|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Kiri
|
Post subject: Posted: 20:12 11. Jun 2007 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Jo, jasan to uz by davalo ten pravy smysl, ale nevidel sem tam zadnej velkej duraz, jenom zvirazneni na to pratelstvi (coz vlastne bylo nakonec vylouceno jako hlavni smysl debaty)
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 20:16 11. Jun 2007 |
|
|
Ja nevravim ze to iste mohol mysliet aj Anurin....ja vravim co sa na danej situaci nepaci mne....len tak pre objasnenie.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Posted: 20:42 11. Jun 2007 |
|
|
Jak znám anurina tak znásilnění ho na 99% moc nepálí  ale čin hodnej tak zmatenýho zla od někoho kdo se dovolává zákonně dobrýho boha je docela vtipnej. Ale neznám postavy tak nemůžu soudit. Má cenu to sem tahat? Kromě Trpaslíka a Elfa asi nikdo nevíme proč je elfovi milejší Trpaslík než sice neznámá, ale Elfka.
|
|
Top |
|
WKing
|
Post subject: Posted: 21:27 11. Jun 2007 |
|
 |
Nováček |
|
|
Kdyz vidi trpaslik jak elf znasilnuje elfku, je to pro nej krasnejsi pohled nez videt elfa mrtvyho. Narod co se povysuje nad trpasliky a stejnak se mezi sebou znasilnujou. To co sem tam zvolal bylo neco jako: "Norde vidis to? Sem tu s elfem co znasilnuje elfa." Mozna neco jinyho. (Nedelal sem screeny na kazdym kroku z duvodu, ze se zase nekomu nebude libit jak hraju.) Coz bylo sakra ironicka a nevrla poznamka na elfskej narod, ktera si myslim boha, ktereho vyznavaj hlavne trpaslici, znamenite potesi. Tudiz nevidim duvod na nejaky blesky. Ale sme zase u toho. Nevenujeme se hre. Neresime veci ve hre, ale rypeme do blbosti na foru. Presne jak uz sem jednou napsal. Hrac ma strach neco udelat, protoze za zady cejti nekoho kdo ho kontroluje.
Cehoz je dukaz i Daanriho prispevek o tom screenu s temi trpasliky a jednim elfem. Spousta rozesmatych smajliku a hafo posmesku. Ale to uz nevis, ze kdyz ho ten trpaslik privedl k ostatnim tak jim vypravel co s nim vsechno prozil a co je to za elfa. Protoze tenhle elf se fakt vymyka!!! A kdyz trpaslik privede elfa jako kamose, tak by bylo celkem moudry od ostatnich mu verit , ze je to typek ne?! Coz sami posleze uvideli sami.
Z techhle debat, kdo jak hraje a co dela spatne, na me de s prominutim sracka!! Po mesici pauzy od TH si chci zase uzit hru a hned zase hraju spatne a delam tamhle to spatne. S tim my vlezte na zada!
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 21:43 11. Jun 2007 |
|
|
Je to tak, vsecko se da dobre zduvodnit, jenom nehledat porat chyby na druhych  ... no a vzhledem k tomu bozstvu a presvedceni, asi jeto krapet komlikovanejsi otazka v pohledu mezi rasama. vlastne si nepamatuju zadnyho trpaslika, ktery by se choval zakkone dobre a vubec mi k nim nesedi ... no a celkove kladivo a podobne veci mi moc krasne barevne nepripadaji (pribarveni - pro nechapajici). Takze nevim co by se melo diskutovat driv
jo a ktomu trpaslikovi a lefovi: myslim ze je daleko vic realnych prikladu, ktere nechci z rasovych duvodu menovat, ktere by vystihovali podobne situace 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 21:48 11. Jun 2007 |
|
|
Ehm nehnevaj sa Wkingu ale trpos co uctieva Norda, ktory je zakone dobry boh by:
1. nikdy neznasilnil a to ani elfa
2. nikdy by pri znasilneni nepomahal
3. v ziadnom pripade by sa "nekamosil" s niekym kto znasilnuje, a este k tomu s elfom ktory znasilnuje ineho elfa
proste Nord je zakonne dobry boh a ziadny zly cin ho nepotesi ani ked sa jedna o elfa a ani iny trpaslici by s tym nesuhlasili, pretoze logicky ak sa trpaslik k niecomu takemu znizi nie je lepsi ako ty spinavy elfovia, alebo orkovia, skreti a dalsia havet, ktora vrazdi, lupi, prepadava a znasilnuje
...proste trposi nemaju v povahe zosmiesnovat druhych a to ani elfov, su zakonity a vacsinou dobry, maximalne neutralny...maloktory je vyslovene zly a ak uz je zly tak neuznava Norda ale niektoreho z temnych bohov...takze si to mozes prekrucovat a prisposobovat ako chces...je to proste tak a daneho hraca to mohlo dost znechutit a odradit od dakeho dalsieho hrania a to nie preto ze ste danu postavu znasilnili alebo aj keby ste jej spravili nieco horsie...myslim ze sa jedna o typ hraca ktory to dokaze zvladnut...problem je prave v style ako si kto co prekruti a prisposobi tak aby mu to vyhovovalo co najviac a bud si isty ze ak by Nord nieco take videl a tak urcite sa bleskom nevyhnes a to by si bol rad ze by to boli len blesky...
