Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 18:25 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 124 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next
Author Message
 Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy
PostPosted: 20:07 19. Apr 2009 
Poutník
 Profile

innfra wrote:
No vidíš, to máš lepší jak já, šel jsem s někým nejmenovaným na orky a cestou Z5 jsem dostal na výběr:
buď oloupu brambory, nebo si pokecám s azerotem... Nakonec jsem přišel i o bylinky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, o byliny jsem prisel taky :lol: :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 20:39 19. Apr 2009 
Poutník
 Profile

Pajule wrote:
to fourum , začíná bejt pěkně ostrý :D :D

:? Jsem se slusne zeptal - zajima me to, nic vic za tim nehledej. Ja jen, docela casto tu ctu neco o behavcich, koridorech, a tak. Tak me to zaujalo. Dle tveho prispevku vys soudim, ze se ti nepozdava, ze Akin kolem tve postavy probehnul (a ze ma postava se casto pohybuje svizne). Takze znovu te poprosim o nejake ingame vysvetleni, proc bych mel stale chodit.
Edit: rad se totiz priucim :)

Reply with quote  

PostPosted: 20:58 19. Apr 2009 
Bůh
 Profile

akin wrote:
Pajule wrote:
to fourum , začíná bejt pěkně ostrý :D :D

:? Jsem se slusne zeptal - zajima me to, nic vic za tim nehledej. Ja jen, docela casto tu ctu neco o behavcich, koridorech, a tak. Tak me to zaujalo. Dle tveho prispevku vys soudim, ze se ti nepozdava, ze Akin kolem tve postavy probehnul (a ze ma postava se casto pohybuje svizne). Takze znovu te poprosim o nejake ingame vysvetleni, proc bych mel stale chodit.
Edit: rad se totiz priucim :)

hehe joo párkrát proběh okolo to pak než to mára rë nebo mára undomë napíšu , tak sou všichniv prachu...ale mylsim , že to bylo aspon na farmách.. tenkrát tam byla ještě jedna postava a žádná reakce tak ono je to pak takoví divný :D , ale jak psal johny v co nám na thalii chybí , už se to tu řešilo a stejně se to nijak nevyřešilo :? ale tim netvrdim , že mi postava běhá taky , alekdyž pak běhaj postavy přes město div jeden elf je pak nevidí jít normálně tak je to takoví divný běhací nemoc hh

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 21:11 19. Apr 2009 
Poutník
 Profile

Pajule wrote:
hehe joo párkrát proběh okolo to pak než to mára rë nebo mára undomë napíšu , tak sou všichniv prachu...ale mylsim , že to bylo aspon na farmách.. tenkrát tam byla ještě jedna postava a žádná reakce tak ono je to pak takoví divný :D , ale jak psal johny v co nám na thalii chybí , už se to tu řešilo a stejně se to nijak nevyřešilo :? ale tim netvrdim , že mi postava běhá taky , alekdyž pak běhaj postavy přes město div jeden elf je pak nevidí jít normálně tak je to takoví divný běhací nemoc hh

Nase postavy se znaji? Ja totiz mam dojem ze ne, takze nevidim ani trochu duvod, proc bych te mel nejak registrovat. To se mam zastavit, ihned zdravit a ptat se jak se dari, popripade se ihned seznamovat? Ty to v realu delas s kymkoliv koho potkas? Dalsi veci je, ze to snad zalezi na charakteru postavy. Co kdyz je Akin nejakej tezkej introvert? Jinak kdykoliv me nekdo oslovi nebo pozdravi, ci jinak reaguje, tak minimalne zpomalim a napisu nejaky emote.
A naposled, jaky je prosim rozdil v tom, ze bezim ve meste nebo po ceste? Ve meste je zakazan beh/spech (protoze v nwn mas jen dve moznosti pohybu, rychla chuze tam treba vubec neni - alespon bez vyuzivani haste)?

Nechci tu prozrazovat charakter me postavy, ale rozhodne to vse co delam je zcela oduvodnene. A docela mi vadi, ze tu spousta hracu ma hodne "plochou" predstavu o RP hrani. Nemusi snad kazdy zapadat do nejakeho mustru, ktery si vytvori jedna "generace" hracu toho daneho serveru.

Edit: a jeste poznamka, zda se, ze nekteri lide tu umi posoudit kvality hrace podle par setkani a pak si je automato zaradi nekam do "odpadu", coz urcite atmosfere tohodle serveru jen a jen uskodi...... :?

Reply with quote  

PostPosted: 21:19 19. Apr 2009 
Urozený
 Profile

Jó ale bylo by to super chodit po městě a s každou babou hodit řeč ahoj, kdo jsi....
alespoň by to nebylo jak moje introvertní jdu si do kokosu na přednášku a ignoruju to že mi nějaká baba řekne "nebuď tak zamyšlenej"... a když mi dojde po dvaceti metrech že se tam zastavila a asi chtěla hodit řeč, tak už je na cestě dál... :?
No někdy je to RP i k užitku... protže jsem nad tim alespoň přemejšlel a né jen hodil do garbage collectoru...

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 22:34 19. Apr 2009 
Šlechtic
 Profile

Nj, zijeme v dobe velkych a bajnych hrdinov co nemaju problem behat aj v plnej platovke :lol:
Ja neviem ale mne to nikdy nejak nevadilo... a to ci niekto pozdravi alebo len prebehne som tiez nejak neriesil.Ved o nic nejde, tiez nie vzdy je Amy mila, vyrehotana a ukecana...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.

