|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: Batohy a bednicky Posted: 15:58 14. Jun 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jo já s tim taky souhlasim , páč v tom invu mam pořád hroznej bengál a pak nic nemůžu najít a myslim si ,ž e to nemam , koupim to znova a zejrám pak , že už to tam je 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Batohy a bednicky Posted: 17:05 14. Jun 2009 |
|
|
Som si vsimol ze v pravidlach uz je dopisane ze postava moze mat len jeden batoh a je jedno ci magicky alebo obycajny. Hm... to je skoda.Ja by som sa tiez prihovoril za moznost mat viac batohov alebo krabiciek.Samozrejme nemagickych.Nevidim jediny rozumny dovod preco to zakazovat. Tiez mam rad poriadok v inve.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Batohy a bednicky Posted: 17:26 14. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Prometheus wrote: Ja by som sa tiez prihovoril za moznost mat viac batohov alebo krabiciek.Samozrejme nemagickych.Nevidim jediny rozumny dovod preco to zakazovat.
Jsem absolutne proti. 1prihradka mi prijde tak akorat. Videl sem i postavu s batohem -100% vahy, a to pak mag klidne odtahne 3 platovky.. To se mi nelibi. A jinac, proc jen 1 batoh? Kdyz ma nekdo silu 25+, tak neni omezeny vahou, ale prostorem. Tedy kdyby byly povolene batohy ve vetsim mnozstvi, tak do sebe nasouka klidne kuze z X jeskyni.. to mi taky neprijde nijak obzvlaste hezke. Sem rad, ze se to konecne dalo viditelne do pravidel.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Batohy a bednicky Posted: 17:31 14. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
myslim že nějaké 2 krabice bez jakéhokoliv bonusu nijak nezniče hru.. spíš jde o pořádek v invu, proto sem taky za 3 batohy.. jeden magickej, 2 normální
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Batohy a bednicky Posted: 18:08 14. Jun 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
souhlas
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Batohy a bednicky Posted: 18:57 14. Jun 2009 |
|
|
Daanri wrote: Co sa tyka Marvine batoh, ked ich chces, nech sa paci otvorit toolset a mozes zacat robit. Bolo povedane, ze budu ked sa to spravne spravi, to neznamena, ze hned sa teraz vrhneme do toolu a budeme vyrabat to co ziadaju hraci. DenGrasse wrote: EDIT: pro ty, kteří jsou líní pročítat celou diskusi: NPC prodejce batohů zatím není a nebude (a nemá být). Systém dosud nebyl vytvořen.
Neprotirecite si trochu? A odpovedi typu "chces, sprav si" mi vazne idu krkom od clenov tymu "tvorcov sveta-WB" ...
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Dilvish
|
Post subject: Re: Batohy a bednicky Posted: 19:31 14. Jun 2009 |
|
|
Já nevím, ale neměl by si to tým vyříkat spíš na svém fóru a hráčům předložit do informací konečné rozhodnutí? Jak to tu čtu, moc se nedivím, že se tenhle problém neustále znovu otevírá.
_________________ Vrogdishnak "Kositel nepřátel" – Velmi ambiciózní ork.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: Batohy a bednicky Posted: 19:33 14. Jun 2009 |
|
|
nomis_b wrote: ... Pokud se nepletu, řeč není o kůžích a plátovkách, ale o svitcích, kamenech a popřípadě koříncích, které by se stejně měly stackovat a zabírají jedno políčko.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Batohy a bednicky Posted: 19:40 14. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Dilvish wrote: Já nevím, ale neměl by si to tým vyříkat spíš na svém fóru a hráčům předložit do informací konečné rozhodnutí? Jak to tu čtu, moc se nedivím, že se tenhle problém neustále znovu otevírá. Je to na veřejné části proto, aby mohli říct svůj názor i hráči
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Batohy a bednicky Posted: 19:46 14. Jun 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Když chcete ty názory, tak jsem pro jeden. I když nevím k čemu to vede, když už se o tom hlasovalo.  Když někdo chce pořádek v invu tak proč si ho tam neudělá? Jedna strana bylinky, druhá lektvary atd. Nebo půl strany bylinky, půl lektvary... Pořádek tam jde udělat a nevidím důvod proč zvětšovat kapacitu invu, už tak je nereálné že člověk má k dispozici tolik stran. Ale co už, je to tak, tak to tak je.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Dilvish
|
Post subject: Re: Batohy a bednicky Posted: 20:00 14. Jun 2009 |
|
|
Krata wrote: Dilvish wrote: ... Je to na veřejné části proto, aby mohli říct svůj názor i hráči Podle mě je batoh item jako každý jiný. Pochybuji ale, že to něco ovlivní, nakecalo se toho kolem batohů spousta (naprázdno).
