|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Grunt
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 13:08 18. May 2009 |
|
|
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 13:10 18. May 2009 |
|
|
Krata wrote: Neplet boj s RP přepadem.. po probuzení z omráčení budeš chvíli oblblej.. Ehm, o tom celou dobu ale pisu. Nemame plest RP mechaniku a ingame mechaniku. Tak proc oni ji muzou vyuzivat a ja ne? Nevylecil jsem se protoze mi to prislo jako drsnej metagame. Navic, to jak napul odesli a neodesli jsem nechapal jak brat. To jako uz jsem je prestal zajimat nebo se sli vyporadat s tou druhou postavou? Proste najednou odbehli k ceste a zandej zajem, RP kde nic tu nic.. (napr napsani neceho jako *s nezajmem odchazi*) - spis to vypadalo tak, ze se chteli zbavit pripadneho svedka ingame.. a pak si treba jeste se mnou pohrat... nebo?
_________________ running man...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 13:14 18. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
odběhli protože tam šla druhá skupinka, a tobě dali hlavu tvé družky a propustili tě..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 13:15 18. May 2009 |
|
|
Krata wrote: odběhli protože tam šla druhá skupinka, a tobě dali hlavu tvé družky a propustili tě.. Tak proc mi Skaarks rikal at zustanu stat? edit: ostane proto jsem ho pak napadl!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 13:17 18. May 2009 |
|
|
aster3 wrote: Nebyl sem tam ale vseobecne bych chtel rict ze hracum chybi pud sebazachovy jejich postav. Jak bylo psano ze nekdo ocividne mnohem v boji zkusenejsi mi zacne machat sekyrou pred nosem tak ne ze do nej kopnu ale sem pochcanej strachy o zivot. zejmena pak kdyz se jedna jeste o zenu. Ale taky beru ze ta zena muze byt blazen a dovoli si treba i na draka nebo na licha, proste vygumovana... Proc ne povahy jsou vselijake. Ale pak netreba hrat na city na foru. Da se v podstate rict ze si vase postavy primo koledovali o boj se zlouny. Mozna kdyby vase postavy uznali ze jsou proste v kyblu a stahli ocas tak by skutecne byla jina situace.
No to jsi nepotkala ještě mě, pokud si myslíš, že se budu jak nějaká husa schovávat za Někoho, když jdu na draka, tak to se mílíš, jak by vypadala taková bojovnice ? Diť by radši ani nevystrčila nohu z rodnýho města a už vůbec by se nedala takovou cestou, hraje se tu na Hradiny a je jen na nás jak to zahrajem a když bude někdo blbej jak tykev a kopne enemáka s 9m do rozkroku, tak ať počítá s následky... Nevim, radši bych nějaký RP s těma podtemňákama zažil, než se k tomu vyjadřovat... A pro podtemno, rád bych abyste četli co se děje v boji, protože když vás někdo srazí a RP napíše *pevně tě chytne za ruku* tak se nezvednu a bez ničeho zdrhnu... (tohle se mi stalo dávno a trochu mě to zklamalo; s dotyčným jsem si o tom popovídal telem a řekl v pohodě stane se, tak to neřešim, jen upozorňuji...)
