|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 20:21 14. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nasel jsem dve fakt osklivy chyby, z nich jedna zpusobovala, ze se dokonce xp pocitaly z uplne jiny vlastnosti, nez z moudrosti. Vecer to nahraju na server.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 14:49 17. Sep 2009 |
|
|
Mám vyřídit nadšené poděkování od hráčky Zoe. Hned se na tu alchymii vrhla. Takže - Díky, díky, díky. Konečně to vypadá, že to funguje jak má a to je naprosto super. Mimochodem - nejspis si tam nechal zaple nejake zobrazovani systemovych hlasek.
.... Substance002X1;with kat=0 saved to001 .....
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 15:02 17. Sep 2009 |
|
|
Hmm, sakra. Mno stejně jsem chtěl dneska dodělat větší úpravu alchymie, tak aspoň vim, že to musim stihnout.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 13:27 21. Oct 2009 |
|
 |
Poutník |
|
|
mam asi podobny problem, sem na 4 levlu a za jakykoli lektvar ktery umicham mam pouze 1 exp, pritom iq mam 10, u vsech mi to pise ze toje trivialni, i u receptu, za ktery maji jine postavy 15 exp postava Avark Amorch
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 09:11 29. Oct 2009 |
|
|
zdravim, mne trapi asi obdobny problem, alchymii mam na 5 lvl, ale cokoliv co umicham je trivialni a za 1 exp, pak dostanu 25 expu jen za lektvary kery delam s 30 katalizatorem a kerej se mi povede kazdej treti. Predem dekuji za odpoved ci napravu. Pilnik
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 10:40 29. Oct 2009 |
|
|
Mas klicovou vlastnost 10, co? (Int nebo wisdom, ted nevim) Nasel jsem tam chybu, ale nez to dam na server, musim jeste dodelat par dalsich veci.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 11:10 29. Oct 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
To je divné, já mám moudrost 12, inteligenci 14 a každej triviální lektvar mám za 20expů... 5lvl
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 12:16 29. Oct 2009 |
|
|
Pisu prece, ze ta chyba je jen pro vlastnost rovnu deseti.
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 20:37 29. Oct 2009 |
|
|
to kucik: Ano mam wis 10 pripadne int 13
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 22:22 29. Oct 2009 |
|
|
Opravu mam hotovou, ale jak rikam, nemuzu to tam jeste dat, protoze to mam v baliku s dalsima rozdelanejma vecma.
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 02:16 29. Mar 2010 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
pochopil jsem z tohoto auditka dobre že když se mi nepodaři umichat lektvar (nedostanu xp a lektvar nic nedela) tak to znamená, že třeba kdybych měl větší lvl tak lektvar něco dělá?
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 10:49 29. Mar 2010 |
|
|
level ti umožňuje pracovat s vyššími hodnotami katalyzátoru
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 14:28 29. Mar 2010 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
tzn pokud tam hodim byliny , 05% kata a flasku a nedostanu xp a flaska nic pak nedela je to nefunkcni kombinace?
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 14:31 29. Mar 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
dostanes male xp i pri neuspesnem pokusu. v tovjem pripade si asi dal neajkou blbost, napr. nezpracovane bylinky tusim ?
Vsechny bylinky musis nejdrive rozdrtit/vydestilovat/zkondenzovat a pak z nich neco varit (s flaskou a katalyzatorem)
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 14:34 29. Mar 2010 |
|
|
Zkus mrknout, co se ti píše do logu. Většinou se vypisuje, že je lektvar k ničemu, nebo že se nepodařilo. Nejvíc asi pomůže zeptat se jiného alchymisty. Já už si ty hlášky a chování po letech nepamatuju.
|
|
Top |
|