Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 22:44 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: smrt
PostPosted: 12:11 19. Apr 2009 
Šlechtic
 Profile

Phantorris wrote:
černý vlk wrote:
Theogil I wrote:
....

spíše si udělají obrázek o tom, jak zatrpklý hráč čpí špínu na ostatní...všechno co jsi psal byla jen demagogie a manipulace..nepsal jsi názor, jen jsi hanil..nenapsal jsi konkrétně včem jsem ti kdy já pokazil hru...a kdyby jsi byl chlap, napsal by jsi mi ve hře, že ti tím a tím konrétním hru kazím, at to nedělám... takových jako ty mi bylo vždycky líto

:roll:

mimochodem, myslim, že to napsal dost jasně co mu vadí....

napsal jasně co mu vadí? tím že někdo v prahvozdě zabije tygra nějak omezí jeho hru? no to snad nemyslíš vážně...nijak nikoho neomezuju a nikomu hru nekazím, jediní kdo tady kazí hru, jste vy, co brečíte jak kdo a kolikrát kam vlezl a kolik si dovolil zabít tygrů (OOC, kdyby RP ve hře, to je jiná, ale vy "RP" hráči brečíte OOC, to je ale paradox)...

To Daladan: ano, každý má mít právo na svou hru za předpokladu, že tím neomezuje hru jinému (OOC hlášky, ignorace postavy, apod.), s tím NAPROSTO souhlasím...taky mám rád role play, dají se tak "zažít" hodně hezké chvíle :)

Reply with quote  

PostPosted: 13:19 19. Apr 2009 
Šlechtic
 Profile

Samozrejmně, každej ať si hraje tak jak ho to baví, když tim nebude kazit hru ostatním. Ale tento server je udělanej jako RP a to by ale měly hráči repektovat a přizpůsobit se tomu. Mě osobně je celkem jedno koho a kde zabíjíš a jastli to děláš pořád dokola (což nevim takže tě tim nijak nenapadam :!: ), ale jestli chceš vědět co třeba kazí hru mě (opět nevim jestli to ty děláš a nijak tě tim nenapadam :!: ) jsou hráči který neustále běhají. Když jsou někde samy v dungeonu tak se to dá pochopit, ale běhání ve městech, po cestách apod mě přijde celkem nevkusný. Nemluvě o chronických zdravičích apod.

Pak další věc, která mi vadí, je když někdo pořád někde něco zabíjí a lítá někde bez pudu sebezáchovy a pak si stěžuje, že postihy za smrt jsou moc veliké. Prostě když moc riskuje tak může dost ztratit :wink:

No a na závěr bych řek, že agresivita tvých příspěvků je naprosto zbytečná a celkem nevhodná...

Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.

Reply with quote  

PostPosted: 13:54 19. Apr 2009 
Bůh
 Profile

Mě spíš vaděj ty výpravy, kdysi hráči řešili věci, povidali si cestou a i když v tom dugnu byli třeba 10x, pokaždý to dokázali zahrát překvapeně, se strachem apod.

Tedka naběhnou lidi do dungu a prostě ho prolítnou s hláškama "haahaha!!" "zabijem je" "do niiiiiich" a když se někdo zastaví a začne přemýšlet, co to je asi za sochu tady ve vytrýně tak zbytek družiny už zabil bosse a vrací se s lootem

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 15:15 19. Apr 2009 
Rytíř
 WWW  ICQ  Profile

Krata wrote:
Mě spíš vaděj ty výpravy, kdysi hráči řešili věci, povidali si cestou a i když v tom dugnu byli třeba 10x, pokaždý to dokázali zahrát překvapeně, se strachem apod.

Tedka naběhnou lidi do dungu a prostě ho prolítnou s hláškama "haahaha!!" "zabijem je" "do niiiiiich" a když se někdo zastaví a začne přemýšlet, co to je asi za sochu tady ve vytrýně tak zbytek družiny už zabil bosse a vrací se s lootem

Ale veď to je ohavné :!:

http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif

Reply with quote  

PostPosted: 19:14 19. Apr 2009 
Urozený
 Profile

taky se chci přidat k omluvě, taky tu šířím očividně mor :twisted:
Vyrostl jsem na Lineage 2 a pak přešel wow... prostě neumim si představit že bych si nemohl z ničeho nic vyrazit na lov... dílna mě moc nebere... sice si rád pokecám, snažím se o RP, ale občas nemám náladu(stres, blížící se zkouška...)
Nemusíme na sebe tu bejt hned na sebe takový, jak můj soused... stačí jen se domluvit(snaha musí bejt)

