Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 09:27 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: nulové poklady
PostPosted: 15:44 08. May 2009 
Poutník
 Profile

nomis_b wrote:
aby si pak nebyl sklamanej ze mas WM na savli a slozis o 5ti letech mec :twisted:

ne podle me mi prijde realne pro postavu za rok slozit jeden artefakt. sam mam asi 5 casti a ani jedna se neshoduje s zadnou jinou, co sem videl u ostatnich..... a to vim, ze 90% z tech artefaktu bych asi tezko uzivil. prijde mi, ez ta sance by mohly byt trosku vyssi. a urcite by nemela byt omeezna limitem z looteni.

hehe :mrgreen: kdyz by za to ten predmet stal, tak proc ne? Otazkou je, co je myslene tim artefaktem. Je to jen nejaky silnejsi predmet, nebo se jedna o skutecne myticke veci? V prvnim pripade (vyjimecny mec velmi zdatneho kovare) by to treba sanci zvysit chtelo, v druhem (primo unikatni mec od Jezerni Pani) bych to nechal jak to je :wink:

Edit: i kdyz osobne bych asi radeji variantu reseni techto veci pres DM...

Reply with quote  

PostPosted: 15:48 08. May 2009 
Urozený
 Profile

No já jsem viděl jednu hůl pro mága, to byla docela libovka, ale pak katanu z jinýho artefaktu, ale ta za moc nestála... jen taková lepší katanka, co mě moc nezaujala... spíš bych si pod tím představil nějakej total item...

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 15:53 08. May 2009 
Měšťan
 Profile

černý vlk wrote:
představte si lootera, který každý den, celý rok chodí na poklady odkud nemá ani zlatku jen pro 1% šanci na zisk artefaktu, který se mu na 99% nebude hodit :D to přece není taková hrůza ne? ;)

a predstavte si lootera, kterej kazdy den, cely rok uz nechodi na poklady, vysedava po hospodach, bavi hrace kolem sebe svou skvelou RP hrou, protoze ma aspon 10% sanci, ze si ho vsimne DM, a odmeni ho necim, co se mu na 99% bude hodit, to prece neni takova hruza, ne? :wink: :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 15:55 08. May 2009 
Šlechtic
 Profile

innfra wrote:
to mi řekni proč by se to mělo snižovat, když ty vylootíš celej dung, zbyde tam prd a pak lowík jako jsem byl já musel vydělávat jen z kožek co stáhnul na cestě k bosovi, kterej tam nebyl :D
Prostě začátky jsou nejtěžší... nevim proč by se měli ještě víc ztížit...

Jo, to omezení lootem, je zlý u artefaktu... a jinak možná to ty dropy taky byli tak dobrý, že jsem nehrál na 1x servru, kde se to staví mnohem dýl, ale na 7x :|

lowík? fakt? :) no...klidně ti přenechám ty bosse co chodíme :) ...ať tam přijdem kdykoliv tak většina bossů tam je, ikdyž servr běží třeba 6 hodin ;)

spíše mi přijde divné neléčit alergii na lootění...chcete udělat servr bez hnusných looterů? těch co kazí hru ostatním a které tu nevidíme rádi? :D nechť je respawn bossů náhodný..řekněme 15 dungeonů, kde bývá boss je prázdných a pouze do jednoho at se po restartu boss respawne, náhodně...chudák looter nebude vědět kde bosse najde...ale zas aby pak měl jistotu, že za to něco dostane..a ještě by byla každou hodinu šance, že to boss zabalí a půjde do důchodu :D

Reply with quote  

Mistr
 ICQ  Profile

kaz wrote:
černý vlk wrote:
představte si lootera, který každý den, celý rok chodí na poklady odkud nemá ani zlatku jen pro 1% šanci na zisk artefaktu, který se mu na 99% nebude hodit :D to přece není taková hrůza ne? ;)

a predstavte si lootera, kterej kazdy den, cely rok uz nechodi na poklady, vysedava po hospodach, bavi hrace kolem sebe svou skvelou RP hrou, protoze ma aspon 10% sanci, ze si ho vsimne DM, a odmeni ho necim, co se mu na 99% bude hodit, to prece neni takova hruza, ne? :wink: :twisted:

Pekne napisane.

