|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
černý vlk
|
Post subject: Re: smrt Posted: 12:11 19. Apr 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Phantorris wrote: černý vlk wrote: Theogil I wrote: .... spíše si udělají obrázek o tom, jak zatrpklý hráč čpí špínu na ostatní...všechno co jsi psal byla jen demagogie a manipulace..nepsal jsi názor, jen jsi hanil..nenapsal jsi konkrétně včem jsem ti kdy já pokazil hru...a kdyby jsi byl chlap, napsal by jsi mi ve hře, že ti tím a tím konrétním hru kazím, at to nedělám... takových jako ty mi bylo vždycky líto mimochodem, myslim, že to napsal dost jasně co mu vadí.... napsal jasně co mu vadí? tím že někdo v prahvozdě zabije tygra nějak omezí jeho hru? no to snad nemyslíš vážně...nijak nikoho neomezuju a nikomu hru nekazím, jediní kdo tady kazí hru, jste vy, co brečíte jak kdo a kolikrát kam vlezl a kolik si dovolil zabít tygrů (OOC, kdyby RP ve hře, to je jiná, ale vy "RP" hráči brečíte OOC, to je ale paradox)... To Daladan: ano, každý má mít právo na svou hru za předpokladu, že tím neomezuje hru jinému (OOC hlášky, ignorace postavy, apod.), s tím NAPROSTO souhlasím...taky mám rád role play, dají se tak "zažít" hodně hezké chvíle 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: smrt Posted: 13:19 19. Apr 2009 |
|
|
Samozrejmně, každej ať si hraje tak jak ho to baví, když tim nebude kazit hru ostatním. Ale tento server je udělanej jako RP a to by ale měly hráči repektovat a přizpůsobit se tomu. Mě osobně je celkem jedno koho a kde zabíjíš a jastli to děláš pořád dokola (což nevim takže tě tim nijak nenapadam  ), ale jestli chceš vědět co třeba kazí hru mě (opět nevim jestli to ty děláš a nijak tě tim nenapadam  ) jsou hráči který neustále běhají. Když jsou někde samy v dungeonu tak se to dá pochopit, ale běhání ve městech, po cestách apod mě přijde celkem nevkusný. Nemluvě o chronických zdravičích apod. Pak další věc, která mi vadí, je když někdo pořád někde něco zabíjí a lítá někde bez pudu sebezáchovy a pak si stěžuje, že postihy za smrt jsou moc veliké. Prostě když moc riskuje tak může dost ztratit No a na závěr bych řek, že agresivita tvých příspěvků je naprosto zbytečná a celkem nevhodná...
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: smrt Posted: 13:54 19. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Mě spíš vaděj ty výpravy, kdysi hráči řešili věci, povidali si cestou a i když v tom dugnu byli třeba 10x, pokaždý to dokázali zahrát překvapeně, se strachem apod.
Tedka naběhnou lidi do dungu a prostě ho prolítnou s hláškama "haahaha!!" "zabijem je" "do niiiiiich" a když se někdo zastaví a začne přemýšlet, co to je asi za sochu tady ve vytrýně tak zbytek družiny už zabil bosse a vrací se s lootem
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: smrt Posted: 15:15 19. Apr 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Krata wrote: Mě spíš vaděj ty výpravy, kdysi hráči řešili věci, povidali si cestou a i když v tom dugnu byli třeba 10x, pokaždý to dokázali zahrát překvapeně, se strachem apod.
Tedka naběhnou lidi do dungu a prostě ho prolítnou s hláškama "haahaha!!" "zabijem je" "do niiiiiich" a když se někdo zastaví a začne přemýšlet, co to je asi za sochu tady ve vytrýně tak zbytek družiny už zabil bosse a vrací se s lootem Ale veď to je ohavné 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: smrt Posted: 19:14 19. Apr 2009 |
|
|
taky se chci přidat k omluvě, taky tu šířím očividně mor Vyrostl jsem na Lineage 2 a pak přešel wow... prostě neumim si představit že bych si nemohl z ničeho nic vyrazit na lov... dílna mě moc nebere... sice si rád pokecám, snažím se o RP, ale občas nemám náladu(stres, blížící se zkouška...) Nemusíme na sebe tu bejt hned na sebe takový, jak můj soused... stačí jen se domluvit(snaha musí bejt) Jako mě ta smrt nepřijde tak drsná a myslím že to je i dost vyvážený, sice ty platby za vzkříšení nejsou zrovna příjemný pro člověka co hraje třeba 1 hodinu deně max a néli jednou za čas... to pak zabolí víc taková smrt za 5 %
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: smrt Posted: 10:57 20. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Smrt mi fakt nepřijde drsná. Nějaký předplácení smrti a podobný věci se tu už párkrát řešily, viděl jsem to v praxi a výsledek je fakt úplně opačnej, než by kdokoliv chtěl.
