|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 19:36 20. May 2008 |
|
|
No na nakom novom webe sme sa s igor dohodli, tak uvidime co z toho bude, takze treba vydrzat. Ja som este rozmyslal nad nakymi plagatmi Thalie a vylepit ich niekde. Teda kazdy povine by ich vylepil vo svojom meste niekde na skolach a tak. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 19:39 20. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
to taky něni špatnej nápad.. můžem taky překecat pár writerů aby načmárali na nějakej barák stránku Thalie, třeba v praze někde na sídlišti 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 19:41 20. May 2008 |
|
|
No nacmarat nieco na naky barak, z toho by mohol byt naky problem, jedine na povolene miesta, ale par malych plagatikov by naku skodu nemalo spravit. Este nake napady?
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 19:44 20. May 2008 |
|
|
to byl jen vtip.. ty plakáty by šli, mohl by se dát na web aby si ho mohl každej doma vytisknout, jinak nevim jak to dostat mezi lidi 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 19:45 20. May 2008 |
|
|
Krata wrote: to taky něni špatnej nápad.. můžem taky překecat pár writerů aby načmárali na nějakej barák stránku Thalie, třeba v praze někde na sídlišti  jo, ty asi fakt nejseš normální... víš kolik stojej barvy? Namalovat celou webstránku, to by ses nedoplatil.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 19:53 20. May 2008 |
|
|
Igor: no to nevim.. pořád čekám až ho někdo udělá 
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 21:15 20. May 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
a co vzducholod s obrovskym napisom THALIE.PILSFREE.NET ktora by lietala od londyna po moskvu ?
//z druhej strany moze mat farebny napis DROWS RULEZZ
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 21:23 20. May 2008 |
|
|
hh mate niekto doma vzducholod? Napis dodame. 
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 21:29 20. May 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
ale ako realne by slo urobit bannery alebo podpisy ktore by hraci mohli pouzivat na inych forach, popripade spriatelenych strankach (bannery).
Jednoduche a zdarma
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 22:10 20. May 2008 |
|
|
hele, vymejšlíte fakt bomba věci ale první je hrát, na prazdným serveru je prd zábava, jak pro hráče, tak pro DM a ani WB nebavi dělat pro nikoho takže hrajte, dotáhněte známý a vostatek přide sám, uvidíte i ten balon 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 08:27 21. May 2008 |
|
|
Taky by nebylo špatný zvážit zda se s umírajícíma světama nespojit, někdo by si mohl uvědomit že když mu nevyšel jeho svět tak může pomoci s jinym, noví DM, WB, scripteři a určitě by dotáhli i pár hráčů
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 08:53 21. May 2008 |
|
|
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 09:35 21. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Treba s Mintakou 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 10:34 21. May 2008 |
|
|
Ideální vidím jednak, jak jsem už psal, článek pro Level nebo Score - ve kterém by ale bylo fajn, kdyby prostě bylo popsáno, co všechno může postava dělat (a tudíž i ty crafty by byly fajn).
A pak bych já osobně byl schopen zkusit dohodnout v pořadu Gamepage třeba rozhovor s lidma, kteří takový svět vytváří (DM) s ukázkami ze hry.
V tomhle vidím jeden problém - jakmile se to totiž dostane do jednoho z těchhle masových médií, tak ten váš limit 40 osob mám obavu že bude kapku malej.
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 10:53 21. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Podobna jednorazova reklama udela imho presne to, ze se kratkodobe server zaplni nad kapacitu hraci, kteri se sem podivaj a zase odejdou. Tohle myslim nema moc smysl.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|