|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 13:19 02. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
postavička v tom světě žije i když ty zrovna tam nejseš, a doslechne se.. drby, povídačky, vyvolávač a tak se to dozví.. to má DM pobíhat po světě a všem to řikat jako NPC? Nevim jak si zkušenej s RP ale jesli ne moc tak hned nemudrcuj 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 13:20 02. Apr 2009 |
|
|
no vidis INNFRA sam si vravel ze radsej hras ako si na forku... teraz tu zabijas kopec casu takymto XY topikem a to su uz mohol davno naexpip spat ja tu hraju asi 1,5 roku a tez sem X krat zakapal ci uz zo svojej blbosti ci blbosti niekoho ineho (ak to cita on vie  ), ale holt zmier sa stym, Theogil ma pravdu, DM se snazi nam hru sprestrit a fakt nemoze vediet co ty doma robis... proste sa na to vyser a doEXpi si to...
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 13:26 02. Apr 2009 |
|
|
Jenže mě odečte 5% to je cca 5K expů a dostanu se podlvl a jak jsem se doslechl tak to sebere i ten tréning, takže přijdu o 9K za trenéra, což je promě celý včerejší den ohledně těch XP, takže bych nevěděl vůbec nic z toho dne jesli bych si měl nepamatovat tolik času jako jsem sbíral expy... RP jsem začal tady, ale prostě mi to přijde některý věci moc přehnaný... a když je to pro mě celej den sám 5K expů na krysách v kanálech, low mobech za 1exp abych nahnal peníze na výbavu atd. je opravdu hodně pro mně...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 13:28 02. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To jsi se doslechl špatně. Když spadneš pod level a pak si ho znovu nahodíš, tak už za něj neplatíš. RP je hlavně o tom nehrát sám. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 13:29 02. Apr 2009 |
|
|
kdyby si četl foru tak víš, že když přijdeš o lvl smrtí tak si ho můžeš potom nahodit bezplatně a bez trenera
EDIT: kucik předběh
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 13:32 02. Apr 2009 |
|
|
A když bys četl fórum, tak znáš i pravidla a další věci..
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 13:34 02. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
...a taky dobry flame to mohol byt 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 13:42 02. Apr 2009 |
|
|
prostě moje představa o všech hrách je taková, že hra je od toho aby se hrála a né aby se četlo fórum. Chápu, že fórum asi bude potřebné u hry která nemá podporu pro guildy atd... přeci jen je NWN staší hra, ale rozhodně mě žere že na L2 servrech musím chodit na externí fóra, když je ve hře integrovaná podpora pro zprávy atd... tady je to pochopitelné, takže jediné co jsem ochotně udělal bylo přečíst si pravidla... fórum se mi opravdu studovat nechce... stačí mi kniha ekonomie a skripta na matiku, prográmko atd...
Takže to lockněte nebo vymažte, teda, když jsem nepřišel o ty peníze za lvl... ale pořád se chci ospravedlnit že jsem se neodlogl...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 14:09 02. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
no já vím, jaké to je když zemřeš nějakou chybou (jak na thalii, tak u tebe) ale já věřím, že těch pár expu tě nazabije a za týden si na to už ani nevspomeneš, no a pokud by ti to fakt tak vadilo, tak si mě ve hře najdi a mužem spolu jít zaexpit  opravdu hádat se na foru nemá smysl, je to ztráta času a zbytečně si pošpiníš pověst
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 14:13 02. Apr 2009 |
|
|
ano hra je od toho aby hrála a foru a IC novinky tady jsou proto, aby byl zážitek ještě lepší... kdo ví o kolik různých akcích si přišel, guildy na výpravách, hejbání se světem.. víš že je v Kyrynských válka a v Karatha podniká kroky proti nájezdníkum z legie?
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 14:19 02. Apr 2009 |
|
|
No otom jsem něco slyšel, ale po zkušenostech s tím jak jsem ztratil 4625 expů a 3961 zlatých, jen tak za to že jsem špatně odbočil, se radši jakýmkoliv Questům na dobro vyhnu...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 14:25 02. Apr 2009 |
|
|
innfra wrote: No otom jsem něco slyšel, ale po zkušenostech s tím jak jsem ztratil 4625 expů a 3961 zlatých, jen tak za to že jsem špatně odbočil, se radši jakýmkoliv Questům na dobro vyhnu... 
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 14:40 02. Apr 2009 |
|
|
innfra wrote: No otom jsem něco slyšel, ale po zkušenostech s tím jak jsem ztratil 4625 expů a 3961 zlatých, jen tak za to že jsem špatně odbočil, Ber to tak že v životě jsi nekdy nahoře a někdy dole. 
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 14:49 02. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
innfra wrote: No otom jsem něco slyšel, ale po zkušenostech s tím jak jsem ztratil 4625 expů a 3961 zlatých, jen tak za to že jsem špatně odbočil, se radši jakýmkoliv Questům na dobro vyhnu... ja nechcu nic resit. podle me je lepsi na to zapomenout, protoze uprimne, po tom, co si na foru rozpoutal to ceka,s ze ti to opravdu nekdo vrati? moc bych se divil. i za spawn fora se da dat BAN a myslim, ze ti to tym dostatecne vyjasnil, proc ti nic nevrati a ze jakakoliv dalsi diskuze je bezpredmetna. Neprijde mi, ze zrovna Thalie by byla svet, kde ti DM chteji podrazit nohy a to, ez sis doted Rejtyho nevsiml ve hre je tim, z enejni DM pro delani Questu, ale clovek, co dohlizi, zda veci fungujou jak ma (skripty, nove lokace a milion dalsich malych veci o kterych nema hodne lidi zdani).
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Proč hrát i nehrát na thálii Posted: 14:56 02. Apr 2009 |
|
|
ano když jsem hlásil že mi něco nefunguje tak mě odpálkoval na Kucíka, že to neni jeho věc...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|