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 13:21 18. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
akin wrote: Krata wrote: odběhli protože tam šla druhá skupinka, a tobě dali hlavu tvé družky a propustili tě.. Tak proc mi Skaarks rikal at zustanu stat? edit: ostane proto jsem ho pak napadl! fakt? tak to už sem neviděl  .. já koukal kdo co udělá z té druhé skupiny.. a hláška půlorka že je pulčík mě dostala pod stůl 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 13:24 18. May 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
myslim , že tuto téma bude na jednu stranu stále a stále a stále opakovat...já naštěstí nemam zkušenosti.Jednou jedinkrát sem se střetla s helén a to bylo výborně zahraný  a opak páár střetů vlastně jo dva..a vždycky sem chcípla a z toho dvakrát s nechápáním a následovnou enchutí do hry...ale dobrý jídlo to zahnalo a já mávla rukou..když chtěj azbíjet at zabíjej 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 13:27 18. May 2009 |
|
|
Krata wrote: akin wrote: Krata wrote: odběhli protože tam šla druhá skupinka, a fakt? tak to už sem neviděl  .. já koukal kdo co udělá z té druhé skupiny.. a hláška půlorka že je pulčík mě dostala pod stůl  No ale to pak nechapes to me rozcarovani  Proste jsem tam napsal neco o tom, ze se dezorientovane rozhlizi a trese se... pak jsem zahodil tu hlavu.. a rozhlidl se.. a napsal jsem neco jako, ze uz se dava dokupy (myslim, ze i cele to divadlo trvalo tak 30 min real, mozna dele.. takze to je dost casu dat se dokupy) - no a mezitim odesli oni, pak prisel skaarks a kdyz jsem chtel utect tak rekl at stojim a ani nezkousim utect (nebo tak neco). Tak jsem napsal tamto ze k nemu priskoci - zapnul jsem hulku s kotkama a on byl pryc (ja jsem si myslel, ze mu padl komp  ) tak jsem cekal... a pak se objevil zase kousek vedle.. tak jsem tentokrat dal utok a zbytek uz znasl. Proste najednou moje postava zacala pobihat zmatene (asi honila skaarkse kterej zmizel?) a pak lag a ja byl mrtvej.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 13:33 18. May 2009 |
|
|
Pajule wrote: myslim , že tuto téma bude na jednu stranu stále a stále a stále opakovat...já naštěstí nemam zkušenosti.Jednou jedinkrát sem se střetla s helén a to bylo výborně zahraný  a opak páár střetů vlastně jo dva..a vždycky sem chcípla a z toho dvakrát s nechápáním a následovnou enchutí do hry...ale dobrý jídlo to zahnalo a já mávla rukou..když chtěj azbíjet at zabíjej  Pak je zabije dračice, že jí přepadaj craftery a ona nemá kde sehnat věci na sebe 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 13:39 18. May 2009 |
|
|
Už jsem se k tomuto tematu nechtěl vyjadřovat, sice to začíná být pokec uplně o ničem a Krata k tomu podle mě řekl naprosto všechno, ale já z toho mám prostě divnej pocit. Sám jsem byl mnohokrát přepaden (ani nevim který zloun mi ještě neuřízl hlavu) a mnohokrát mučen, RP trpaslíka nemusím doufám moc rozvádět, přesto mě mučení bavilo... Právě psát:
*pevně si drží tržnou ránu na břiše ze které pryští krev a chraplavě spílá* Porazils mňa duergare, doraž mňa a věz že mě moji brachanci pomstijó... * obdrží pár facek a kopanec do břicha po kterém rána krvácí ještě víc* Trpasličí nedochůdče, zabiji tebe i tve bratry. Cos tu dělal, mluv, nebo tě tu nechám chcípnout jako svini *bolestí mu vyhrknou slzy které se mu v tváři promísili s krví* Radši humřu, než habych tněco řek duergare... *dál už nemluví a přestože nekřičí, bolest jej pomalu a jistě posílá do bezvědomí* *zlovolně kopne trpaslíka do obličeje* pche, špinavej pajzle, tak lehký to mít nebudeš *pevně a neurvale jej sváže provazem do kozelce* Drowaci za vás špinavý trpoše platí zlatem, život v okovech si zamiluješ zmetku...
(a zde se klidně po tellu domluv at te zabije, OOC prachy za tvoji smrt už dostal - vypadly z tebe po tve smrti, a ty jsi po pár dnech práce v dolech pod drowím bičem umřel.... a rohatej te vzal na milost a protahl te do sveta živých...) všimni si že tohle je hra hrdýho přesvědčení, které nevyjednává a navzájem se uráží, přesto si z toho odnese zážitek ON i TY...