ak chces hrat zleho trpaslika zmen si boha, pretoze je to vazne nevhodne...a nejde tu o ziadnu kontrolu ale holt svet ma nake pozadie a pravidla, ktoremu sa treba prisposobit a trosku ho dodrziavat bo inac si moze kazdy robit co chce...
A moj prispevek je tak dukaz toho ze som sa dobre pobavil na danych screenoch, mozes si to vysvetlovat a obracat ako chces, nic ine za tym neni...aj ked ty si to mozno nemyslis...ale mne je to tak vies kde.
Takze asi tolko k tomu....
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 22:02 11. Jun 2007 |
|
|
hmmm  porat tu cekam jednu radikalni reakci. Hrace, ktery hral trpaslika tak vcitene, ze prave on by mohl uvest mentalitu trpaslika v teto situaci. Nic vezlem, ale to mi bude celkovou odpovedi ... *rozhledne se* malej silnej, kde si? 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
WKing
|
Post subject: Posted: 22:02 11. Jun 2007 |
|
 |
Nováček |
|
|
Daanri wrote: ...proste trposi nemaju v povahe zosmiesnovat druhych a to ani elfov
Tak to mame velice odlisny nazor.
To, ze je Nord zakone dobry Glena vubec nezajima. Je to taky jedinej buh co ma trochu spolecnyho s trpaslikama. Glen je neutralni, takze zlo a dobro mu foukaj do prdele. Pro nej je dulezita slava trpasliku a pomsta elfum, kteri nedovolili v davnych dobach trpaslikum tezit drevo z jejich zasiflenyho pralesu.
Ale dobre. Priznavam. Jsem nejhorsi hrac. Vsude kam se jen sustnu vsechno poseru. Jsem vam vsem, co hrajete krasne to svoje RP, jen pro ostudu. Moc se omlouvam, ze sem tady kdy hral. Vsichni samozrejme mate pravdu a ja sem ten spatnej. UZ ME TADY NIKDY NEUVIDITE!! Vykaslete se na jakykoli pripominky k tomuhle prispevku. Jinak ze me ta sracka fakt vylitne.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 22:07 11. Jun 2007 |
|
|
2WKing: kamo klid, taky se mi to obcas stava  chce to pivo rum a rozhlednout se kolem sebe. ne v monitoru, ale normalne  Co bolo, bolo. *pokrci rameny a dal vyhlizi* 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Posted: 22:08 11. Jun 2007 |
|
|
WKing wrote: Kdyz vidi trpaslik jak elf znasilnuje elfku, je to pro nej krasnejsi pohled nez videt elfa mrtvyho. Narod co se povysuje nad trpasliky a stejnak se mezi sebou znasilnujou. To co sem tam zvolal bylo neco jako: "Norde vidis to? Sem tu s elfem co znasilnuje elfa." Mozna neco jinyho. (Nedelal sem screeny na kazdym kroku z duvodu, ze se zase nekomu nebude libit jak hraju.) Coz bylo sakra ironicka a nevrla poznamka na elfskej narod, ktera si myslim boha, ktereho vyznavaj hlavne trpaslici, znamenite potesi.
