|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Marvin
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 13:44 29. Mar 2009 |
|
|
Jachym wrote: Větší problem je zjevovaní NPC , zde bych byl rád aby to potvrdil Hacanus, který šel na JEDNOHO krokodýla a najednou měl okamžitě za sebou DVA, a bylo to zajimavé.
To nie je zjavovanie, to je HIDE  Jachym wrote: Prostě chci jen říci , že je třeba věřit , že kolektiv DM - vedení modulu situaci řeší a spolu s hráči vyřeší a Thálie zase pojede v pohodě. Ty lagy jsou jistě jen dočasné a je třeba se zklidnit a vydržet , nic nám neuteče a venku je také hezky. Pevné nervy a klid v duši všem přeji hráčům Tak jest.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 13:46 29. Mar 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 13:48 29. Mar 2009 |
|
|
Pajule wrote: možná za 5 minut 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 15:25 29. Mar 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
no vecina toho co pise jachym by mela bejt snad asmozrejmost a ne jenom v pripade nestability serveru?! RP vychazky a poznavani modulu vcetne RP vyvoje vsech postav... Nebo sem to jenom spatne pochopil? 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Lynx23
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 15:33 29. Mar 2009 |
|
|
Jo v tý šlechtický čtvrti u věže bacha. Je tam u ní místo, do kterýho, když vkročíte, tak už nevykročíte. Já tam zkejsnul na 2h, možná víc. Jinak vlkovi se moc nedivim - na jeho místě bych taky moc štastnej nebyl. Každopádně ale vim, že to neni snadný a všem, co na Thalii pracujou držim palce - nepřekvapilo by mě, kdyby až se vyřeší všechny ty mouchy, byla Thalie nejúspěšnější českej server i v počtu hráčů 
_________________ paladin Daladan
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 22:19 29. Mar 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Jachym wrote: Ten den, který popisuje Vlk stál opravdu za prd . To že opice není vidět - pouze nápis se někdy stane a nejen na tomto serveru. Pro tuto situaci jsme neměli plán a já myslel že on ji sundá sám což se tak rychle nepovedlo jak jsem doufal. No to nevadí - je pravda , že člověku to kazí hru a momentálně ho to naštve. Malý postřeh: toto se stane jen když jsem s někým v partě , samotnemu se mi to nikdy nestalo! Dříve se mi to třeba stalo S Lazarem a AMy tuším , ale Lazar nezaváhal a bezproblemu bleskově opici nakopal zadek. Větší problem je zjevovaní NPC , zde bych byl rád aby to potvrdil Hacanus, který šel na JEDNOHO krokodýla a najednou měl okamžitě za sebou DVA, a bylo to zajimavé.
no, já se snažil tu opici trefit, ale byla na mou postavičku příliš dobrá ...a co se týká HIPSovacího krokodýla co má hrb 2 metry, asi jsem neuspěl v naslouchání, asi se pohybuje jak myška  ... co se týká lagů a vstupu do lesa (ne do dungu) tak postava přeci neví že jsou lagy ...možná si myslí, že má epiletpický záchvat no...a to by pivo v Ivory moc nepomohlo  to Grunt: přímá úměra mezi expením a úmrtím? pokud ti přijde "expení", když má chudák postavička 1-8 exp za NPC ...na silnější potvory mě nikdo nedostane  ...role play prozkoumávání oblastí mám hodně rád...naposledy jsem s Daladanem vešel do věže v Krynských horách...  nebo jsme prozkoumávali věž ve šlechtické čtvrti...pak jsem vešel do bažiny a tam bazilišek..mě zas přijde v role play divné, že hraničář střelec kope v dole kameny, hraničář švadlenka mi až tak nevadí (taky jsem si musel vrtnout) 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 23:06 29. Mar 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Kiri wrote: no vecina toho co pise jachym by mela bejt snad asmozrejmost a ne jenom v pripade nestability serveru?! RP vychazky a poznavani modulu vcetne RP vyvoje vsech postav... Nebo sem to jenom spatne pochopil?  samozřejmost to bejvala kdysi dávno 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 12:33 31. Mar 2009 |
|
|
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
Gorrgorroth
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 16:24 31. Mar 2009 |
|
Joined: 13:11 23. Oct 2008 Posts: 348 Location: Rožnov p. R.
|
Hacanus wrote: Vazne je celkom zaujimave ze sa krokodyl velky jak lokomotiva dokaze skryt a nahle sa objavit: prostě je berte takové jací sou, protože když je někdo SD a za bílého dne se v karatě na bílém chodníku skryje v černém oblečení, i přes to, že se na něj zrovna díváte vám příde v pohodě? a stejně, když už se k tomu krokodýlovi probijete, tak jeho osud je celkem jasný 
_________________ DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 18:39 31. Mar 2009 |
|
|
Hacanus wrote: Vazne je celkom zaujimave ze sa krokodyl velky jak lokomotiva dokaze skryt a nahle sa objavit Thalie svět, není náš svět. Tak nevím proč to pořád srovnáváte. 
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 18:58 31. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
tak to přizpůsobíme našemu světu.. zrušíme magii, všechny boosty, všechny divný věci jako běh v plátovce, v inventáři možnost tahat 5 plátovek a 4 velké meče, nějaké featy, pak zrušíme i schovávání krokodýlu aby jste byli spokojeni 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Gorrgorroth
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 19:27 31. Mar 2009 |
|
Joined: 13:11 23. Oct 2008 Posts: 348 Location: Rožnov p. R.
|
Krata wrote: tak to přizpůsobíme našemu světu.. zrušíme magii, všechny boosty, všechny divný věci jako běh v plátovce, v inventáři možnost tahat 5 plátovek a 4 velké meče, nějaké featy, pak zrušíme i schovávání krokodýlu aby jste byli spokojeni  a já budu nejlepší nahatý pěstní bojovník v celé Thalii bez velkých krokodýlů, kteří se umí schovat!!! 
_________________ DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 19:31 31. Mar 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Krata wrote: tak to přizpůsobíme našemu světu.. zrušíme magii, všechny boosty, všechny divný věci jako běh v plátovce, v inventáři možnost tahat 5 plátovek a 4 velké meče, nějaké featy, pak zrušíme i schovávání krokodýlu aby jste byli spokojeni  už to vidím Forum-diskuze-stížnosti: Mám slabou postavu Proč se jako SD nemohu schovávat? Jakto že teďka mě medvěd sejme na jednu ránu? atd... ale bylo by to zajímavé... 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 19:33 31. Mar 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Krata wrote: běh v plátovce aspon by stoupl zájem o povolání mnicha 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: bugy, pády, ztráty = denní chléb na Thalii? Posted: 21:24 31. Mar 2009 |
|
|
A to teprv já budu medvěd a všechny vás sežeru 
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|