Reply with quote  

PostPosted: 22:59 19. Apr 2009 
Bůh
 Profile

Akin: nevim jesli běháš fakt často nebo ne, pokud fakt lítáš pořád (nepočítám tim když seš sám, to bych taky nechodil) dá se to okecat jakože pospícháš ale vypadá to divně a v realu taky kdykoliv někam jdeš neběžíš :) .. a k tomu je na Thalii ted pár hráčů co jen běhaj sem a tam a pár hráčů, co jsou tady dluoho a znají ještě Thalii bez těhle uhnanců, looterů, creeperů a kdo ví co to může být.. těm se to prostě nelíbí, stejně jako mě

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 23:34 19. Apr 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Pokial viem tak sa stanovil naky kompromis medzi hracmi, ze v mestach sa behat nebude, aby bola mozna interakcie medzi postavami.

Ako obcas popobehnutie nevadi, ale minule som skoro dostal infarkt ked sa na mna rutila postava s tasenymi zbranami a s kludom sa takto premavala po celom meste.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 23:48 19. Apr 2009 
Obyvatel
 Profile

A nemohli by DM začít rozdávat zlomené nohy ? Pěkně do inventáře neodložitelnou kost a váhu u ní 500 .... takových 5 reál dní s přetížením lečí běhání velmi dobře. Ono když šlápnete při běhu v plátovce do jezevčí nory tak chvilku trvá než se i po vylečení knězem noha zase rozběhá :twisted:

Ptáte se jak zlepšit své hraní zlých postav na Thalii? Držte se vždy pravidla č.1 : Hraj tak , aby se hrou bavila PŘEDEVŠÍM DRUHÁ STRANA - čili oběť. Pokud si myslíte , že to nezvládnete tak trénujte na NPC ovládaných DM. Pak za vaše chyby nebudou ostatní hráči platit ztrátou zkušeností a víry , že na tomhle servru se hraje fajn a s dobrými hráči...

Reply with quote  

PostPosted: 23:59 19. Apr 2009 
Šlechtic
 Profile

Pajule wrote:
noo , ale akin ja myslim , že je zabiješ rychle :wink: podle toho jak sem viděla to běhání... :twisted: , ale pozor...v létě na srdíčko , aby postava nedostala infarkt :mrgreen:

S Akinem jsem hrala parkrat..a jeho Rp bylo vice nez dobre ,pokud mohu soudit...je to vicemene takovy morous,takze chapu ze se nebude s kde kym vybavovat ....tohle je dle meho kazdeho vec:)
To se ti treba nemusi zdat ani Rithien..ktera ,kdyz jde,....ostatni musi bezet.....a take je to v poradku...je to proste takova postava...

Reply with quote  

PostPosted: 00:04 20. Apr 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Mně taky přijde divný, že postava zabije medvěda holýma rukama a nebo mágovi vylítne z ruky fireball. Zrušíme to, protože je to nelogický? Vždyť v tom je práve kouzlo tý hry, že je to nereálny. Nevím co se tu furt argumentuje takovejma nesmyslama, že běhání v plárovce je divný. Když může mít někdo sílu větší jak medvěd, proč by nemohl běhat v plátovce, od toho má svojí váhu. Já bych chtěl lidi vidět běhat celej den i bez plátovky. Je to fantasy a tam je možný vše, tak to nesrovnávejte s reálem.

Reply with quote  

PostPosted: 00:07 20. Apr 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ja myslim, ze tu nejde o behanie v platovce. Ak to dobre chapem tu ide o to, ze ked niekto okolo teba prefrci tak nestihnes nanho akokolvek reagovat. Obcas sa kazdy ponahlame, ale ked sedis v Ivory a vidis takto v priebehu par minut pribehnut tu istu postavu cez branu k vetesnikovi a zas naspat s tasenymi zbranami, tak cucis a nechapes.

(E.Hubbard)

Today, we face.

Reply with quote  

PostPosted: 00:11 20. Apr 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Já reagoval na zvrknutý kotníky v plátovce. Tak takový postavy ignorujte, co jen běhaj. Mě víc iritujou běžící postavy co proběhnou a hodí ten rychlej pozdrav a běží dál. To je fakt moc.

Tasený zbraně ve měste jsou trochu moc, ale třeba nosit obouručák furt v ruce přes rameno mi přijde logický, do batohu se nevejde.

Reply with quote  

PostPosted: 00:13 20. Apr 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

No neustaly zdravici taky, tady ma obcas pocit clovek, ze kazdy pozna kazdeho. :D

(E.Hubbard)

Today, we face.

Reply with quote  

PostPosted: 00:18 20. Apr 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Mně to přijde jen tak aby se neřeklo. Kolem proběhne postava, klikne na ,,Greetings." a běží dál.

Nejvtipnější je, že někteří jedinci prostě používají tu hlášku co je nastavená na slotu pozdrav. Takže oni zdraví nějakým blábolem typu ,,Fajn. Odpal. Ano?, atd." A když se dotyčnej zeptá co tím myslel, tak mu to tellu napíše: ,,To je pozdrav." :mrgreen:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 124 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]