_________________ Vrogdishnak "Kositel nepřátel" – Velmi ambiciózní ork.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Batohy a bednicky Posted: 20:15 14. Jun 2009 |
|
|
Tretas wrote: Když chcete ty názory, tak jsem pro jeden. I když nevím k čemu to vede, když už se o tom hlasovalo.  Když někdo chce pořádek v invu tak proč si ho tam neudělá? Jedna strana bylinky, druhá lektvary atd. Nebo půl strany bylinky, půl lektvary... Pořádek tam jde udělat a nevidím důvod proč zvětšovat kapacitu invu, už tak je nereálné že člověk má k dispozici tolik stran. Ale co už, je to tak, tak to tak je. Hratelnost VS realičnost.... kdyby to bylo podle reálu, tak by jeden malej drahokam nezabíral 1/6 z plnoplátovky... a i kdyby by to bylo v nwn tak ošetřený, aby poměry předmětů odpovídali skutečnosti, tak bys musel mít u sebe max 1 zbroj a oblečení v batohu a tím by to končilo. Já bych byl radši pro několik batohů... jak někdo operoval s tím -100%... na to stačí jeden, takže je to podle mě irelevantní (to je krutý slovo  ) ... takže buď 0magických a je jedno kolik nemagických, nebo 1 magickej a několik nemagických.
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Batohy a bednicky Posted: 20:42 14. Jun 2009 |
|
|
Tretas wrote: už tak je nereálné že člověk má k dispozici tolik stran. Nerealne su aj harpyje, minotauri, draci ..... uz prosim vynechte realnost z posudkov o fantasy hre 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Homer
|
Post subject: Re: Batohy a bednicky Posted: 20:51 14. Jun 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Já sem taky pro více batohu nemagickejch 2-3 by bylo tak akorát a jeden magickej s 100% snížením váhy stejnak stojí tolik peněz že nevím kolik hráču je ochotno si jenakoupit a nemagicky na ukládání lektvaru a bilinek a jinejch věcí co nosí pořád u sebe aby měl přehled kolik toho má a kde to má ...respektyve když jdu s někym na výpravu tak mám rád bedničku poněvač do ní ukládám vše co pozbíráme a nemusím pak složitě zapisovat kolik sem měl čeho a hledat kam všude se mi to uložilo kor když to stackování nefunguje pokaždy tak jak by mělo. A co se týče hlasování o předmětech a jinejch věcí kdybych měl číst vše co se tu na foru napíše a co si kdo vymyslí tak nedělám nic jiného.. ..to obdivuji DM i hráče co to zvládají já na to nemám čas a leckdy když na to kouknu i chuť 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Batohy a bednicky Posted: 23:09 14. Jun 2009 |
|
|
Uhh, no prostě když se nějakej topik dořeší, tak zase a znovu píšu, že by se nějakej výsledek mohl dát do sekce informace a hledání informací v haldě spamu by odpadla. Můj názor na věc je takovej že pár batohů by neuškodilo, ale rvát 3 plátovky do jednoho batohu, to asi neni dobrej nápad... prostě budu rád když tam narvu jednu... takže batohy jo, ale s ohledem na to co tam budete rvát... Mám síly opravdu dost, tak vím co je to omezení místem, ale od té doby co mám jednu krabičku na kamínky, tak jsem úplně vysmátej a spokojenej, víc batohů ani nějak nepotřebuju... (sice mám teď inv zabordelenej lektvočema, ale to je jiná věc, protože je nechlastám a šetřim na den zůčtování  )
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|