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

Urozený
 Profile

no, s mojma komunikačníma schpnostma úrovně terminátora, bych se asi načekal dlouho... jinak ještě jsem o tom neslyšel...

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 15:58 08. May 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
innfra wrote:
No já jsem viděl jednu hůl pro mága, to byla docela libovka, ale pak katanu z jinýho artefaktu, ale ta za moc nestála... jen taková lepší katanka, co mě moc nezaujala... spíš bych si pod tím představil nějakej total item...

slozeneho z artefaktu, nebo to mel nekdo normlane udelane napr z craftu a pres DM prejmenovane?

PS: co je to : aby stala za to ??
kdyz ses treba WM s EPIC lvlem (kdyz si chtel tech 5let to hledat), tak uz treba s tou svoji zbrani, rekneme savli mas tu nejlepsi z kramku..
rekneme savli +5 +1k8 zvuk ostrost.

a najdes aktanu +6 +1k10 ohnem, otravu 1K2 odolnost
bude to dost dobre ? pro nekoho artefakt, nedozirne ceny, protoze je prave zamerenej na tuhle zbran, pro nekoho jineho jen neco na divani... vezmes si vubec feat exoticke jen aby si ji mohl nosit a ukazovat ?
ja bych ty artefakty budto dal tak, ze se daji nalezt jednoduseji, nebo aby se daly dle DM trosku zmenit... napr kdzy najdes mec +10 tak treba at ti z nej udelaj mec bastard +8 i kdyz slabsi, tak aspon se ti bude hodit.. pochybuju, ze kdyz nenajdes svou zbran presne, ze s ni budes mlatit porad. to by musela byt opravdu hooodne silena vecicka...

Reply with quote  

PostPosted: 16:02 08. May 2009 
Urozený
 Profile

černý vlk wrote:
lowík? fakt? :) no...klidně ti přenechám ty bosse co chodíme :) ...ať tam přijdem kdykoliv tak většina bossů tam je, ikdyž servr běží třeba 6 hodin ;)

No, dřív když jsi byl taky low a chodil jsi krynský hory, tam bylo totálně pusto, to nedávno jsem zjistil že tam jsou ještě nějaký bosy a jednodušší než jsem chodil ze začátku... a to jsem, že mám na mysli před nějakým časem(tím označením když jsem byl low) jinak co já chodim teď občas na výpravu třeba i večer před restartem v jednu v noci projít kryn natěžit surky na craft a sejmout bose co přežily, tak se divím ale většina jich stojí na nohou, takže mi to přijde docela přehnaný, že se tu jen creepí a lootí, možná jen prahvozd, ale když si někdo udělá kolečko po krynu tak má taky 100K do kapsy za bosy a poklady...

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 16:05 08. May 2009 
Poutník
 Profile

nomis_b wrote:
PS: co je to : aby stala za to ??
kdyz ses treba WM s EPIC lvlem (kdyz si chtel tech 5let to hledat), tak uz treba s tou svoji zbrani, rekneme savli mas tu nejlepsi z kramku..
rekneme savli +5 +1k8 zvuk ostrost.

a najdes aktanu +6 +1k10 ohnem, otravu 1K2 odolnost
bude to dost dobre ? pro nekoho artefakt, nedozirne ceny, protoze je prave zamerenej na tuhle zbran, pro nekoho jineho jen neco na divani... vezmes si vubec feat exoticke jen aby si ji mohl nosit a ukazovat ?
ja bych ty artefakty budto dal tak, ze se daji nalezt jednoduseji, nebo aby se daly dle DM trosku zmenit... napr kdzy najdes mec +10 tak treba at ti z nej udelaj mec bastard +8 i kdyz slabsi, tak aspon se ti bude hodit.. pochybuju, ze kdyz nenajdes svou zbran presne, ze s ni budes mlatit porad. to by musela byt opravdu hooodne silena vecicka...

