Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 20:07 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 65 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: Ja to nazvat?
PostPosted: 18:12 09. Jul 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

aster3 wrote:
Marvin wrote:
Tebe prijde normalne Jachym, ze si niekde uvezneny a tak sa rozhodnes : "zabijem sa a ked sa ozivim uz budem volny, jo du na to!" :roll:

Kde beres tu istotu ze to jachym urobil prave takto ako to popisujes ? :roll: To ze si ty nieco domyslas neznamena ze to tak je. A aj keby bolo a velice sa tu rozhanate perma smrtou tak preco nezavediete perma smrt na modul ? Ved smrt ma byt hrozna tak preco nie jednym metrom na vsetkych ? Ci perma smrt dostanu len ti, ktori si ju "zasluzia" a vlezdoprdelky budu mat prave tie zazraky znovuzrodenia ? :wink:

1. ked som sa Jachyma pytal ako sa dostal von, jeho odpoved bola "zautocil sem na sraz a nechal se zabit"
2. nikto z tymu nevravel nic o permkach

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 18:13 09. Jul 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

O permce sem mluvil jen já soukromně po tellu s Jáchymem, tým s tím nemá co do činění.

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

Reply with quote  

PostPosted: 18:20 09. Jul 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

No myslim ze pokud by se zavedla permka sice by to lecos vyresilo ale asi by si nikdo moc nezahral bral bych to trochu s nadhledem co se tyce permky tu uz si hrac musi skutecne zaslouzit...
aster3 wrote:
Ci perma smrt dostanu len ti, ktori si ju "zasluzia" a vlezdoprdelky budu mat prave tie zazraky znovuzrodenia ? :wink:

No a k tomuhle me samotnymu hrozila permka ale verim ze diky tomu ze jsem se snazil komunikovat s DM a ne jednim tak jsem ji nedostal!A neni to o tom kdo komu kam leze ale o pristupu!

Reply with quote  

PostPosted: 18:22 09. Jul 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Hassan wrote:
A neni to o tom kdo komu kam leze ale o pristupu!

Toto by malo chapat viac hracov :)

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 18:26 09. Jul 2009 
Rytíř
 Profile

Když už se tu rozháníte tím jak je smrt hrozná... To ste nehráli na Australském serveru Mystara, tam se svámi neštvali... Moc rychle expíš? BAN, moc rychle jsi nalootil tolik a tolik? BAN, jsi sprostej na DM? Perm BAN? děláš bordel? Perm BAN na IP... A smrt? Od 1-10lvl smrt = 1lvl dolů, výš to bylo myslím 2-4lvly, nevím přesně + ZTRÁTA všechn věcí v Invu které si v mrtvolce (i po respawnu) mohl vzít kdo chce, penalita pohybu na real hodinu, aby jsi si proto OOC nemohl doběhnout a jak to vidělo DM, automaticky tě killnulo a zaBANovalo. Tak tu nebrečte že je to tu hrozné :wink:

Člen Virtuálního Páru

Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!

Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!

Reply with quote  

PostPosted: 18:30 09. Jul 2009 
Bůh
 Profile

Grunt wrote:
O permce sem mluvil jen já soukromně po tellu s Jáchymem, tým s tím nemá co do činění.

a já o tom mlvuila ;)

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 18:36 09. Jul 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Máš pravdu Jáchyme. Všichni DM jsou úplně mimo a ostatní hráči taky. Každý tu jsme jen pro to, abysme se po tobě vozili a jen ty to vidíš.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 18:36 09. Jul 2009 
Rytíř
 Profile

Jen par otázek na Marwina :
1 - Marwine toto je tvůj první a jediný NWN server? Nebo jsi snad už někde před tím hrál ?
2 - Pamatuješ si - že jsem Tě ihned u toho krále žádal ať mne zabiješ?

3 - Na mou otázku : " Ty jsi si všimnul teprve dnes že chodím po světě? Já už chodím 10 dní po světě to nevíš? " Ty jsi mi odpověděl " Ano já to vím že jsi už 10 dní venku. Na mou otázku " Proč jsi mne hned nepotrestal? " Jsi odpověděl co?

4. Jsi synem Václava Klause? Jsem četl že ten je hodně nammyšlenej a egoistickej (to je for :D )

No já nevím jestli se stále mám vracet k tomu nepovedenému (pro mně nepovedenému) qestu . Je mi to trapné - ale Marwine ja jsem na ten qest šel jen proto že jsi do mne rýpnul že když byl minule qest tak jsem craftil a nešel jsem - vpravdě ja to nečetl že bude qest kvůli malé chybce na foru (snad se k ní zase nebudu muset vracet) takže jsem to nevěděl a tak jsem šel na tvou výzvu na qest který pro mne skončil katastrofou . Né PROTO že bych PORUŠIL pravidla . Já jsem za asi 4 roky hraní nikdy na žadném serveru nedostal ani výtku natož trest a bůh chraň dokonce Ban . Sáfra tak mne napadlo to je můj první Ban.
To je šílený paradox DM který by se měl o své ovečky ve svém spolku starat
je posílá na jatka! ! ! !