Lol! To je ale dobrej for
Nord je dobry buh, takze chrani dobro a zadne znasilnovani, loupeni a vrazdeni pro poteseni u jeho prislihovacu ho nepotesi, ba primo nastve... To ze si elfove a trpaslici neduveruji, neznamena, ze by se meli vrazdit a nebo ze trpaslici buh bude odmenovat vrazdeni a znasilnovani elfu. Pokud by neco takoveho videl, jeho prisluhovac by ztratil jeho prizen (v pripade kneze i sve schopnosti. Zlej trpaslik by rozhodne neveril v Norda a ten by mu nepropujcoval svoji prizen a nebo moc v podobe knezskych kouzel...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 22:11 11. Jun 2007 |
|
|
2Rejty:
no je mi lito trpasliku, jedinej kterej jim sedi a je zakonne dobrej  co se da delat. 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
WKing
|
Post subject: Posted: 22:14 11. Jun 2007 |
|
 |
Nováček |
|
|
Smich? Tak snad aby ste si na tom serveru hrali jenom vy ne? Aby se vam to konecne libilo. Sem zapomnel, ze trpaslik nemuze mit vlastni charakter a ze trpaslici vyskakujou v horach jako kloni se stejnym smyslenim. Snad aby jste vydali nejakou prirucku "Jak hrat danou rasu". Pak by vsichni hrali stejne a bylo by to krasny. Mi teda reknete ke komu se mam modlit, kdyz si chci delat co chci, stat za trpaslikama a nenavidet elfy. Samozrejme elfa co dokaze nasrat do skretiho stanu, pak v tom nechat vyvalet zaklinace a co hazi do sebe jedno pivo za druhy, ma trpaslik rad. Proste to nechapu a pochopit uz ani nechci.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Posted: 22:16 11. Jun 2007 |
|
|
Kiri wrote: 2Rejty: no je mi lito trpasliku, jedinej kterej jim sedi a je zakonne dobrej  co se da delat. 
Prosim, abys tu neprekrucoval, co tu bylo napsano... Nikdo tu nepise, o zakone dobrejch trpaslicich. Jejich buh je zakone dobry, coz znamena, ze netoleruje zle ciny. Muze bejt trpaslik neutralni a nebo zlej. Neutralni muze klidne uctivat Norda, ale nemuze pocitat s tim, ze mu bude Nord naklonen, kdyz bude okradat a znasilnovat. Zlej trpaslik nemuze uctivat Norda, ale nejakyho zlyho boha. Nord by se za nej nikdy nepostavit...
Pisu to tak nesrozumitelne, ze je to tak tezky pochopit? 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 22:18 11. Jun 2007 |
|
|
No zda se mi to taky cim dal tim vic zamotany. Lepsi je hrat pasivne kdyz to vyjde s nekym, jednou za cas a pokud mozno daleko od vsech....nejmensi pravdepodobnost, ze se nekdo vsimne lameru ....
2Wking:
nejsi vtom sam kamo 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 22:18 11. Jun 2007 |
|
Joined: 22:49 27. Apr 2007 Posts: 473 Location: The Oblivion
|
Take nieco vam nevravi - zmenit presvedcenie podla cinov a spravania postavy? Ci sa chcete riadit stale pevne urcenymi pravidlami a ochudobnit sa o mozne netradicne zazitky z hry? (teraz nevravim o znasilneni!) To ze by Nord usmazil trpaslika na atomy, lebo sa nespraval podla nejakych vasich predstav ale mal svoju podla mna dobre zdovodnenu predstavu je blud. Nevravel si ze bohovia sa nezjavuju za kazdej somariny co sa udeje? (ale o to tu nejde) A Daanri prestan tu kazdemu vnucovat svoje vizie co a ako ma hrat. To je kazdeho vec aku si zvoli cestu. A tiez sa mi nepaci ze sa rehoces z kazdej mojej netradicnej cinnosti ako priatelenie a vyprava trpov s nejakym cudnym elfom. Moja vec co hram a ako tu postavu vysplham a dokoncim.
A na zaver pre Anurina keby to nahodou este cital. Daj si riadneho panaka aj za mna. Zapni ICQ a tu sa mi ozvi -> 337 878 691. Som ti k dispozicii od tej 16:00 povacsinou a mozme rozobrat preco sa to stalo a ako som to myslel.
To ze si to sem hodil mi je uz jedno. No par ludom co mam na ICQ a tu hraju to jedno neni a teraz som pre nich najvacsia svina ja.
_________________ Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
|
|
Top |
|