Rozdil mezi tou savli a katanou je mizivej. Moje predstava byl treba item typu:
Flail +5, keen, +15 magic dmg, +2k20 lightning, Time Stop once per day, Immunity poison, disease, fear...
S timhle by myslim chodil i ten tvuj WM :)

Reply with quote  

PostPosted: 16:09 08. May 2009 
Urozený
 Profile

nomis_b wrote:
aktanu +6 +1k10 ohnem, otravu 1K2 odolnost

Našel jsem jednu část artefaktu, tak jsem běžel, se zeptat přešs družbu DM do magický akademie co to je za věc a co se z toho skládá a ukázal mi 2 itemy pěknou hůl a dračí katanu, sice pěkná, ale jen +5 pokud si dobře pamatuju a nějaký další věci s ostrostí... no můj názor byl na ní nic moc, ale jinak fajn zbraň, ale nic pro mě, sice používám katany, ale zatím jsem neviděl nějakou pořádnou katanu k mlácení, jako jsem viděl třeba bastarda nebo obou břitou sekyru... možná je to jen můj pocit, ale katany jsou tu asi nej z craftu...
Kdyby uměla nějaká katana to co píšeš, tak by to opravdu řádná katana, hodná artefaktu.. možná ta odolnost by mohla bejt třeba 1k4 :D

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 16:09 08. May 2009 
Urozený
 Profile

akin wrote:
Flail +5, keen, +15 magic dmg, +2k20 lightning, Time Stop once per day, Immunity poison, disease, fear...

Vůbec to neni přehnaný i na artefakt :lol: :lol: :lol:

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 16:11 08. May 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
akin wrote:

keen na flail dat nejde, imky se na thalii nenosi a uz vubec ne nazbranich a pocyhbuju, ze by nekdo dal bojovnikovi time stop takze by to bylo:

flail +5 +15mag.dmg +2k20 light

tohel by si nosil, kdyby si mel sam rekneme tu savli +5,keen, +1k8elem
ale diky featum a WM 3x vetsi sanci na kritik, vetsi kritik dmg + devast na savli??

Reply with quote  

PostPosted: 16:14 08. May 2009 
Poutník
 Profile

innfra wrote:
Vůbec to neni přehnaný i na artefakt :lol: :lol: :lol:

Proto jsem vyse psal, ze ale zalezi na tom, co je myslene artefaktem. Byt to neco takoveho, tak nevidim vubec problem v tom, ze to lidi skladaji x let, nehlede na fakt, ze by se o to pak treba mohly vest valky, najimali se vrazi, atp! Nebyl by to jen jeden "lepsi" predmet, co stejne zustane jedne postave naporad.

2Nomis: jaj, puvodne jsem tam mel mec, ale predelal jsem to na flail, takze keen je blbost, uznavam.

Nicmene nepsal jsem co se nosi kde a kdo by co kam dal, ale jaky predmet odpovida me predstave. Misto keen tam teda dej treba Vorpal s nejakym DC 10-15

Edit: tzn. na artefakt bych klidne imunitu nechal, tak jako dal nejake silene bonusy. Ale to asi je tim, ze ja si pod artefaktem predstavuji neco skutecne hodne legend.

Last edited by akin on 16:16 08. May 2009, edited 1 time in total.

Reply with quote  

Urozený
 Profile

Tohle je zase až moc přehnaný i na toolset item vyrobený hráblým hallasterem z podtemna...
BTW co je WM ?

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

Šlechtic
 Profile

innfra wrote:
černý vlk wrote:

No, dřív když jsi byl taky low a chodil jsi krynský hory, tam bylo totálně pusto, to nedávno jsem zjistil že tam jsou ještě nějaký bosy a jednodušší než jsem chodil ze začátku... a to jsem, že mám na mysli před nějakým časem(tím označením když jsem byl low) jinak co já chodim teď občas na výpravu třeba i večer před restartem v jednu v noci projít kryn natěžit surky na craft a sejmout bose co přežily, tak se divím ale většina jich stojí na nohou, takže mi to přijde docela přehnaný, že se tu jen creepí a lootí, možná jen prahvozd, ale když si někdo udělá kolečko po krynu tak má taky 100K do kapsy za bosy a poklady...

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]