|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 16:05 30. Apr 2009 |
|
|
Hej ale doufám teda že skryjete expy u craftu pokud to projde, aby všichni crafteři viděli prd jak jsou dobrý a všechno jim porupalo a mohli zahlasovat že to nechtějí...(ani to že se na prstenu obejevila prasklina by se jim nemělo ukázat nebo že to vylili do uhlí, to si taky domyslí) poznámka: ty craft expy jsou nápad lynxe..
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 16:10 30. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A třeba by tim pádem ani nebyly delevely při smrti. Prostě by se to jenom zastavilo na poslední hranici a pak by hráč ty xp dotahoval zase nahoru.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 16:11 30. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
innfra wrote: Hej ale doufám teda že skryjete expy u craftu pokud to projde, aby všichni crafteři viděli prd jak jsou dobrý a všechno jim porupalo a mohli zahlasovat že to nechtějí...(ani to že se na prstenu obejevila prasklina by se jim nemělo ukázat nebo že to vylili do uhlí, to si taky domyslí) poznámka: ty craft expy jsou nápad lynxe.. craft xpy sou nezavisle na tomhle nastaveni. Jedine, ze by se tam vymysello neco ve stylu, ze by se ukazal odhad obtiznosti. napr : odhad 70% uspesnost. ty xpy sou totiz celkem voditkem, jak moc je to zhruba tezke a kdyby tam nebyli, asi by crafteri prichazeli o hoodne penez. ale uvidime. kazdopadne jestli neco tkaoveho zavest, tak na to zalozte jinej topic. Tenhle topic se tyka jen obyc xpu a tedy prispevky o zakryti crfat xpu budu mazat.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 16:12 30. Apr 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
no a nenahodim rovou vsichni 40 lvl at je to fer pro vsechny? Vsichni tu hrajou radu let tak proc ne  EDIT NOMIS: heh vy fakt zaspawnujete vsechno a jeste se predhanite kdo vice... asi vam to zacnu mazat...
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 16:15 30. Apr 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
hehe zneviditelnit xp?jsem urcite pro 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 16:18 30. Apr 2009 |
|
|
no pro mě jsou taky expy vodítkem jestli jsou ty moby low nebo mám jít jinam... s ledním medvědem si bojuju dlouho prootže má hafo HP a nic moc mi neudělá a mám za něj 1 exp...
Edit: Tím mám na mysli že by ty expy u craftu měli taky zmizet a nebo se u mobů objevit hláška obtížnost v nějakym měřítku a když se lognu x % zbývá k postupu nebo nějaká hláška už to skoro bude...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Last edited by innfra on 16:21 30. Apr 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 16:21 30. Apr 2009 |
|
|
sem taky pro to aby to nebylo videt, to bude sranda 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 16:29 30. Apr 2009 |
|
|
Se mi líbí, jak jsou všichni pro, ale v anketě přibejvaj hlasy jen do poslední možnosti. Pokrytci! 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 16:30 30. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Hm, no mě se to teda nelíbí abych pravdu řek. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 16:35 30. Apr 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
a az padne server nebudu kolik xp me ma dm vratit 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 16:36 30. Apr 2009 |
|
|
Sveneld wrote: a az padne server nebudu kolik xp me ma dm vratit  Právěže když padne server, tak o žádný nepřijdeš. Mimochodem přišel jsi o nějaký v poslední době pádem serveru?
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 16:38 30. Apr 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
myslim ze ne
tak beru zpet..
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 16:41 30. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Já jsem ale proti stále  Prostě to je taková nejistota, sice při smrti by mi to šiklo ale jinak je to takové nijaké... A doufám že se to neuchytí.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 17:01 30. Apr 2009 |
|
|
Jsem proti, zase se tu vymejšlí kraviny!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 17:01 30. Apr 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Kiri wrote: no a nenahodim rovou vsichni 40 lvl at je to fer pro vsechny? Vsichni tu hrajou radu let tak proc ne  EDIT NOMIS: heh vy fakt zaspawnujete vsechno a jeste se predhanite kdo vice... asi vam to zacnu mazat... TEd si mi fakt vylekal, zrovna se mse divil co sem to nacmaral za pic**nu, lae hnedka mi to doslo  i ty jeden 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|