|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
de Aers
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 15:32 26. Apr 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
kucik wrote: Když tam dáme poplatek, tak se na to každej vykašle a jsme tam, kde jsme byli. Leda by se platily pokuty za znežišťování města. Udělejte to tak : Kdo chce mít koně ve městě, tak zaplatí poplatek za jeho ustájení... Kdo nechce platit, nebude mít jinou možnost než nechat koně za hradbama .)
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 15:39 26. Apr 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
de Aers wrote: ...nebude mít jinou možnost než nechat koně za hradbama .) Nehlídaní koně, natož před bránou, zkrmí vlci/droowé/tieflingové/hladové elfky a jiná sběř!  a bude z toho akorát flame na foru (béé, oni mi sežrali už 5týho koně za odpoledne, kde mám na to furt kolečkovat, když ste mi omezili craft, apod.?  ). Mě osobně teda tahle lokace "škubne" o trošku víc, než bývá zvykem, když tam vlezu, ale jinak (jak se nahrají NPC v dohledu), nemám problémy. Roztahaný koně bych řešil IC, zas taková trága to není (myslím) není  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 15:41 26. Apr 2010 |
|
|
To je jasný, chození s koněm přes město by se prostým kmánů zapreščilo... byla by to výsada šlechty a jiných význačných osob. KaTo: za bránou jsou farmy atd. tam vlci, drowové ani jiná svoloč každý den nechodí (krom hladových elfek, ty sou hájený - znáš to, Lothian a tak  ) Koně jsou typickej spotřební materiál 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 15:50 26. Apr 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: Koně jsou typickej spotřební materiál  Jak by řekl Kioshi: a to jsem si ho zrovna oblíbil *kouká na mrtvolu koně* Co takhle všechny koně co dělají něco tam kde dělat nemají prostě pochytat, uzavřít a kdo ho bude chtít zpět, bude muset vysvětlovat, nebo zaplatit pokutu? Třeba si to hráči budou pamatovat 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
Last edited by efu_redo on 16:03 26. Apr 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 15:52 26. Apr 2010 |
|
|
KaTo wrote: de Aers wrote: ...nebude mít jinou možnost než nechat koně za hradbama .) Nehlídaní koně, natož před bránou, zkrmí vlci/droowé/tieflingové/hladové elfky a jiná sběř! To by byla právěže smůla těch co by si nezaplatily poplatek 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 16:58 26. Apr 2010 |
|
|
koně jsou v řešení - coming soon těšte se 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 17:01 26. Apr 2010 |
|
|
Luelle wrote: koně jsou v řešení - coming soon těšte se  Konečné řešení koňské otázky! Už se nemůžu dočkat. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 17:22 26. Apr 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Sobik wrote: Konečné řešení koňské otázky! Už se nemůžu dočkat.  Když koně  ...tak pro všechny  ! *postaví se do fronty a začne si připravovat kastrůlky na guláš a tašku na salámy*
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Last edited by KaTo on 17:24 26. Apr 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 17:23 26. Apr 2010 |
|
|
Sobik wrote: Luelle wrote: koně jsou v řešení - coming soon těšte se  Konečné řešení koňské otázky! Už se nemůžu dočkat.  Doufám že se to nevyřeší jen hloupým zákazem a prohlášením, ale že se to odrazí nějak IC ve hře.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 17:39 26. Apr 2010 |
|
|
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 17:45 26. Apr 2010 |
|
|
a co paladinové?  tyj sou nejvtipnější v tom, že kůň je nestojí ani floka, můžou ho nechat kde jim upadne od ruky s tím, že až zas budou potřebovat koně, prostě si vyvolají nového, zatímco ten starý tam furt stojí a navíc jeho likvidace sep aladina nijak nedotkne ps. ano naznačuju tím, že schopnost summon mount by se paladinům měla sebrat, jako na každém normálním perzistentním serveru
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 19:07 26. Apr 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
nic me nezalaguje vic jak dva jedouci paladini
_________________ nwn
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 20:03 26. Apr 2010 |
|
|
Sveneld wrote: nic me nezalaguje vic jak dva jedouci paladini Haleluja 
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 20:13 26. Apr 2010 |
|
|
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Stájník Posted: 11:01 27. Apr 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
sandoftime wrote: ps. ano naznačuju tím, že schopnost summon mount by se paladinům měla sebrat, jako na každém normálním perzistentním serveru já to řikal, řikal sem to dřív než to bylo v modě, taky se mi to zdá nefer
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|