|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Hassan
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 14:36 10. May 2009 |
|
|
Nechci bejt nakej posel spatnejch zprav ale uz se mi to stalo po treti a to by byla hodne velka nahoda...Pokazdy kdyz prodavam na cernym trhu v podtemnu zbrane (mece) a nejaku chvili si je nechavam ocenovat(v rozhovoru kolik mi das atp.) tak to padne stalo se mi to pokazdy!
Jo tak ted tomu neverim ze to nedela ten obchodnik znova jsem dal rozhovor a znova to padlo...
Last edited by Hassan on 14:43 10. May 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 14:42 10. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Hassan wrote: Nechci bejt nakej posel spatnejch zprav ale uz se mi to stalo po treti a to by byla hodne velka nahoda...Pokazdy kdyz prodavam na cernym trhu v podtemnu zbrane (mece) a nejaku chvili si je nechavam ocenovat(v rozhovoru kolik mi das atp.) tak to padne stalo se mi to pokazdy! nemyslis ze je trochu moc kdyz shodis 2x servr v rozmezi 40 minut ? a navic vedome ?
_________________ Podporte nový projekt
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 14:45 10. May 2009 |
|
|
Aster nemyslíš že je trochu ukvapený na někoho ječet, že za to může, když se ty chyby hledaj už pěkně dlouhou dobu... To bys mohl řvát na mě že jsem skoro po každý, když padl ser ver šel z jednoho místa na druhý... neni to taky podezřelý ? O náhradu si řekni DM, zaplatí ti cenu legur, pravděpodobně...
Dobrodruhův krámek, prohlížení zboží...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 14:47 10. May 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Někde v tý změti topiců o pádu se tam Jeanes tušim o tom stolku zmiňoval. Při prodeji očarovávaných věcí ze stolku. Mělo by se to prodávat rovnou z inventáře a ten stolek vynechat. Už to radši nezkoušej 
_________________ DM
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 14:52 10. May 2009 |
|
|
Nedelam to schvalne ja taky craftim a taky me ty pady stvou uz tyden delam 10 veci porad dokola ale ja se to snazim najit a pokud je tohle ono budte radi treba to uz bude oka..Bohuzel kdyz se neco hleda musi se to testovat priste dam vedet ze hrozi moznost padu...A pokud to nedela ten stolek pak se musi hledat dal ale NEDELAM TO ZAMERNE !!To bych to sem asi nepsal ne?
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 14:52 10. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
innfra wrote: Aster nemyslíš že je trochu ukvapený na někoho ječet, že za to může, když se ty chyby hledaj už pěkně dlouhou dobu... To bys mohl řvát na mě že jsem skoro po každý, když padl ser ver šel z jednoho místa na druhý... neni to taky podezřelý ? O náhradu si řekni DM, zaplatí ti cenu legur, pravděpodobně...
Dobrodruhův krámek, prohlížení zboží... nervu na nikoho, sem klidnej. ale prijde mi ponekud usmevne ze : restart a nasledne nalogovani probehne v poradku a po par minutach padne servr. Hassan napise ze zrejme on shazuje servr pac se mu to stalo nekolikrat za sebou. ok beru, stane se. ale ne ono to padne zas. a kuli komu asi ? dobre, mozna ne kuli nemu, nemuzu to rict s jistotou ale sem presvedceny ze na 90% zkusil znova prodavat ty mece a tym se chtel ujistit jestli to pada pri tom prodeji nebo ne. stavim se o pullitr ze to tak bylo 
_________________ Podporte nový projekt
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 14:56 10. May 2009 |
|
|
aster3 wrote: innfra wrote: Aster nemyslíš že je trochu ukvapený na někoho ječet, že za to může, když se ty chyby hledaj už pěkně dlouhou dobu... To bys mohl řvát na mě že jsem skoro po každý, když padl ser ver šel z jednoho místa na druhý... neni to taky podezřelý ? O náhradu si řekni DM, zaplatí ti cenu legur, pravděpodobně...
Dobrodruhův krámek, prohlížení zboží... nervu na nikoho, sem klidnej. ale prijde mi ponekud usmevne ze : restart a nasledne nalogovani probehne v poradku a po par minutach padne servr. Hassan napise ze zrejme on shazuje servr pac se mu to stalo nekolikrat za sebou. ok beru, stane se. ale ne ono to padne zas. a kuli komu asi ? dobre, mozna ne kuli nemu, nemuzu to rict s jistotou ale sem presvedceny ze na 90% zkusil znova prodavat ty mece a tym se chtel ujistit jestli to pada pri tom prodeji nebo ne. stavim se o pullitr ze to tak bylo  No jiste presne tak bohuzel jsem to dal vedet spatnym zpusobem priste dam KRIK kdyz budu zas neco testovat..
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:05 10. May 2009 |
|
|
Prisaham ted jsem se toho stolku ani nedotk ale byl jsem v ty lokaci 
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:06 10. May 2009 |
|
|
no mozna to zkousel nekdo jinej esi to je fakt tim  pocitam ze to zkusi este hodne lidi
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:07 10. May 2009 |
|
|
mě nikdy žádnej stolek pád serveru neudělal... at sem s tim stolkem delal cokoli bral/dával věci pořád v pohodě... tka jestli to neni jen na určitej typ veci nebo je to treba fakt jen v podtemnu 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Last edited by zachy on 15:08 10. May 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:07 10. May 2009 |
|
|
melvik wrote: no mozna to zkousel nekdo jinej esi to je fakt tim  pocitam ze to zkusi este hodne lidi No to je pravda  Tak at to nikdo nezkousi 
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:08 10. May 2009 |
|
|
Spadlo to opět kdyz se připojil: Artaxas01
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:08 10. May 2009 |
|
|
/DM kill stolek Mě taky nedělá problémy stolek v karatě u zlatníka, nebyl zatím žádný problém
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:11 10. May 2009 |
|
|
Hassan wrote: Nechci bejt nakej posel spatnejch zprav ale uz se mi to stalo po treti a to by byla hodne velka nahoda...Pokazdy kdyz prodavam na cernym trhu v podtemnu zbrane (mece) a nejaku chvili si je nechavam ocenovat(v rozhovoru kolik mi das atp.) tak to padne stalo se mi to pokazdy!
Jo tak ted tomu neverim ze to nedela ten obchodnik znova jsem dal rozhovor a znova to padlo... napis mi do pm presny postup jak se ti to stalo a cos tam dal 
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 15:13 10. May 2009 |
|
|
a prosim počkejte dokud server kompletne nenabehne
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|