|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Basa Posted: 14:06 09. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
V nejbližší době se bude pravděpodobně konat soud (nevím, jestli veřejný, nebo nebo pro veřejnost uzavřený). Mimo jiné se tam bude muset rozhodnout, jaká z organizací má na obžalovaného nárok a zda tyto nároky bude chtít uplatňovat. To znamená převzít nad ním záštitu a soudit (potažmo potrestat) ho podle svých měřítek. Nevím, zda je Carcaroth členem mágů Azurové věže. Postava smí být pouze v jedné gildě a nevím o tom, že by byla udělena nějaká vyjímka.
Výsadu postavy být něco víc, než tulák spatřuju právě v tom, že se o ní bude zajímat a třeba ji i hájit nějaké větší a možná vlivné uskupení.
Například kdyby Carcaroth zabil ty dobrodruhy aniž by se předtím vzepřel velícímu a vypověděl poslušnost, nejspíš by se mu nestalo vůbec nic, jenom bu asi dostal jebuňk od velícího, že kazí pověst armády.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Basa Posted: 14:10 09. Nov 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
kucik wrote: V nejbližší době se bude pravděpodobně konat soud (nevím, jestli veřejný, nebo nebo pro veřejnost uzavřený). Mimo jiné se tam bude muset rozhodnout, jaká z organizací má na obžalovaného nárok a zda tyto nároky bude chtít uplatňovat. To znamená převzít nad ním záštitu a soudit (potažmo potrestat) ho podle svých měřítek. Nevím, zda je Carcaroth členem mágů Azurové věže. Postava smí být pouze v jedné gildě a nevím o tom, že by byla udělena nějaká vyjímka.
Výsadu postavy být něco víc, než tulák spatřuju právě v tom, že se o ní bude zajímat a třeba ji i hájit nějaké větší a možná vlivné uskupení. Kuciku když mě přijímali tak jako učně Azurové věže a bylo mi to vysvětleno,že tyto dvě dá se říct organizace spolu úzce spolupracují.To že sem pak byl zařazen do VI.roty vyplynulo z toho všeho kolem.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Basa Posted: 14:13 09. Nov 2009 |
|
|
kucik wrote: V nejbližší době se bude pravděpodobně konat soud (nevím, jestli veřejný, nebo nebo pro veřejnost uzavřený). Mimo jiné se tam bude muset rozhodnout, jaká z organizací má na obžalovaného nárok a zda tyto nároky bude chtít uplatňovat. To znamená převzít nad ním záštitu a soudit (potažmo potrestat) ho podle svých měřítek. Nevím, zda je Carcaroth členem mágů Azurové věže. Postava smí být pouze v jedné gildě a nevím o tom, že by byla udělena nějaká vyjímka.
Výsadu postavy být něco víc, než tulák spatřuju právě v tom, že se o ní bude zajímat a třeba ji i hájit nějaké větší a možná vlivné uskupení. Pardon, kidně je možné, že jsem se spletl... Šlo mi vážně spíš o to, jak se to bude brát obecně, protože jedna z mých postav má obdobné postavení (a nikdy člověk neví, kdy bude obviněn za něco) a další bych chtěl dotáhnout časem ještě výš... Jinak bral jsem to tak, že Azuroví mágové byli spojení do jednotného celku s armádou a Ochránci světla a podobně... takže mohl být v armádě jako Azurový mág... fakt nevím, jak to vlastně je a bylo a v zásadě mně to ani moc nezajímá. Ta tvá odpověď mi v podstatě stačila...
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Basa Posted: 15:00 09. Nov 2009 |
|
|
DOTAZ: Viděl ho někdo pri cinu kdo to prezil??? Pokud ne tak nevim co tu resite...
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Basa Posted: 15:13 09. Nov 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Quote: .Tretasi ty se prober protože tvoje hraní co si s Jorgem předváděl je katastrofální a nejsem jediný co ti to asi řekl(doufám že tě za to jednou někdo sestřelí jak hrušku) přitom ses v hospodě náramně bavil že? Tohle mi vysvětli PM, nebo přímo tady. Quote: DOTAZ: Viděl ho někdo pri cinu kdo to prezil??? Pokud ne tak nevim co tu resite... Zopáknu to v jiných slovech. Carcaroth se ztratil, po té co i slovně (ano hodil odznak a klíč na zem a na Koru zařval: Si to zvedni sama ty krávo) napadl podporučici. No a vzápětí se najdou 3 mrtvá těla, zabitá mágem. Armáda má hned jasno kdo to byl a že to nemusel být Carcaroth ji ani nenapadlo. No a holt nejsme v 21. století, kde se vše pošle policii (Thalijské armádě) k projednání a prošetření. Ale pokud je to tak, že se na něj ještě vztahuje nějaké právo, protože byl/je výše postavené, tak je to na posouzení soudce (DM). Dál už se k tomu radši nebudu vyjadřovat, protože vidím že hned jsem terčem posměšku kvůli mýma chybám, co jsem kdy udělal.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Basa Posted: 15:18 09. Nov 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
mrtvoly se jiste mohli prohlidnout aby se zjistilo jakou smrti zemrely - krvaceni z usi bude evidentni :p
