|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově Posted: 11:35 21. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
no chtel sem to sem taky napsat.. opravenej kofiguracni soubor nepomohl . Asi bude chyba nekde jinde...
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově Posted: 12:52 21. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mohl by prosim někdo napsat, kde všude jsou ty dveře špatně? (Jmenovitě lokace)
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově Posted: 14:19 21. Nov 2008 |
|
|
No nevim jak ted, ale jak se na to poprve upozornilo, tak byly dvere zmenene, jak v Doubkove, Ivory, Karathe, tak i napr v jeskyni u zlobru.... Jak se nekam dnes dostanu, budu informovat.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově Posted: 15:01 21. Nov 2008 |
|
|
Jo, už jsem se to taky dozvěděl, dík. Jsem původně myslel, že jde jenom a dva druhy dveří.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 13:34 22. Nov 2008 |
|
|
Mozna je to jen u mne, ale v Doubkove ty venkovni vrata jsou porad(zevnitr je uz hobiti zaves). Karatha vypada v poradku, jen nekde chybi dvere (ctvrt vojenska akademie). Opravny soubor c. 2 jsem si samozrejme stahnul.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 14:17 22. Nov 2008 |
|
|
Menil jsem ho jeste dneska dopoledne. U me v modulu uz je to v poradku, ale neostanu se do Doubkova, abych se na to podival.
Zkus to pls stahnout jeste jednou.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 14:31 22. Nov 2008 |
|
|
U mě už je to v doubkově taky ok.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 11:57 24. Nov 2008 |
|
|
na karathskym hřbitově za branpu úplně vlevo je místo dveří závěs a průchod zezdola z téhle hrobky směrem na sever pořád nefunguje.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 16:55 24. Nov 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
v doubkově mi to včera ještě blblo. jo a nešla by už spravit ta korenařka v ivory? nebo aspon dát Dornovi lektvary po 10 kusech, protože po tom jednom se fakt 50 lektvaru kupuje blbě 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 17:09 24. Nov 2008 |
|
|
A stáhnul sis tu poslední verzi haků?
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 19:19 24. Nov 2008 |
|
|
jojo stahl vše co je v novinkach...
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 19:32 24. Nov 2008 |
|
|
Hak "thalie_cfg.zip" se nekolikrat menil. Nejnovejsi verze je doufam z 23.11. .
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 19:48 24. Nov 2008 |
|
|
Tretas wrote: jojo stahl vše co je v novinkach... Jaky mas datum posledni zmeny toho souboru?
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 07:46 25. Nov 2008 |
|
|
jak tak koukám jeden jsem přehlédl... promiňte za planej poplach..
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Dveře v doubkově [opraveno] Posted: 08:24 25. Nov 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
jo ja at hledam jak hledam, tak v novinkach byl odkaz pouze na soubor z 21.11., pak sem koukal ted downaloadu na hlavni strance a tam je jeste z 22.11., tak to snad pomuze, vecer jsem tam mel porad vrata... ale pokud ma byt jeeste nejaky treti soubor, tak ten uz jsem nenasel...
jinak nevim jak kdo casto sleduje hlavni stranku, ja teda moc ne, tak bych docela prosil, pokud dojde ke zmene konfiguraku, aby o tom byla zminka na forum, nasel sem tam ted jeste novy placeably
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|