|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Esuliams
|
Post subject: Re: trezor v karathské dílně Posted: 19:05 04. Nov 2009 |
|
|
Bohužel opět nefunguje trezor. Viz screen
Attachments: |

trezor.JPG [ 188.71 KiB | Viewed 3176 times ]
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: trezor v karathské dílně Posted: 19:49 04. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nj, delal jsem merge dvou rozdilnejch verzi a nejak se zdase nepodarilo. Neco s tim udelam.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: trezor v karathské dílně Posted: 20:05 04. Nov 2009 |
|
|
To je divny. A to se ten trezor zaseknul na tom obnovovani?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: trezor v karathské dílně Posted: 20:08 04. Nov 2009 |
|
|
není zamčený, nepoužije se klíč, otevře se prázdný inventář a napíše to to co na screenu. Pokud vím, tak je to od restartu. Předměty se neobnoví. Dle mě se to nesnaží vůbec načíst požadovaný inventář
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: trezor v karathské dílně Posted: 21:07 04. Nov 2009 |
|
|
Nepodarilo se mi to nasimulovat. Netusim, co se tomu mohlo stat. Pocitam, ze se to snad srovna.
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: trezor v karathské dílně Posted: 14:22 05. Nov 2009 |
|
|
Teď před restartem trezor fungoval. Načetl všechny přeměty a zase se zavřel a uložil. Zkusím ještě po restartu
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: trezor v karathské dílně Posted: 14:31 05. Nov 2009 |
|
|
Něco jsem tam upravil, ale nevim, co ho včera mohlo bloknout.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: trezor v karathské dílně Posted: 22:27 05. Nov 2009 |
|
|
kucik wrote: Něco jsem tam upravil, ale nevim, co ho včera mohlo bloknout. Trezor v dílně funguje špatně - otevřel mi cizí přihrádku a při opuštění hlásil, že předměty nebyly uloženy, do své přihrádky jsem se nedostal....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: trezor v karathské dílně Posted: 23:26 05. Nov 2009 |
|
|
A co vypisoval? Komu naposledy fungoval?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: trezor v karathské dílně Posted: 23:29 05. Nov 2009 |
|
|
Nezahlasilo to dneska nekdy too many instructions? (prilis mnoho instrukci)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: trezor v karathské dílně Posted: 00:07 06. Nov 2009 |
|
|
Zkusil jsem to nejak osetrit, ale nejak proste netusim, jak se do toho stavu ten trezor mohl dostat.
Naposledy ho pouzival acc Hunnreh postava Lens.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: trezor v karathské dílně Posted: 07:19 06. Nov 2009 |
|
|
Hmm zatím jsem ten trezor nezkoušel používat. Ale nemůže to nějak souviset s lagem hráče a tím pádem i špatné zavření trezoru a pak jeho obsah je přísupný všem?
Na DH se třeba stávalo, že když se někdo díval do bedny a špatně ji zavřel (at už neumýslně nebo úmyslně díky lagu a nebo že na zavření bedny klikl víckrát než jednou) tak se stalo, že ona bedna byla otevřená až do restartu a kdokoliv, se do ní mohl podívat a vidět jaké mám majitel věci v bedně. A když tam kdokoliv jiný a nebo i sám majitel něco dal, tak se to samozřejmě neuložilo.
Přijde mi tohle jako ten samý případ.....prostě špatně zavřený trezor. Nevím jak je to tu nastavené a jak to funguje, ale nemůže to být i tímhle?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: trezor v karathské dílně Posted: 09:11 06. Nov 2009 |
|
|
teď trezor OK
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: trezor v karathské dílně Posted: 09:18 06. Nov 2009 |
|
|
-RoF- wrote: Hmm zatím jsem ten trezor nezkoušel používat. Ale nemůže to nějak souviset s lagem hráče a tím pádem i špatné zavření trezoru a pak jeho obsah je přísupný všem?
Na DH se třeba stávalo, že když se někdo díval do bedny a špatně ji zavřel (at už neumýslně nebo úmyslně díky lagu a nebo že na zavření bedny klikl víckrát než jednou) tak se stalo, že ona bedna byla otevřená až do restartu a kdokoliv, se do ní mohl podívat a vidět jaké mám majitel věci v bedně. A když tam kdokoliv jiný a nebo i sám majitel něco dal, tak se to samozřejmě neuložilo.
Přijde mi tohle jako ten samý případ.....prostě špatně zavřený trezor. Nevím jak je to tu nastavené a jak to funguje, ale nemůže to být i tímhle? Něco na tom bude. Třeba hráči nenechávají načíst všechny předměty, co tam mají, zavřou to a pak nemá trezor šanci to uložit.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: trezor v karathské dílně Posted: 09:48 06. Nov 2009 |
|
|
Kdyby to bylo tim lagem, tak byste nejspíš viděli trezor pořád otevřenej.
Mno, přemejšlel jsem nad tim a prostě jsem nepřišel na způsub, jak se mohl do tohodle stavu dostat.
|
|
Top |
|