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Basa Posted: 15:28 09. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Quote: Dál už se k tomu radši nebudu vyjadřovat, protože vidím že hned jsem terčem posměšku kvůli mýma chybám, co jsem kdy udělal. K tomu jen to, že me třeba nevadí že furt jeho postava kontroluje helmy a tak. Když to neumíte ic zaobalit (vy ostatní). Tak bohuzel. Jorga jsem parkrat potkal, nezdalo se mi ze by hral spatne. K veci. Pokad jak vyse bylo psano. Odhodil odznak, rekl vyssí funkci at si to sama zvedne a záhy se našly 3těla zničená magii (at den ci i tyden pote). Je logicke ze armadu napadne zrovna ten urcity mag. Nerikam ze je hned vinen, ale minimalne je dosti podezrely. K tomu dalsi vec o ktere tu moc nevim. Je tam real 3tydny. Proc ho nikdo nevykoupil, tedy pokad to jde. Je jasne ze to ze ho zatkli se rozkriklo v IC rovine po cele Karathe jak blesk, i po Ivory. A protoze stopy k tomu ze to mohl byt jsou, ale nejsou 100% ze to byl on. Tak pokad nekdo za nej slozi jisty obnos, mel by byt propusten (tedy nevim jak to tu mate) - proto se timto vlastne na to i ptám. EDIT: Každý dělá chyby, jsme přeci jen lidé.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Basa Posted: 15:37 09. Nov 2009 |
|
|
Tretas wrote: tecka tecka tecka Tak to pak jo... To je uz jasny mno... ale kdyz uz, ho tam drzite 3 tydny tak by chtelo trosku rozhybat co s nim bude dal... trest?? amnestie? vyhnanstvi... 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Basa Posted: 15:40 09. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Prosim, než se ještě pětkrát zeptáte na to samé, zkuste si to přečíst od začátku. Možná s překvapením zjistíte, že už na to někdo odpovídal. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Basa Posted: 16:03 09. Nov 2009 |
|
|
Quote: Si to zvedni sama ty krávo To si to pamatuješ celkem dosti přesně i přes tu dobu co uběhla.Myslím že log by se hodil pak to uznám.Jinak odhození klíčů a odznaku neberu jako urážku.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Basa Posted: 16:20 09. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
kucik wrote: Prosim, než se ještě pětkrát zeptáte na to samé, zkuste si to přečíst od začátku. Možná s překvapením zjistíte, že už na to někdo odpovídal.  Psalo se tu jedině o organizaci do které patří. Ja se ptám ale celkove, zda ho muze vykoupit i nekdo koho vubec nezna kuprikladu. Preci jen i jinaci bytosti o nej muzou jevit zajem. A to byt hraci nebo dm.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Basa Posted: 18:22 09. Nov 2009 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Když už tu dengras mluviůl o filmech tak k historii patri ze i peniže davaly svobodu neboli kdo dal hodne dokaza lvykoupit kohokoliv nadale tu je přímá dění jenžse ukazujií na někoho kdo muže mít váhu slova někoho zvacného či někoho znamého i u baronu a baronek.Ale spiše se přikláním k vykoupení což bylo v této době běžné a žadnej problém stím nebyl.Jelikož tenkrát pro lidi znamenaly penize moc(čož je i dneska prakticky to same)tak by se dalo vykoupeni zaridit pokud vim jednachyba nemuze skveleho hrače odsoudit kdyby se tu mělo soudit o chybach ja bych dostal ban a spousta dalšich by je dostala taky. Pokud se tu psalo že je nezabil tak je nezabil tedy a jelikož by mu mohlo byti dáno za trestem třeba snizeni lvlu či něco takovyho ale snazani postavy ?? kterou hral doře ?? proč? I muj hrubej prohřešek a to byl hodně hrubej podle vašich pravidel byl souzen a posouzen spravedlive a trest sem prijal žadam tedy DM aby stim neco udělaly .Dale co se jedna o RP strance pokud vim mohl to byt klidne kterykoliv mag nejen Carc tim padem muže byti podezřelím ale pokud se nepřiznal tak nevim (a nerikejte mi ze tohle je demokracie  ) i tka se to řešilo kdysis davno vtehlech dobach ale je to na vás viděl jsem tu horší přečiny atd atd i jajich mam za sebou dost hral jsme driv na ultimne a tam byli tvrdši pravidla i když PK se tam bralo jako normalni zabijeni nebolyhraji ste vraha i když bych to sem tahat nemel tka totak je
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Basa Posted: 19:36 09. Nov 2009 |
|
|
Upozorňuji znovu všechny diskutující, že rozebírat okolnosti spáchaných činů zde na fóru je irelevantní. Nechte si to do hry, až bude soud. Na jeho podobě se zatímd ohadujeme, už kvůli značné složitosti případu a Carcarothova postavení.
to LDamian: lze předpokládat, že tyto okolnosti budou vzaty nějak v potaz, je to ovšem z jistého hlediska precedentní případ (vlastně skoro ze všech hledisek), proto bych nerad aby se nějak odbyl.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Basa Posted: 08:21 10. Nov 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
možná vězení trvá 3 týdny ale mohl by jsi to brát jako trest za svoje PK, věc už se řeší a pomalu je konečné řešení, které se uskutečný co nevidět.. samozřejmě bude soud kde se bude probírat kdo co viděl, kdo neviděl a jak Carcaroth dopadne.. takže to přestante přehnaně řešit a vyčkejte soudu
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Basa Posted: 20:34 10. Nov 2009 |
|
|
Krata wrote: možná vězení trvá 3 týdny ale mohl by jsi to brát jako trest za svoje PK Však já to tak i beru jen jsem do toho trošku rejpnul abych věděl zda je to v pohybu nebo není
|
|
Top |
|