|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Tretas
|
Post subject: Re: Obchodníci poznají zloděje už na dálku. Posted: 17:09 19. Nov 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Mám takový pocit, že když u barvíře jednou zapomeneme šaty, tak to rovnou hodí označení zloděje. A to i při prvním zapomenutí šatů.
A taky bych byl rád kdyby mi to někdo spravil, docela mě to čtve, ještě když za to nemužu.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Obchodníci poznají zloděje už na dálku. Posted: 17:13 19. Nov 2009 |
|
|
Tretas wrote: Mám takový pocit, že když u barvíře jednou zapomeneme šaty, tak to rovnou hodí označení zloděje. A to i při prvním zapomenutí šatů.
A taky bych byl rád kdyby mi to někdo spravil, docela mě to čtve, ještě když za to nemužu. No jo jenže takhle mi může padat net a už si nikdy nic nekoupím. PS: Hmm ono to asi funguje na všechny obchodníky na modulu, tož to je fajne teda.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Last edited by -RoF- on 17:21 19. Nov 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Obchodníci poznají zloděje už na dálku. Posted: 17:21 19. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Hmm, možná zkusim zvýšit to číslo, po kterym to začne dělat problémy.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Obchodníci poznají zloděje už na dálku. Posted: 17:22 19. Nov 2009 |
|
|
kucik wrote: Hmm, možná zkusim zvýšit to číslo, po kterym to začne dělat problémy. Dík moc Já měl poslední dobou problémy s netem, tak sand už to tak padat nebude.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Obchodníci poznají zloděje už na dálku. Posted: 17:28 19. Nov 2009 |
|
|
kucik wrote: Hmm, možná zkusim zvýšit to číslo, po kterym to začne dělat problémy. No jde o to, jestli ten barvíř není nějak špatně nastavený. Protože mi přijde že ne jednomu hráči to udělalo za jedno barvení u barvíře, místo tří. Jinak určitě budu rád za zvýšení toho čísla.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Obchodníci poznají zloděje už na dálku. Posted: 02:15 20. Nov 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
no ja si neuvedomil ze po pokusnym rozhovoru s barvirem musim zaplatit 0 gp tak uz jeden zaskrt mam :p
_________________ nwn
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Obchodníci poznají zloděje už na dálku. Posted: 17:57 20. Nov 2009 |
|
|
A ještě mám dotaz, ten trest, že se mnou obchodníci nemluví je měsíc herní a nebo real?
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Obchodníci poznají zloděje už na dálku. Posted: 19:35 20. Nov 2009 |
|
|
Rejty wrote: Obchody a kradeni v nich
V obchodech s dynamickymi vecmi a zkousecimi truhlami je zakazano krast. Pokud by se nekomu nahodou povedlo vynest nejaky predmet ven, jedna se o bug, ktery se musi povinne hlasit! Pokud se nekdo bude pokouset predmet vynest, bude to zaznamenano a po nekolika pokusech s nim VSICHNI OBCHODNICI PRESTANOU NA MESIC REAL OBCHODOVAT!!!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Obchodníci poznají zloděje už na dálku. Posted: 20:11 20. Nov 2009 |
|
|
Tretas wrote: Rejty wrote: Obchody a kradeni v nich
V obchodech s dynamickymi vecmi a zkousecimi truhlami je zakazano krast. Pokud by se nekomu nahodou povedlo vynest nejaky predmet ven, jedna se o bug, ktery se musi povinne hlasit! Pokud se nekdo bude pokouset predmet vynest, bude to zaznamenano a po nekolika pokusech s nim VSICHNI OBCHODNICI PRESTANOU NA MESIC REAL OBCHODOVAT!!! Uff no to je pěkné teda.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Obchodníci poznají zloděje už na dálku. Posted: 20:32 20. Nov 2009 |
|
|
No to je. Pěkně mě to štve teda... 
|
|
Top |
|