Nějaký dodatečný postihy po smrti dokážou otrávit hru ještě víc a výsledek je, že hráč radši nehraje, než aby dělal něco co ho nebaví. Většina lidí, co dělá nějakej ten svět musí dřív nebo pozdějc pochopit, že prostě neni možný hráče nutit do hraní podle svých představ.
Každýho baví něco a pokud to ostatní vyloženě neotravuje, tak nevidím důvod, proč mu v tom bránit. Každý nějak začínal a někomu se třeba zalíbí jiný styl hry a po čase bude pro svět přínosem. Jenom to nelámat přes koleno.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Loki_cz
|
Post subject: Re: smrt Posted: 11:50 20. Apr 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Naopak smrť ještě utužte!
Na Arkhalii2 bylo mimo jiné za smrt 10%xp. To je dle mého takové rozumné číslo. Postava se smrti má bát a na změnu jejího charakteru nemá rozdíl +/- pár levelů vliv.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: smrt Posted: 11:52 20. Apr 2009 |
|
|
Loki_cz wrote: Naopak smrť ještě utužte!
Na Arkhalii2 bylo mimo jiné za smrt 10%xp. To je dle mého takové rozumné číslo. Postava se smrti má bát a na změnu jejího charakteru nemá rozdíl +/- pár levelů vliv. Tento navrh ti asi neprejde 
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: smrt Posted: 14:19 20. Apr 2009 |
|
|
Neprojde... ale bylo by to fajn:)
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: smrt Posted: 14:22 20. Apr 2009 |
|
|
dvě smrti free a třetí permka ať chcípnou všichni creepeři !!! 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: smrt Posted: 16:40 20. Apr 2009 |
|
|
Krata wrote: Mě spíš vaděj ty výpravy, kdysi hráči řešili věci, povidali si cestou a i když v tom dugnu byli třeba 10x, pokaždý to dokázali zahrát překvapeně, se strachem apod.
Tedka naběhnou lidi do dungu a prostě ho prolítnou s hláškama "haahaha!!" "zabijem je" "do niiiiiich" a když se někdo zastaví a začne přemýšlet, co to je asi za sochu tady ve vytrýně tak zbytek družiny už zabil bosse a vrací se s lootem Viem co myslis. Dost ma dostalo, nemilo, ked som raz robil Q, nalakal druzinu pred jeden dung, vsetko som schvalne pozmenil, uz cestou mali naznaky ze ich caka nieco nove,ine .. a ked prisli pred dung, jeden hrac sa zastavil a povedal ostatnym presne vsetko co ich ma cakat, na ake pasti si maju davat pozor, ktore dvere su zamknute a ake kuzlo na koho plati...  .... ked potom vosli dnu a vsetko bolo inak tak boli celkom prekvapeny...
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: smrt Posted: 20:56 20. Apr 2009 |
|
|
nekoho bavi creep, nekoho RP, nekoho craft... ..nebe je modrý, voda je mokrá a ženský maj tajemství...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Lynx23
|
Post subject: Re: smrt Posted: 00:04 22. Apr 2009 |
|
|
10% xp takle bez varování tu napíšete... Před něco takovýho se přece dycky píše něco jako: "upozonujeme čtenáře, že následující text obsahuje brutální pasáže." Stačí, že se stresuju v reálu - to bych si moch rovnou místo výpravy pustit Saw 1,2,3,4,5... Lagne to, padne to a člověk si může leda vzít provaz a jít se do rybníka zastřelit 
_________________ paladin Daladan
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: smrt Posted: 00:17 22. Apr 2009 |
|
|
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: smrt Posted: 15:11 22. Apr 2009 |
|
|
innfra wrote: Koupím.... hákovnici nebo píštalu... s tormentací a papírama... máš?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|