|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jachym
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 19:10 09. Mar 2009 |
|
|
Takže mne to spadlo také , dnes po 17 hodině to spadl celý server, a to dnes hraju od 13:30 a o to co jsem nahrál od 14:30 o to vše jsem přišel.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 19:13 09. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
DM to nahradí co půjde
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 15:08 14. Mar 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
nomis_b wrote: černý vlk wrote: až na pár hoodně ujetých nápadů typu "krejčovina závislá na moudrosti" ( no to je tim, ze kazde remeslo byt na necem zavilse byt musi, a bohuzel to vyslo takhle. moudorst proste byla plonkovni... hmm? a co alchymie? ...jak by probíhalo role play šití? *postava se zamyslela nad látkou, vzpomíínala jak tenkrát rozmlouvala a běhu světa s hlavním druidem...po chvilce přehla látku, mistrně vyšila magické stehy, vsadila kameny a práce byla hotova...po práci zakopla o práh, omylem zlomila klíč od dílny...nu což, obratnost 6 je oratnost 6...* 1) nebyl jsem tu v době hlasování 2) to, že tady poukazuju na hroznou blbost neznamená, že bych si stěžoval na tvou práci jako WB 3) na role play servru upřednostnujete "aby každá vlastnost dělala něco" před základní logikou? (mluvím k těm, co hlasovali takto) 4) abych jen nekritizoval: inteligence: podíl na každém řemeslu obratnost: krejčovina, klenotnoctví síla: truhlářství (obratný hobit se silou 6 asi těžko s hoblíkem něco předvede) moudrost: alchymie odolnost: koželuh (máčet kůže v roztocích, výpary ohrožující zdraví atd) charisma (očarovávání) vlastnosti nemůžete vztáhnout na řemeslo, ale řemeslo na vlastnosti!! (to tu bylo za komunizmu "jsi sice inteligentní, ale stejně musíš na zemědělku")
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 15:50 14. Mar 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
nez to dneska padlo tak byly desne dlouhy prodlevy u bankere asi na 10x sem se snazil ukladat penize banker nekdy odesel ale tam zustal nebo ani nedal pokracovani rozhovoru muze to nejak souviset ?
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 15:54 14. Mar 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
černý vlk wrote: odolnost: koželuh (máčet kůže v roztocích, výpary ohrožující zdraví atd) charisma (očarovávání) zajdi do dilny v karate a uvidis jakmoc musis byt odolny abys mohl varit lekvose kdyz to nevetraji a jeste ti za prdeli porad triska ocarovavac zemetresenim proc ocarovavani na charismu? to se lip porouci diamantum? :o)
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 16:44 14. Mar 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
paja13 wrote: černý vlk wrote: odolnost: koželuh (máčet kůže v roztocích, výpary ohrožující zdraví atd) charisma (očarovávání) zajdi do dilny v karate a uvidis jakmoc musis byt odolny abys mohl varit lekvose kdyz to nevetraji a jeste ti za prdeli porad triska ocarovavac zemetresenim proc ocarovavani na charismu? to se lip porouci diamantum?  ) ano, odolnost bych dal i na alchymii, ale tam je prostě primární moudrost..co se týče očarovávání, tak alespoň já to mám spojeno s otiskem schopnosti do kamene a právě na tento otisk musí být silný charizmatický skill 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 20:53 15. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
hm, dobre to si rozmystil par remesel, ale zkus rozmistit vsechny?? nevyjde ti z toho, ze nahodou nejaka vlastnost tam bude vzdycky?
btw jak by k otmu prisel kovar, platner a btw hlavne slevac a osekavac dreva, ze by potrebovali byt chytri ?
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 17:06 26. Mar 2009 |
|
|
Souhlas s Nomisem 5 základních a 6 pokročilých řemesel, vyváženě jsou tak, aby bojovnici mohli delat kovy, drevo a trochu keramiku a nebojovnici kaminky a kuže.... Navíc to že je to pro dotyčné výhodnější neznamená, že bojovník nutně musí být kovář, nebo lukář.... Si vemte třeba nejlepšího ševce Thalie....A to má Roko moudrost i charismu v mínusu.....
Systém mi přijde vyrovnaný, chybí mi jen možnost itemem zlepšit craftovou dovednost (kovářské trpasličí kladivo věků +5 k síle jen při craftu apod....)
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 18:01 26. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Bahnak wrote: Systém mi přijde vyrovnaný, chybí mi jen možnost itemem zlepšit craftovou dovednost (kovářské trpasličí kladivo věků +5 k síle jen při craftu apod....) by vedlo k tomu, ze jen pocaks, az budes mit XXXX penez na ucte, nakoupis ty item y ve velkem a craft nebude problem. toho bych se vyvaroval.. a kdyz by to melo byt jenom pd Dm, tak to uz radsi jinou DM vec, treba helmu, boty, rukavice.. treba i xpy do crfatu, ale urcite ne neco takoveho. BTW: az budou vsechny naplanovane veci dodelane, planuju dodelat do vsech remesel nejaky system artefaktu, kteri si par lidi pamatuje z cnr craftu , arkhalie atd... tedy ze v lootu bude sance najit nejakej papir s popisem co potrebujes a bude sance se pokusit ten item udelat.. ale to je jen az se budu v lete nudit 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 13:42 29. Mar 2009 |
|
|
dnes bude fajn... 13:00 spadlo to 13:40 zase pak klaicky ve 14:00 a pak kdo vi?
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 13:46 29. Mar 2009 |
|
|
TomAtom wrote: TomAtom (13:42): zdravim vzdycky kdyz vlezu do jeskyne skřetvědu tak se mi načítání lokace zasekne a spadne server
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 14:01 29. Mar 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Myslim, ze uz vime, kde to muze drhnout, takze uz jsem privezlo z plazne zpatky kompa, takze jakmile ho rozbehnu, budu predelavat haky.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 14:05 29. Mar 2009 |
|
|
Rejty wrote: TomAtom wrote: TomAtom (13:42): zdravim vzdycky kdyz vlezu do jeskyne skřetvědu tak se mi načítání lokace zasekne a spadne server Jestli to jsou ty skretvedi u Hag Graru tak tam mi to nikdy neblbnulo
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 19:20 29. Mar 2009 |
|
|
zachy wrote: Rejty wrote: TomAtom wrote: TomAtom (13:42): zdravim vzdycky kdyz vlezu do jeskyne skřetvědu tak se mi načítání lokace zasekne a spadne server Jestli to jsou ty skretvedi u Hag Graru tak tam mi to nikdy neblbnulo To se mi stalo presne taky ale uz mi to nedela nevim proc....
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 22:56 29. Mar 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A to te fakt nenapadlo nikdy nahlasit na forum? 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|