|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Kiri
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 15:43 28. Apr 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
pro prachy udela kazdej cokoli, ne?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 14:52 30. Apr 2009 |
|
|
Novej dotaz co je to: Skript ku_pres_c_open, OID: 800113c1, Tag: ry_safe_pc, CHYBA: PŘÍLIŠ MNOHO INSTRUKCÍ (příliš mnoho instrukcí jsem za poslední týden viděl celkem častokrát...) po nějaký chvilce další: Skript no_si_clos_bot, OID:80022536, Tag: Loom, CHYBA DĚLENÍ NULOU
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 14:53 30. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
innfra wrote: Novej dotaz co je to: Skript ku_pres_c_open, OID: 800113c1, Tag: ry_safe_pc, CHYBA: PŘÍLIŠ MNOHO INSTRUKCÍ (příliš mnoho instrukcí jsem za poslední týden viděl celkem častokrát...) po nějaký chvilce další: Skript no_si_clos_bot, OID:80022536, Tag: Loom, CHYBA DĚLENÍ NULOU to 1 je chyba perzistence to 2 je chyba craftu, tedy Roko se pokusel vyzkouset, zda uz je jeden z updatu na foru a bohuzel nebyl 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 14:53 30. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To první je něčí přeplněná truhla.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 14:57 30. Apr 2009 |
|
|
Moje truhlička to nebyla, dufám, když jsem to viděl tak jsem craftil v dílně... leda že by mě tímto volala do banky vyzvednout 50K zlatých...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 10:50 02. May 2009 |
|
|
Jak je to s tím odporem na koho všechno má mít povrchňan bez nějaký příslušnosti(např. řitíři svitu) nastavenej odpor ? Jak je to s těma útokama, když uvidim vlka a hraničáře, taky musim přepínat, když chci zabít vlka, že ho chce sežrat ? Co ty přeměny do trola a toho transgemanta(nebo je to rytíř zkázy) ? Co se teda považuje za to že dám někomu RP šanci něco říct než ho zabiju ?
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 11:21 02. May 2009 |
|
|
Sanci nedavej a rovnou zabijej s odporem 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 11:32 02. May 2009 |
|
|
Odpor musis mat vzdy nastaveny pri akomkolvek CvC utoku, ci je v premene, ci nie je v premene alebo nech robi cokolvek ine, vzdy musi byt nastaveny odpor pred akymkolvek utokom na inu postavu. Inac je cely utok povazovany za porusenie pravidiel.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 11:50 02. May 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
ked je postava premene podla vas je normalne aby nanu ostatni utocili bez odporu, bez akejkolvek reakcie ? Vas by to bavilo ak by ste boli tym v premene ?
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 11:51 02. May 2009 |
|
|
NE asi si to spatne pochopil, pri jakymkoli utoku musi bejt odpor....se dobrovolne hlasim, ze vobcas na to zapomenu, nebo to nestihnu...navrhuji pridani XP a zlata + jako bonus za blbost este naky sidlo  EDIT: samo s sebou sem myslel, sebe (trestanyho)
Pisu sam za sebe
Last edited by Kiri on 11:53 02. May 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 11:53 02. May 2009 |
|
|
a co teda ty frakce ? Jak je tam ten dopor u nich ?
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 12:20 02. May 2009 |
|
|
Podla mna by si ludia v podtemne mali nahazovat odpor automaticky. Ak to vsak neurobi z akehokolvek dovodu, neviem ci je opravnene nanho utocit automaticky bez odporu. Naviac je tazke vediet komu dat odpor a komu nie pri sucastnej rozmanitosti mien na thalii.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 12:35 02. May 2009 |
|
|
a nefinguje ten příkaz /pc dislikes i u povrchňanů ? abych když jdu dolu, tak bych si to jen nahodil a pak se třeba nedivil že potkám friendly berserka(u něj neni problém, beru jen jako příklad, ale xarth zrovna toho si všímám většinou nemá odpor, ptal jsem se ho jestli si na něj mám dát od por neřekl mi na to nic, tak se ptám tu .-))
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 12:37 02. May 2009 |
|
|
myslim ze funguje
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 12:40 02. May 2009 |
|
|
píše se to /pc dislikes ?
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|