|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 22:50 27. Apr 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Rejty wrote: Rastor byl mág v karathský věži.  já toho mága měla rááda holt noo 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 07:26 28. Apr 2009 |
|
|
Starý jezevec, nejhorší zabiják na Thalii .... u Norda ten mě sejmul tolikrát, že to snad ani není pravda.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 14:21 28. Apr 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
kucik wrote: Krata wrote: Rastor: jo ten parchant mě taky killnul, jenom sem se mu chtěl podivat do knihovny a jeho to asi trochu urazilo To bylo tenkrát, když byl Kráťa ještě malým Kráťátkem. hehe ...copa Rastor , ale ten jeho golemek zabíjel když mu někdo nakouknul do knihovny..njn kdyby se však hárči podívali v krásném Gruberíku , tak ho tam najdou pod jiným jménem 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 14:38 28. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Theogil I wrote: Starý jezevec, nejhorší zabiják na Thalii .... u Norda ten mě sejmul tolikrát, že to snad ani není pravda. souhlasím, jezevec mě zabil tak 200krat 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 15:08 28. Apr 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Tretas wrote: Theogil I wrote: Starý jezevec, nejhorší zabiják na Thalii .... u Norda ten mě sejmul tolikrát, že to snad ani není pravda. souhlasím, jezevec mě zabil tak 200krat  Pak ze sem lempl na jezevce!!! Stejnak to byli kanci a medvedi!!! 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 15:09 28. Apr 2009 |
|
|
Kiri wrote: Pak ze sem lempl na jezevce!!! Stejnak to byli kanci a medvedi!!!  Njn, a Kiri se furt divil, že chcípá, i když si furt boostí imku na smrt. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 15:16 28. Apr 2009 |
|
|
Rejty wrote: Kiri wrote: Pak ze sem lempl na jezevce!!! Stejnak to byli kanci a medvedi!!!  Njn, a Kiri se furt divil, že chcípá, i když si furt boostí imku na smrt.  hele uz sem nechcip mozna pres mesic!!! a zvladam i bez boostu
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 15:42 28. Apr 2009 |
|
|
Kiri wrote: Rejty wrote: Kiri wrote: Pak ze sem lempl na jezevce!!! Stejnak to byli kanci a medvedi!!!  Njn, a Kiri se furt divil, že chcípá, i když si furt boostí imku na smrt.  hele uz sem nechcip mozna pres mesic!!! a zvladam i bez boostu A neni to spis tim ze nehrajes nebo malo 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 16:09 28. Apr 2009 |
|
|
Kiri wrote: Tretas wrote: Theogil I wrote: Starý jezevec, nejhorší zabiják na Thalii .... u Norda ten mě sejmul tolikrát, že to snad ani není pravda. souhlasím, jezevec mě zabil tak 200krat  Pak ze sem lempl na jezevce!!! Stejnak to byli kanci a medvedi!!!   takový zrůdy .... na ty jsem se ještě nedostal, ještě mi řekni že sejmeš šavlozubýho králíka a mě vomejou
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 16:18 28. Apr 2009 |
|
|
Theogil I wrote:  takový zrůdy .... na ty jsem se ještě nedostal, ještě mi řekni že sejmeš šavlozubýho králíka a mě vomejou hmm tak von Arta - chudak 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 11:36 30. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
nejhorsi podle me jsou hraci, co mi pisou tellem stylu:
hrac: nerusim? mohl bych se na neco zeptat? nomis: jo zeptej. hrac: prosimte mam nuget kovu. co s tim mam udelat? nomis: das nuget o pece a das "zavrit" hrac: to sem udelal a nic to nedela nomis: a dal si na kostickach nastavit "cisteni rudy" ? hrac : jee to sem nevedel ze se to tak ma udelat ale nic to nedela nomis: dal si tam uhli? hrac: a to se ma? tak to abych ho sel natezit ): ): ----minuta pauza--- hrac: mam cistenou rudu co s tim pak? nomis: musi koupit legury a dat je do pece hrac: a kde se daji sehnat? nomis: v obchodu u spravce. hrac: jo zkusim ho najit nomis: hel etak me napada: PRECETL SIS NAVOD? NEZ SI ME ZACAL SPAWNOVAT TELLEM?
hrac: "neozyva se"
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 11:45 30. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
No vidiš. Máš napsat rovnou to na konci 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 11:49 30. Apr 2009 |
|
|
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 11:59 30. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kucik wrote: No vidiš. Máš napsat rovnou to na konci  ted uz rikam predem, kdo si neprecte navod, tomu neodpovim... ale uz asi zacnu psta: vsechny dotazy na forum, protoze je to nekdy silene.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Hlasovanie o NAJ-horsiu postavu na Thalii Posted: 13:27 30. Apr 2009 |
|
|
Ja sa cudujem ze im vobec odpovedas, ked nieco chcu nech sa spytaju na fore. Mne by to kazilo hru, aby mi niekto po tellle vypisoval rozne blbosti. Ale co sa cudujem, ja som minule v hre zasol kde mi zacali chodi tellom hlasky od neznamej postavy "Nezajdeme niekam?" "Ake si povolanie?" "Aky mas lvl?" "Proc neodpovidas?" Chvilu som sa dobre bavil, ale potom to uz zacalo byt otravne.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|