|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Skipp
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček stále zraněn Posted: 22:20 09. Jul 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček stále zraněn Posted: 23:22 09. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Ono původně NWN když si nakrmil přítelíčka tak ti ho to vyléčilo a to tady bylo zrušeno, staránim o přítelíčka asi není ten problém, vidim to spíš na nějakou chybyčku jinde.. scripti vůbec neznám ale tim že si svýho přítelíčka nepohladíš ho snad logicky nepřizabiješ ne? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček stále zraněn Posted: 10:09 10. Jul 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tam se asi musej nějak špatně ukládat hp při odvolání, se to bude docela blbě hledat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček stále zraněn Posted: 12:05 10. Jul 2008 |
|
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček stále zraněn Posted: 13:23 11. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Takze BUG vyresen. Jde o to , ze kvuli tomu, ze do mest se nesmi tahat pritelicci, tak bylo pridana moznost, kdyz s pritelickem promluvite "odvolat pritelicka". Aby nedochazelo k vyuzivani leceni pritelicka pres odvolavani, zapise pri tomto odvolani pocet zivota, kolik mel pri odvolavani. Kdyz ho takhle odvolate pres dialog, muzete ho za mestem povolat znova !! feat se vam obnovi !!! Diky nutnosti dialgou to nejde delat uprostred boje, takze to tak zustane.
kdyz se vyspite, zemrete , cokoliv, tka pocet zivotu, ktery se zapsal, zustane nemenny. Pokud ho chcete mit vzdy zdraveho, tak ho musite odvolat "zdraveho " pres DIALOG s nim a ne pres kliknuti pravym na nej a dat odvolat. I kdyz umre, tak se zapamatoval jeho puvodni pocet zivotu, takze pri dalsim povolani se obejvi v takovem stavu, kdy byl naposled odvolam PRES DIALOG.
Zkusim procpat, aby se spanim, ci meditaci, jeho "zraneni " vygumovalo. Az se to stane, bude to nahlaseno v novinkach.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček stále zraněn Posted: 13:29 11. Jul 2008 |
|
|
|