|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 11:55 17. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
ja bych jel na slovensko ale nejradsi nekam do Tater vono pri tech pochuzkach by se taky dalo neco mlao pokecat a vecer v hospode urcite. a je tam hafo autokampu, kde se da stan postavit skor zadarmo. ja vim, ze je to tam drazsi, nez jinde na slovensku, ale kdyz uz jet, tak at to neprosedim v hospode. z prahy a z Brna tam jedou prime nocni linky. Jinak ale kdyby to bylo v relativni blizkosti hranic z CR tak by to bylo OK. ja liftuju mezi Opavou a brnem, a ta cesta se tahne vicemene podobne, jako slovneska hranice, takze me je celkem jedno jeslti to bude vice na sever, ci na jih. Ale at to nejni nekde v Martinu 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 12:19 17. Apr 2009 |
|
|
Ako aj do Tater by sa dalo mozno nieco vybavit, ale ako vravis urcite by to bolo o neco drahsie a zas tam to az tak dobre nepoznam. To co ja myslim je oblast v okoli Terchovej, co je blizko pri Žiline. Je to viac smerom na zapad ku hraniciam s Ceskou Republikou. Ja som chodiel smerom na Olomouc cez hranicny prechod Makov, alebo Klokocov myslim. Je tam pekna priroda, tiez sa tam da turisticky vyzit. Vybavila by sa tam naka pekna chata, kto chce mohol by pri nej stanovat. Pivecko by sme si bud skocili niekam do krcmicky, pripadne zariadim nake sudy  , ak by bol zaujem zozenieme nake jahna a opecieme. Plus v okoli je vyzitie formou paintballu, terenych stvorkoliek, jazda na konoch atd. Ak by bol zaujem na vylet, vezmem vas do Žiliny na naku party pokukat pekne slovenske dievcence. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 12:25 17. Apr 2009 |
|
|
slovenky a paintball.. beru! 
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 12:26 17. Apr 2009 |
|
|
ja sa pridavam k Daanrimu... mne by to vyhovovalo asi tak koncom jula... a myslim ze by to bolo super 
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 12:37 17. Apr 2009 |
|
|
fuxxo wrote: ja sa pridavam k Daanrimu... mne by to vyhovovalo asi tak koncom jula... a myslim ze by to bolo super  A jsme u toho, co je to do boha Jul .... červenec? Tam někde psal Rejty velký letní sraz pokud se nepletu hehe.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 12:56 17. Apr 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
DieHardMan
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 13:22 17. Apr 2009 |
|
Joined: 16:11 01. Oct 2008 Posts: 28 Location: Levice - Slovensko uaaa
|
Na slovensko by prišiel aj.... ja 
_________________ Korben
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 14:13 17. Apr 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Huraaa na Slovensko..sou tam paradni zeny!!!!!!!!!!!!! snad t ovejde tak aspon na moji patou sesto uvejplatu, nasetrim si na to!!!  EDIT: ale esli se mi tam zalibi moc, tak si mi tam bduete msuet nechat 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 14:32 17. Apr 2009 |
|
|
Že na Slovensku sú parádne ženy je hádam každému jasné ... stačí sa pozrieť na mňa ;DDDDDD (skromnosť nadovšetko) Ja som jednoznačne za zraz v blízkosti Žiliny v tej Terchovej, príroda je fakt krásna, dá sa kde prejsť a jednoznačne je to niekoľkonásobne lacnejšie ako v Tatrách ... Určite som proti tomu, aby sa len stanovalo, ja som skôr za tú chatu, kľudne aj väčšiu ... ja s manželom (tiež hrá Thaliu) nebudeme môcť prísť bez nášho najmladšieho bábätka, bo bude mať vtedy len 5 mesiacov a to je príliš málo, aby sme ho mohli dať svokrovcom strážiť ;DDDD takže určite budeme potrebovať nejaké miesto, kde ho uložiť hajať (pokiaľ sa nerozhodnete nám ho non-stop kočíkovať  )) ) Ale už sa reku teším, aspoň na jeden deň by sme určite prišli ... pričom dá sa piť nie len pivo s borovičkou, ale aj pivo s medovinou, pivo s korbáčom, pivo s kofolou .... a nechcite, aby som začala spomínať domácu slovenskú slivovicu ;DDD
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 14:37 17. Apr 2009 |
|
|
Takze kukam ze zaujem sa nam tu rysuje a aby sme vazne nerusili ten letnej sraz, tak to spravime v tom zari (september). Ja teda pozistujem priestor co sa tyka nejakej chaty a pripravovaneho programu. Dame to na niektori vikend od piatku do nedele, pripadne podla zaujmu aj na dlhsie. To Theogil: Quote: A jsme u toho, co je to do boha Jul .... červenec? No kto vam moze zato, ze pomaly ako jediny na svete mate ine nazvy mesiacov. To Skipp: Quote: Daanri drzim palce na statniciach ,24.6. mam meniny Diky. Mame rozsah statnice od 24-25.6., tak dufam, ze pojdem medzi prvymi, nech to mam cim skor za sebou. To Kiri: Quote: EDIT: ale esli se mi tam zalibi moc, tak si mi tam bduete msuet nechat  Ale s kludom, nake miesto ti najdeme.  To fuxxo: Tebe nie len ze to bude vyhovovat, ale budes pomahat aj s organizaciou aby ti to bolo jasne. To jachyra: Vybavime aj taku chatu aby malo aj babatko pohodlie.  Mam tam v terchovej par kontaktov tak najdem nieco pekne co by vyhovovalo vsetkym. A pit bude urcite co. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 15:00 17. Apr 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 17:30 17. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Kiri wrote: Huraaa na Slovensko..sou tam paradni zeny!!!!!!!!!!!!! snad t ovejde tak aspon na moji patou sesto uvejplatu, nasetrim si na to!!!  EDIT: ale esli se mi tam zalibi moc, tak si mi tam bduete msuet nechat  uz mame pre teba pripravenu krabicu vystlanu senom 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 20:17 17. Apr 2009 |
|
|
Ja som urcite za... termin akykolvek hlavne ze to je niekde na dostrel A ak by to bola chata tak uz teraz sa tesim... som si poriadnu chatu nedal ani nepamatam.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Gorrgorroth
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 21:50 17. Apr 2009 |
|
Joined: 13:11 23. Oct 2008 Posts: 348 Location: Rožnov p. R.
|
do žiliny mi jede přímý vlak, tak tam bych se objevil i já z valašska!
_________________ DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
|
|
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 21:50 17. Apr 2009 |
|
|
Se mnou mužete taky počitat  ....už jenom proto že to mam od nás z Valašska bliž než do Plzně  ...a navic...ta krajina...*blaženě se usmívá* a ke mě se určitě přida Gorrgorroth  ....jakožto nejenom velký zastánce poznávání všech háčů....ale taky velký cestovatel  hm...tak byl rychlejši 
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|