|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
černý vlk
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 12:55 03. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
tak jsem zkusil zajít na gorily ale nevybrat poklad..pak jsem měl poklad i v jiné lokaci...sice to zas padlo a nebudu mít z toho nic ale jako poznatek to je 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 15:38 03. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
tak jsem teď u boss pokladu u vlkodlaků..bosse jsem zabil, vzal klíč, otevřel pokladnici...zkusil jsem první truhlice a ani jeden zlaťák...  asi počkám do příchodu Pj...chci vyzkoušet jestli tam ty věci / poklad jsou a já je mám buglé nebo tam z nepochopitelných důvodů nejsou  (
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 16:25 03. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
tak nakonec jsem tam přišel znovu s kamarádem...a vzápětí jsem našel poklady...zlaté tam byly..co mě trochu udivuje, že se to děje jen mě, jiní i solo poklady nachází...
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 19:25 03. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Hacanus wrote: Jaaaaaaaaaaaaaaa????????? CREEPER??? ....nikdy :D :D :D :D :D suknickar nebo devkar? :oD si vyber :oD
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 08:54 04. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
tak věc se má tak...každý den mám možnost vybrat 4 truhličky / hromádky / těla...pak už mám všude prázdno...chtěl bych vysvětlení...je to bug? je to záměr?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 10:56 04. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mno, kdysi dávno se dělala úprava, kolik může postava vybrat za jednotku času. Je to násobený levelem a nejsem si jistej, jestli to tam pořád je, protože ten limit byl tak vysokej, že na něj prostě nikdy nikdo nedosáhl.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 14:08 04. May 2009 |
|
|
Mozno sme prave svedkami siahnutia na nemozne. 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 14:09 04. May 2009 |
|
|
Na tohle můžu říct jediný: Chuck Noris
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 15:19 04. May 2009 |
|
|
černý vlk wrote: tak věc se má tak...každý den mám možnost vybrat 4 truhličky / hromádky / těla...pak už mám všude prázdno...chtěl bych vysvětlení...je to bug? je to záměr? VÁŽENÝ HRÁČI, VYČERPAL JSTE VŠECHNY MOŽNOSTI SERVERU THALIE K LOOTOVÁNÍ A CREEPENÍ. GRATULUJEME K DOSAŽENÍ TÉTO METY, MNOHÝMI POVAŽOVANÉ ZA NEDOSAŽITELNOU! ZASE PADL JEDEN MÝTUS A HRANICE MOŽNOSTÍ SE POSUNULY DÁL. TÝM THALIE VÁS TÍMTO UMISŤUJE NA TABULI ČESTNÝCH ARCILOOTERŮ S ČÍSLEM 2 (DOSAZENO APROXIMACÍ ZE VZPOMÍNEK PAMĚTNÍKŮ). PŘEJEME VÁM MNOHO ÚSPĚCHŮ V LOOTOVÁNÍ JINÝCH SVĚTŮ A TĚŠÍME SE NA VAŠI DALŠÍ NÁVŠTĚVU!
VÁŠ TÝM
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 15:34 04. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
no, není pravda že jsem toho moc vylootil...mnohem více peněz jsem získal z kožek...takže bud je limit z pokladů tak 1M nebo to je něčím jiným...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 15:36 04. May 2009 |
|
|
To zkusim někdy spočítat. Za jak dlouho máš milion z lootu?  To asi bude ten problém.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 15:38 04. May 2009 |
|
|
no ja nastesti chodim jen na jezevce, takze me to asi nikdy nepotka 
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 15:51 04. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
ripatko wrote: no ja nastesti chodim jen na jezevce, takze me to asi nikdy nepotka  ppotká, potkáá!!! *začíná panikařit* každéééhooo to potkááá kdyby to bylo limitem, tak by u vlkodlaků nepomohla přítomnost další osoby ne?
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 15:54 04. May 2009 |
|
|
no mohla by, pokud jste byli v partě...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: bug s pokladkem Posted: 15:58 04. May 2009 |
|
|
Ten loot se rozpočítává mezi všechny, ale nerozděluje se to podle party. Skupinky si to hlídá jinak.
|
|
Top |
|