|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: CEPove zbrane Posted: 14:01 13. Aug 2008 |
|
|
Myslim, ze je uz jedno ci pridat o par zbrani do palety naviac alebo nie, to ma uz nevytrhne. Otazne je ci sa to Rejtymu bude chciet pridat do obchod, predsa len uz to aspon bude v hre a ked sa k tomu dodelaji tie featy a kuzla tak to bude v pohode.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CEPove zbrane Posted: 14:47 13. Aug 2008 |
|
|
Rejty wrote: NWN nerozlisuje vylepseni a bonus k zasahu, kterej by nemel prorazit snizenou zranitelnost. Jinak ty zbrane jsou fakt zbytecna prace, neni problem pozadat DM, pokud po tom nekdo silne touzi. On to tu kazdej odsouhlasi, protoze pro nej to neni zbytecna prace navic, ale jen klik na anketu. Hru postav to nijak neovlivni. Ty animace jsou dalsi vec, u spousty zbrani budou nevhodny, treba s tim obourucnim kladivem se mlati jak s halapartnou... ja myslim ze rozlisuje, ne? kdyz si dam zbran s bonusem na utok +1 a bonusem na damage+1, nebude to totez, jako zbran s enhancement+1... aspon myslim. ty animace jsou jiný kafe, budou vypadat blbě (leda by jim šly přiřadit nějaký jiný, pokud se najdou vhodný) darmonlor wrote: Jsem pro přidání nějaké části, takových těch "stylovek", jako například vrahova dýka. Zařídit nějak nakouzlitelnost už tuším jde (alespoň na EQ je to prý implementováno), s featama je to horší. opravdu uz EQ přešla na CEP 2.1? já myslel že ne... ta zpráva co tam proběhla se myslím týkala zbraní z CEP 2.0, u kterých to předtím taky nešlo, ale patch 1.69 to umožnil - aspoň tak tomu rozumím - možná se pletu, když tak mne opravte...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
darmonlor
|
Post subject: Re: CEPove zbrane Posted: 15:38 13. Aug 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: opravdu uz EQ přešla na CEP 2.1? já myslel že ne... ta zpráva co tam proběhla se myslím týkala zbraní z CEP 2.0, u kterých to předtím taky nešlo, ale patch 1.69 to umožnil - aspoň tak tomu rozumím - možná se pletu, když tak mne opravte... Nepřešla, myslel jsem že je to obojí stejný případ.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CEPove zbrane Posted: 15:56 13. Aug 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: ja myslim ze rozlisuje, ne? kdyz si dam zbran s bonusem na utok +1 a bonusem na damage+1, nebude to totez, jako zbran s enhancement+1... aspon myslim. NWN nerozlisuje vylepseni a bonus k zasahu v otazce snizeny zranitelnosti potvor. Pokud zranis potvoru jen zbrani +1, tak staci mit zbran +1 k zasahu, ac bys spravne musel mit vylepseni. Takze jedinej rozdil je v tom, ze vylepseni ma i bonus ke zraneni. Jeden z duvodu, proc se stahly mistrovsky zbrane, ktery davaly +1 k zasahu...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: CEPove zbrane Posted: 18:56 13. Aug 2008 |
|
|
to obourucni kladivo vypada jinak nez v predchozim CEP, drzi ho obourucne ?? me slo driv udelat v toolu tak ze melo delsi nasadu a vypadalo ze je z kamene...akorat ho postava drzela v jedny ruce tak to vypadalo tak naak divne 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: CEPove zbrane Posted: 22:27 13. Aug 2008 |
|
|
No drziho jako halapartnu a taky s nim tak bojuje. To znamema - pri chuzi ho drzi v jedne ruce oprene o rameno a pri boji - drzi oburuc. (nektere uchopy se lisi od rasy a pohlavi)
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CEPove zbrane Posted: 09:59 14. Aug 2008 |
|
|
Rejty wrote: NWN nerozlisuje vylepseni a bonus k zasahu v otazce snizeny zranitelnosti potvor. Pokud zranis potvoru jen zbrani +1, tak staci mit zbran +1 k zasahu, ac bys spravne musel mit vylepseni. Takze jedinej rozdil je v tom, ze vylepseni ma i bonus ke zraneni. Jeden z duvodu, proc se stahly mistrovsky zbrane, ktery davaly +1 k zasahu... aha, jestli to chápu dobře, je to bug v NWN, protože by to tak být nemělo... to máš odzkoušené?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: CEPove zbrane Posted: 12:45 14. Aug 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: ... to máš odzkoušené? jo opravdu je to tak
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CEPove zbrane Posted: 13:07 14. Aug 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: aha, jestli to chápu dobře, je to bug v NWN, protože by to tak být nemělo... to máš odzkoušené? Mam to odzkousene, jinak bych to nepsal.  Je to chyba.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|