A BTW souhlas s Theogilem, postava se po probuzení probudí s JEDNÍM životem a nad ní je rudý nápis: TÉMĚŘ MRTEV ... to jasně ukazuje že jsi prostě dostal absolutně na prdel a jedine na co se zmužeš je odpovídat a bublat krev... Pro inspiraci se někdy koukni na nejakou holywoodskou akčnarnu kde někoho brutálně zmlátí a pak profackujou a vyslýchají... vžij se do toho...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 13:49 18. May 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
hehe koukam ze tech prepadenych bylo hodne  to je mooc dobre Deriell byla jedna z prepadenych nahodou,je parada kdyz potkas takovou skupinku s pouze jednim ucelem-zmucit te popripade vyslat se zpravou jak to udelali zlaci nekterym nizkym lvl,z vlastnich zkusenosti vim,ze zlouni oceni rp spolupraci a ne vzdy musi zabijet jinak to ze si temer mrtvy si nikdo nadale nemuze vyskakovat,ponevadz prave umira...a kdyz te tam nechaj tak lez a zahraj rp ze te leci treba prsten obnoveni nebo ze z poslednich sil sahnes po lektvaru ktery te postavi na nohy  ale rozhodne nemuzes behat a delat hrdinu  mozna taky proto to ozivovani se stinovyma ale kazdopadne vim ze Berserk a ostatni co tam byli (nejmenuje vsechny) hrali dobre a ja jim dekuji za zpestreni hry 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 13:54 18. May 2009 |
|
|
tak a konec debaty... 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 13:54 18. May 2009 |
|
|
Bahnak wrote: ... Ehm, takovehle RP bych si klidne nechal libit, ale zjevne jsi nebyl u toho, co se odehralo vcera, protoze jinak pises uplne mimo. 1) neprobral jsem se s 1HP ale byl jsem tam teleportovan DM a mel jsem full HP - domnival jsem se, ze je to brane stejne jako v D&D - ma chyba - tzn. kdyz se proberu, tak mam 3/4 HP. Jeste jsem tu nebyl omracen, takze se omlouvam za tenhle tak VELMI HLOUPY predpoklad. 2) omracil me na jednu ranu, takze nejakej domlacenej, rozrezanej, atp. jsem urcite nebyl nebo o tom nevedel - proste jsem to bral tak, ze me majznul po hlave. Jestlize to probihalo jinak, tak to BYLO JEJICH POVINNOSTI napsat mne. Nehlede na fakt, ze jsem ihned po teleportovani psal pres // ze bych si rad ujasnil situaci a pokracoval co nejvic RP.. to bylo skoro odignorovano 3) Nejde mi o nejaky plakani na foru, ze ti zlouni zase vrazdili.. jde mi o to, aby se nejak konecne konsolidoval styl jak to ma probihat, protoze zjevne CISTE emotovani + hody kostkama nejsou vitany - takova je moje vcerejsi zkusenost! Cekal jsem proste od toho mnohem hlubsi zahrani... ma chyba.
|
|
Top |
|
skaarks
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 14:41 18. May 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Enceladus wrote: když vás přepadne o 20 lvl vyšší postava 1.) skaarsk nejni opravdu vyssi lvl nez polovina lidi, co sme vcera prepadli.. 2.) ad akim: Popis situace : *akim se probere ze stinovejch* *probiha muceni atd* *klapne na ceste past* *vsichni se bezi podivat co se deje* *xarx rika akimovi at zdrhne, coz skaaarks neslysi* *skaarsk se po cca 20 sekundach jde podivat k akimovi kterej tam furt stoji* akim napise: *uderi skaarse do pusy pesti* Je tohle to co si chtel rici? ze po muceni jen tak nekomu chces dat do pusy? ja nevim.. me to prijde mozny, ze treba tomu uhnu, ne ? A proto moje nejjednoduzsi situace byla vyuzit me schopnosti a to tedy HIDNout jak ty rikas. A co tva postava? nevidela me, tedy neprehodil si hod na vsimani (kdyz furt tvrdis, ze si nikdo nehazel kostkama..), ktery sis hazel na to, aby si me zpozoroval. Promin, ale kdzy na tebe mirim lukem a rikam stuj tam kde si, tak prece jen mam sanci zareagovat na hlasku : *dava mu pesti do zubu * nebo ne ? a to ze si umrel, za to si muzes sam.. mohl si utect, nemusel si na me utocit.. btw ses na me snazil utocit opakovane a ne jednou. Nelituju tve smrti. PS: to ze si byl pul hodiny mimo nebylo vinou DM, ani prepadu, ale chybou stinoveho zraneni, ktere te melo probrat za cca 10 sekund. nastesti sme ti po pul hodine sehanli DM, co te vytahlo z pekla "manuelne".