Jako mě ta smrt nepřijde tak drsná a myslím že to je i dost vyvážený, sice ty platby za vzkříšení nejsou zrovna příjemný pro člověka co hraje třeba 1 hodinu deně max a néli jednou za čas... to pak zabolí víc taková smrt za 5 %

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 10:57 20. Apr 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Smrt mi fakt nepřijde drsná. Nějaký předplácení smrti a podobný věci se tu už párkrát řešily, viděl jsem to v praxi a výsledek je fakt úplně opačnej, než by kdokoliv chtěl.

Nějaký dodatečný postihy po smrti dokážou otrávit hru ještě víc a výsledek je, že hráč radši nehraje, než aby dělal něco co ho nebaví. Většina lidí, co dělá nějakej ten svět musí dřív nebo pozdějc pochopit, že prostě neni možný hráče nutit do hraní podle svých představ.

Každýho baví něco a pokud to ostatní vyloženě neotravuje, tak nevidím důvod, proč mu v tom bránit. Každý nějak začínal a někomu se třeba zalíbí jiný styl hry a po čase bude pro svět přínosem. Jenom to nelámat přes koleno.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 11:50 20. Apr 2009 
Nováček
 Profile

Naopak smrť ještě utužte!

Na Arkhalii2 bylo mimo jiné za smrt 10%xp. To je dle mého takové rozumné číslo.
Postava se smrti má bát a na změnu jejího charakteru nemá rozdíl +/- pár levelů vliv.

Reply with quote  

PostPosted: 11:52 20. Apr 2009 
Šlechtic
 Profile

Loki_cz wrote:
Naopak smrť ještě utužte!

Na Arkhalii2 bylo mimo jiné za smrt 10%xp. To je dle mého takové rozumné číslo.
Postava se smrti má bát a na změnu jejího charakteru nemá rozdíl +/- pár levelů vliv.

Tento navrh ti asi neprejde :lol: :lol:

A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.

Reply with quote  

PostPosted: 14:19 20. Apr 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Neprojde... ale bylo by to fajn:)

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

Reply with quote  

PostPosted: 14:22 20. Apr 2009 
Ďábel
 WWW  Profile

dvě smrti free a třetí permka :mrgreen:

ať chcípnou všichni creepeři !!! :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 16:40 20. Apr 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Krata wrote:

Viem co myslis. Dost ma dostalo, nemilo, ked som raz robil Q, nalakal druzinu pred jeden dung, vsetko som schvalne pozmenil, uz cestou mali naznaky ze ich caka nieco nove,ine .. a ked prisli pred dung, jeden hrac sa zastavil a povedal ostatnym presne vsetko co ich ma cakat, na ake pasti si maju davat pozor, ktore dvere su zamknute a ake kuzlo na koho plati... :? .... ked potom vosli dnu a vsetko bolo inak tak boli celkom prekvapeny...

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 20:56 20. Apr 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

nekoho bavi creep, nekoho RP, nekoho craft...
..nebe je modrý, voda je mokrá a ženský maj tajemství...

Reply with quote  

PostPosted: 00:04 22. Apr 2009 
Poutník
 ICQ  Profile

10% xp takle bez varování tu napíšete...
Před něco takovýho se přece dycky píše něco jako: "upozonujeme čtenáře, že následující text obsahuje brutální pasáže." :)

Stačí, že se stresuju v reálu - to bych si moch rovnou místo výpravy pustit Saw 1,2,3,4,5...
Lagne to, padne to a člověk si může leda vzít provaz a jít se do rybníka zastřelit :)

Reply with quote  

PostPosted: 00:17 22. Apr 2009 
Urozený
 Profile

Provaz nevim kde koupíš, ale u mě můžeš koupit perfektní bouchačku, pokud máš papíry :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 15:11 22. Apr 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

innfra wrote:
Provaz nevim kde koupíš, ale u mě můžeš koupit perfektní bouchačku, pokud máš papíry :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Koupím.... hákovnici nebo píštalu... s tormentací a papírama... máš?

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]