|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 19:36 30. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Muze to udelat jakykoliv DM takovou tou kucik DM hulkou - zmena vzhledu by mela stacit. Hracsky postavy jsem nekde v prvni desitce, tak se snad trefite 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Dilvish
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 21:14 03. Feb 2009 |
|
|
kucik wrote: Muze to udelat jakykoliv DM takovou tou kucik DM hulkou - zmena vzhledu by mela stacit. Hracsky postavy jsem nekde v prvni desitce, tak se snad trefite  Zkoušeli to se mnou 3 DMka. Bylo velmi zajímavé vystřídat několik různých podob, ale po návratu k vzhledu postavy se vždy kůň na hlavě zobrazoval dál. Bylo mi řečeno, že hůlka nepomůže, že je to otázkou skriptu. (takže pořád běhám po Thalii s koněm na ramenou, působí to občas renoncy v hráčské interakci)
_________________ Vrogdishnak "Kositel nepřátel" – Velmi ambiciózní ork.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 21:18 03. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Joj zapoměl sem to napsat.. tvoje hulka Kuciku nepomohla, zkoušel sem změnu vzhledu ale všechny hratelné rasy měli neustále na palici toho koně, už mě nenapadlo jak ho "odlepit"
Zkoušeli sme i zabít a oživit a přes pána podsvětí prý taky nepomohlo, zkoušeli sme naklonovat dalšího koně, když na něj vyleze tak z hlavy zmizí, ale když z koně sleze, zase ho na té hlavě má
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Godried
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 21:41 03. Feb 2009 |
|
 |
Poutník |
|
|
Toz rada jednoducha, smazat postavu a zalozit novou  , ale asi to nebude tak jednoduche, protoze by ste to uz udelali...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 21:46 03. Feb 2009 |
|
|
Zrovna se v tom hrabu...
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 22:22 03. Feb 2009 |
|
|
Napiste mi nekdo account a postavu. Nedari se mi do toho chybovyho stavu dostat.
|
|
Top |
|
Dilvish
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 00:07 04. Feb 2009 |
|
|
Acc: Dilvish_2
Postava: Damien II.
V případě nutnosti bych mohl do hry, někdy po půlnoci nebo zítra večer.
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 13:57 07. Feb 2009 |
|
|
no tak zdase ze ty kone sou uz v poho akorat porad blbne kdyz se na nem odlogujes a pak zase nalogujes tak na nem porad optycky sedis ale neda se z nej slizt a nema zadne bonusy. no mohl by mne nekdo z nej dostat? Mandert Tane.  :D
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
Raziel
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 14:25 07. Feb 2009 |
|
|
Zrovna sa mi to dnes stalo tak som cez gff editor pozrel na data postavy na servervaulte. Treba zmenit phenotype spet na 0 (chuda postava) alebo 1 (tlsta postava) a zmenit tailtype_new na hodnotu 0. Pouzil som gffeditor z vaultu.
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 16:21 07. Feb 2009 |
|
|
jen skoda ze sem absolutne nepochopil o cem si ted psal:D
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
Raziel
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 16:35 07. Feb 2009 |
|
|
Salyr wrote: jen skoda ze sem absolutne nepochopil o cem si ted psal:D To ti musi takto WB resetnut postavu bud scriptom alebo priamo editovanim suboru tvojej postavy co je ulozena na serveri.
|
|
Top |
|
Dilvish
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 04:16 09. Feb 2009 |
|
|
Tak je pravda, že už toho koně na hlavě nenosím. Taky je pravda, že při odlogu/pádu hry či serveru v sedle se po přihlášení nedá slézt z koně. Případně se dá dosáhnout toho, že postava jezdí na neviditelném oři  Ale tohle docela dobře řeší restart, to bych neviděl tak zle. Horší je, že kůň paladinovi zmizel z hlavy pouze opticky. Když se dostatečně zesílí zvuk, je slyšet klapání kopyt a – hlavně – postava stále nemůže kloudně projít úzkým prostorem, dveřmi, po žebříku,...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 11:05 09. Feb 2009 |
|
|
Aha. S phenotypem je problém, že když se ty koně začaly používat, tak bioware kloudně neukládalo původní stav, takže jsem se trochu bál, abych neztratil informaci o tom, jestli je to tlustá nebo hubená postava. Velikost postavý a zvuk krouků jsem teda taky neupravoval, to jsem zapomněl kontrolovat.
|
|
Top |
|
Corollus
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 20:44 11. Feb 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
tak sa zda ze to pomalycky aj bude fungovat ale ako spravim aby sa mi objavila vobec moznost mat toho kona, treba pri postupe na novy level zvolit nejaku vlastnost alebo nieco take? lebo mam10lvl paladin a nikde to zatial nevidim....
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Paladin Mount Posted: 22:45 11. Feb 2009 |
|
|
My starý paladini máme zatim asi smůlu, poněvadž se to dostává automaticky jako feat někde na nízkym levelu
|
|
Top |
|