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: Přepadávání v okolí Ivory - Dobro vs Zlo Posted: 15:17 18. May 2009 |
|
|
skaarks wrote: Enceladus wrote: když vás přepadne o 20 lvl vyšší postava 2.) ad akim: Popis situace : *akim se probere ze stinovejch* *probiha muceni atd* *klapne na ceste past* *vsichni se bezi podivat co se deje* *xarx rika akimovi at zdrhne, coz skaaarks neslysi* *skaarsk se po cca 20 sekundach jde podivat k akimovi kterej tam furt stoji* akim napise: *uderi skaarse do pusy pesti* Je tohle to co si chtel rici? ze po muceni jen tak nekomu chces dat do pusy? ja nevim.. me to prijde mozny, ze treba tomu uhnu, ne ? A proto moje nejjednoduzsi situace byla vyuzit me schopnosti a to tedy HIDNout jak ty rikas. A co tva postava? nevidela me, tedy neprehodil si hod na vsimani (kdyz furt tvrdis, ze si nikdo nehazel kostkama..), ktery sis hazel na to, aby si me zpozoroval. Promin, ale kdzy na tebe mirim lukem a rikam stuj tam kde si, tak prece jen mam sanci zareagovat na hlasku : *dava mu pesti do zubu * nebo ne ? a to ze si umrel, za to si muzes sam.. mohl si utect, nemusel si na me utocit.. btw ses na me snazil utocit opakovane a ne jednou. Nelituju tve smrti. PS: to ze si byl pul hodiny mimo nebylo vinou DM, ani prepadu, ale chybou stinoveho zraneni, ktere te melo probrat za cca 10 sekund. nastesti sme ti po pul hodine sehanli DM, co te vytahlo z pekla "manuelne". - nejsem akim - tech 20 vterin jsem tam prave hral zmatenost, celou dobu jsem tam psal do **... a vam daval cas, celkove jste pusobili drsne zmatene, nekoordinovane a dojmem ze nevite co delat. - nic o uderu jsem nepsal, psal jsem ze se zmatene rozhlizi (nebo tak neco) a nahle k nemu priskoci... pak jsem zapnul hulku (proto jsem tam stal) -> tys automato ihned pouzil hide (cimz jsi zmizel, ale o tom jsem psal vyse) - po jakem muceni? DYT jste me tam nechali s hlavou Nimue a ani jeden z vas se me nedotkl?!!!! - Uhnout si mohl, ale bud se to melo hrat pres emoty/interakci nebo rovnou ingame machanikou - coz jsem pote udelal (kdyz nikdo z vas nereagoval na me pokusy) -> pak jsi uhnul a akin te pronasledoval. - Zadne opakovane utoky se nekonaly - prvnim byl pokus o "priskok a prekvapeni" (mimojine tys tam nestal a nemiril, tys tam prisel a zase poodesel smerem k ceste, zjevne jsi chtel slyset/videt co se tam deje), druhy az kdyz ses znovu objevil. Zadny dalsi nebyl.. jen muj bezel za tebou a pak byl lag a ja mrtvej. - Akinovy smrti taky nelituju - co jsem chtel rict? Ze kdyz uz nekoho ulovite, tak byste meli taky vedet co si pocit, a tu situaci nejak mit pod kontrolou - treba i tim, ze napr. popisete situaci (kdyz jsem tam vubec nebyl vic jak 1/2casu) -> ujasnit hracum jestli jsou jejich postavy svazane, v jakem jsou stavu, maji veci nebo ne, atp. Taky byste asi meli nekam smerovat ten "stret" a ne ze dva to ukonci a odbehnou (na 90% jsem presvedcenej ze to bylo kvuli tomu dalsimu hraci, nikoliv ze bych je prestal bavit) a treti se tvari, ze to pokracuje. - ad PS: jiste, shaneli DM, ale ze byste mi taky napsali do tellu? Prvni tell jsem psal bersovi ale toho to psalo, ze neni na serveru, pak jsem psal xarxovi a ten mi odpovedel jen, ze shani DM... a? Edit: a jeste poznamka, z zadneho pekla me nevytahlo, vytahlo me zprostred Karathy....
|
|
Top |
|