Proto se ptám . Nedávno jsem zažil asi pred dvěma dny nádhernej QEST na Kandelábrii . Dělali ho dvě DMka a plus měli mezi hráči 100% informovaneho domluveného člověka - bylo nás tam celkem 6 . Přesto mne musela DM jednoduše upozornit - "//tam to ne zkazil by jsi qest." tak jsem dělal něco jineho (nebudu popisovat) Jo ja vím jsem pomalej hraju mizerné RP i když mezi přáteli hraju lépe s kamošema to více baví. Ale podmínka super rychlosti není v pravidlech ! S těma kamošema - ANO opět se a tady je to vidět potvrdilo že spolky by měli dělat kamoši - více si věří pak se více při rp pobaví - užijí si.
Tak to skutečně funguje na Kandošce kde hraji většinou - na Thálii jsem si hlavně užíval craftu, kdo mne zná a zná mé názory tak ví že craft mne tu baví.
No je mi jasné že jsem docraftil holoubci . Vadí mi ale že jste mne odstřelili tak zákeřně a sprostě . Vždy jsem odsuzoval když někdo odněkud odešel a pak ten server pomlouval , ale začínám ty lidi chápat.
A to všechno proč?
Že nevyšel jeden qest a jedno DM bylo tak egoistické že nebylo a nechtělo se ani se mnou domluvit. Naposled - Val Doren vyjadřil přání aby byl konec
šlo se ke krali bylo jasné že se blíží 100% konec - ale tam se vše zvrtlo.
Když jsem pochopil že konec nebude bylo pozdě - psal jsem DM co skákal z trpaslíka na trpaslíka a ja se s ním nebyl absolutně schopen spojit - furt někomu držel sekeru na krku (no chaoz) nikdo nevěděl co má hrát ja to zkoušel do DM kanalu - nic nic nic tak jsem zařval "SERU na to " a tomu už všichni rozuměli :D a prosím kvuli tomu je ten šrumec . Já jsem se pak až se jeho velkorysá velevýsost Marwin rozhodl snažil s ním domluvit i žádal smrt pro sebe
Ne ne nešlo se domluvit - to pro ty kteří budou tvrdit opak že jsem se nesnažil.
No odlogl jsme se vzteklej jak prase ale až sem vychladl ta asi za 5 min se nalognul znova - opět se odmítal jakkoli domluvit .
Relognul jsme tedy a sháněl DM - nikdo se mi neozval.

Mezi dospělími lidmi (to prosím tě Marwina si vem k srdci) se píše nedorozumění skoro vždy když se stane nějaký problém , říká se komunikační šum , nebo malé nedorozumnění - to proto že žádná strana nechce urazit protistranu a vyvolávat tak konflikt.
Ty jsi ale neváhal a urážiš mne jako člověka a to zatím ještě nikomu jen tak neprošlo - Takže očekávám tvojí omluvu, já jako člověk že mne znevažuješ urážíš a děláš ze mne troubu - jo a s Menhiri si dělej co chceš třeba jí smaž
- jinak budu já na tahu a já budu ten kdo hodí kostkama.
Sbohem

Reply with quote  

PostPosted: 18:40 09. Jul 2009 
Rytíř
 Profile

Nehadejte se tech 42 000 expu dolu jsem dostal za tento článek :
viewtopic.php?f=107&t=3174&start=15
za 10 minut po něm mne sejmul

Reply with quote  

PostPosted: 18:54 09. Jul 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Jachym wrote:

Opravdu si to myslíš? Mám pocit, že i předškolní dítě by mělo bystřejší úsudek.
Nebo sem mám psát data a časy, kdy se to diskutovalo na DM fóru?

Pokud si myslíš, že Marvin rozhodnul špatně, tak tě musím opravit. Všechny tyto tresty byly probrané s ostatními členy týmu a bez výhrad odsouhlasené, takže si na tebe asi zasedli úplně všichni. Máš to holt těžký život.

Přesunuto do flames.

Reply with quote  

PostPosted: 19:00 09. Jul 2009 
Obyvatel
 Profile

kucik wrote:
Jachym wrote:

Pokud si myslíš, že Marvin rozhodnul špatně, tak tě musím opravit. Všechny tyto tresty byly probrané s ostatními členy týmu a bez výhrad odsouhlasené, takže si na tebe asi zasedli úplně všichni. Máš to holt těžký život.

Přesunuto do flames.

