata co žrát a zase se rodily.
Druidi pak sice buzerovali lidi, aby to nevybíjeli komplet, ale koho chytli nebo kdo chtěl povolení k lovu, tak odevzdal druidům vaky narvané jetelem nebo za jejich asistence je sám naplnil. Krom toho druidi samozřejmě sami plnili krmelce jídlem a solí. Zapomněl jsem na tu sůl, jo, byla u toho ještě sůl.
Krmelce se taky rozbíjely, a tak měli hraničáři schopnost je pomocí prken a hřebíků od kováře opravovat. POkud se krmelce neopravily, tak se tam prostě zvěř nerodila...
Tím bylo dáno něco za něco. Víte, když jsem si stěžoval, že katalyzátory jsou drahý a měli by si alchymisti sami vyrábět, tak mi bylo řečeno, že to je inflační díra. Jenže hráči - lovci - do zvěře neinvestujou nic, ještě za to mají expy - a druidi nemají vůbec nic na správu ekosystému (krom možnosti jako nějak zabíjet lovce).
NO tak se nad tím kdyžtak třeba zamyslete...
Top |
|