|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 19:03 03. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Problém levelu by byl teda jen v případě Item Level Restriction - to znamená jen pokud by šlo o nějakou drahou zbroj.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 19:23 03. Nov 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
kucik wrote: Podle tohodle vlákna spíš nikdo, než někdo.
Nebo kdyby si člověk aspoň přečetl, co mu server píše, než se na to samý zeptá :-/ tohle bylo na mě nebo mě? 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 19:31 03. Nov 2008 |
|
|
takže to je vlastně tak: 1) na zbraň (v totom případě oboustrannou sekeru) potřebuju sílu 18+4 a když si tu zbraň vemu do ruky tak si ní mám postihy. 2) na zbroj (těžkou) je taky nějaká daná síla (možná 18+4 taky) a tu si vubec nasadit nemůžu, dokud tu potřebnou sílu nebudu mít. Je to tak? 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 19:50 03. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Ne
Zbran i zbroj: jesli nemáš feat nebo lvl tak ji nenasadíš.. máš feat a lvl tak ji nasadíš ale máš postih když nemáš sílu, máš i sílu a všechno funguje jak má
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 19:53 03. Nov 2008 |
|
|
 tak konečně tomu rozumím dík
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 19:59 03. Nov 2008 |
|
|
Krata wrote: Ne
Zbran i zbroj: jesli nemáš feat nebo lvl tak ji nenasadíš.. máš feat a lvl tak ji nasadíš ale máš postih když nemáš sílu, máš i sílu a všechno funguje jak má Nevim jak zbraň, ale na zbroj když nemaš sílu tak ji nenasadíš. Aspoň pokud se to nezměnilo, ale cca před půl rokem to tak bylo....aspoň u mě jo.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 20:00 03. Nov 2008 |
|
|
inac staci si aj kliknut na viewtopic.php?f=100&t=864co sa tyka tej sekery tie featy niesu povinne ale ked das feat obojrucnost, boj dvema zbranemi a vylepseny... tak to bude mat lepsi efekt 
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|