Pro DM neplati pravidla fora ze nemaji arogantne napadat hrace a ponizovat je prirovnanim k detem predskolniho veku ? ja za takovouto podobnou reakci dostal ban na forum, dostanes ho taky ? :wink: Nebo ty si DM a ty to muzes ? 8)

Reply with quote  

PostPosted: 19:03 09. Jul 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

1. Nie je to moj prvy svet
2 Moja chyba, ano spominam si, po tom co som ta uveznil si mi napisal at ta radsej zabijem
3 Odpovedal som: vsimol som si to, ale riesil sa tvoj trest (mam z nasho rozhovoru aj screen)
-k tomuto len dodam este, ze nie som v hre 24 hodin aj napriek tomu, ze si to myslis, takze robit policajta kedy lognes, fakt nemam cas ani chut
4. .....

Teraz ti dam ja jednu. Dokazes uz raz napisat moje meno spravne?

-to, ze ta trestam aj ked si v mojej gilde ti prijde divne? Trest je pre kazdeho kto porusi pravidla, aj pre teho kto to nechape a nechce pochopit
-k ucasti na gild. Q som sa vyjadroval uz v minulom flame
-ak sa ti paci viac na Kandelabrii, tak hraj tam, inu radu ti dat neviem
-ak chces hrat len s kamosmi tak s nimi hraj a nechod do guild
-ked si chcel na Q koncit, mal si koncit IC ako ti to povedal kazdy tu ...
-nechel dohovorit? to uz neviem ci pises o niecom inom alebo je to vtip ci co ...
-po tvojom odlogu som bol v hre vyse 15 minut, svedkami su ostatni clenovia, s krorymi vznikol mensi chaos v hospudke kvoli frakciam NPC

Jachym wrote:
Ty jsi ale neváhal a urážiš mne jako člověka a to zatím ještě nikomu jen tak neprošlo - Takže očekávám tvojí omluvu, já jako člověk že mne znevažuješ urážíš a děláš ze mne troubu - jo a s Menhiri si dělej co chceš třeba jí smaž

Ja do teba? Navazam? Ja sa ti ospravedlnovat nemam za co Jachym, naopak a uplne uprimne ma uz ozaj nebavi tvoje neustale navazanie sa do mna ohladom veku, nadavanie mi do egoistov a namyslencov a co ja viem coho. Ja som voci tebe nepouzil jedinu urazku, tak sa zamysli nad svojim jednanim vzhladom na svoj vek, ked uz o nom tak rad rozpravas.
A troubu zo seba robis len sam a nie som jediny, kto si to mysli.

Jachym wrote:
- jinak budu já na tahu a já budu ten kdo hodí kostkama.

To je ako co? :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 19:10 09. Jul 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

aster3 wrote:
kucik wrote:

Přesunuto do flames.

Pro DM neplati pravidla fora ze nemaji arogantne napadat hrace a ponizovat je prirovnanim k detem predskolniho veku ? ja za takovouto podobnou reakci dostal ban na forum, dostanes ho taky ? :wink: Nebo ty si DM a ty to muzes ? 8)

Nejsem DM
Nepřirovnávám ho k dítěti předškolního věku. Přirovnávám k němu citovaný úsudek a zároveň tam píšu, že to jistě nebylo myšleno vážně, protože tomu prostě nevěřím.
Klidně si dám týdenní BAN na fórum, když nikomu nebude vadit, že nebudu týden řešit chyby, protože se o nich nedozvím a nebudu pracovat na vývoji :D
A pokud chceš měřit stejným metrem, zápátrej v paměti (nebo foru) ban jsi dostal až za opakované napadání hráčů.

Reply with quote  

PostPosted: 19:24 09. Jul 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Jachyme, když si na začátku topicu psal něco o šikaně ze strany Marvina a že ostatní DM by tohle nikdy neudělali. . . tak jen že kdybys ses takhle zachoval ke mně tak jednám stejně jako Marvin. A za druhé zamysli se - protože tohle co děláš je naprosto klasická a očekávaná reakce někoho kdo něco udělal a poté byl potrestán. . . ale tak k čemu by nám ten flame zase byl že? 8)

smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou

Reply with quote  

PostPosted: 19:30 09. Jul 2009 
Obyvatel
 Profile

kucik wrote:

Opravdu si to myslíš Jáchyme ? Mám pocit, že i předškolní dítě by mělo bystřejší úsudek neź ty.
...
Klidně si dám týdenní BAN na fórum, když nikomu nebude vadit, že nebudu týden řešit chyby, protože se o nich nedozvím a nebudu pracovat na vývoji :D
A pokud chceš měřit stejným metrem, zápátrej v paměti (nebo foru) ban jsi dostal až za opakované napadání hráčů.

Aha, dobre. Takze si davas napomenuti a priste si das Ban ? :lol:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 65 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]