|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: No co to sakra je ? Posted: 19:25 14. Nov 2009 |
|
|
Sobik: Ne, to jsi došel ke špatnému závěru a nečteš co se píše. Nikde jsem nenapsal, že postava dostane permanentní smrt. Jenom, že je to pokládáno za souhlas k ní z jeho strany. Tj. nemusí se mu stát vůbec nic - ale taky může... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: No co to sakra je ? Posted: 19:27 14. Nov 2009 |
|
|
DenGrasse wrote: Ne, to jsi došel ke špatnému závěru a nečteš co se píše. Nikde jsem nenapsal, že postava dostane permanentní smrt. Jenom, že je to pokládáno za souhlas k ní z jeho strany. Tj. nemusí se mu stát vůbec nic - ale taky může...  Každopádně jsi se (jakožto ten-co-má-jinou-barvu-nicku-než-normální-hráči) vyjádřil v Innfrův prospěch.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: No co to sakra je ? Posted: 19:27 14. Nov 2009 |
|
|
Esuliams wrote: innfra wrote: Edit: začerněný dialogy jsem viděl všude na fóru, tak nevim co proti tomu máš... jo vlastně to že jsem zabil esuli a je mi to líto, ale z hlediska příběhu se to muselo stát. Co co já? Nějak nechápu proč se tu řeším já... Vysvětlí mi to někdo? ¨sme ve flamesu a cokoliv má šanci rozpoutat bouřlivou debatu se připomene....mimochodem jak to vlastně s tím zabitím bylo?? 
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: No co to sakra je ? Posted: 19:32 14. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
1. Nechapu, proc ozivujes kazdou chciplotinu, co vidis lezet na zemi. 2. Stejne jako by melo podtemno mit dislike k povrchu, kdyz jde na povrch, mas si ty hodit dislike, kdyz jdes dolu. Takze tohle je tvoje blbost. 3. Kdyz by se o ten mec zabil, tak jsi ho mel zabit a ne cumet a pak brecet na foru. 4. To, ze mela druha postava nulovej pud sebezachovy a rozhodne nejednala podle kodexu Gordula (kterym se ohani) bylo vysvetleno, ale pokud ji to bude takhle snadno porchazet, protoze kazdej jen keca, tak to hrac stejne nepochopi.
Priste misto hvezdickovani udelej, co hvezdickujes, ze delas.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: No co to sakra je ? Posted: 19:37 14. Nov 2009 |
|
|
A proč bych tu měl psát jak to bylo, když je to běžící příběh a nemůžu uvádět IC informace na fóru ? To Esuliams : s tebou nic neřešim  já tě jen zabil a jako hráči je mi to líto  K tariel se nemůžu vyjádřit, protože je to IC informace o které ani není rozhodnuto. Jen jsem vrátil rejpanec od artaxase.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: No co to sakra je ? Posted: 19:43 14. Nov 2009 |
|
|
Kucík, jak mám vědět kdo hraje dole a kdo nahoře ? Je někde vývěska kde je napsáno já jsem podtemno, já jsem povrch a já jsem to ostatní, pro který neni na thálii zázemí ? Ano, nezabil jsem ho protože jsem zpanikařil když se začal hejbat. Oživil jsem ho protože jsem chtěl informace. A útočit na někoho hned jak ho člověk zmerčí, taky neni dobrý, protože to se taky jinde řešilo a dopadlo to dost špatně pro toho co útočil, takže si radši napíšu tu ** a jdu s křížkem po funuse no... Za dobu co čtu ten topic, jsem chytil 3x agro, přitom jsem stačil ještě odejít a vychladnout venku s kámošema, vrátim se a mám zase agro, to neni fér 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: No co to sakra je ? Posted: 19:44 14. Nov 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
kucík začal bejt tvrdej  , ale já se nedivim ,taky by mě to naštvalo  jinak artaxasi je zbytečný tady dělat tuten spam  + nevim co všichni furt máte s tim začernováním,když je to nahoře ještě zcela od jinýho hráče  řešíte už fakt kraviny kydž to tak řeknu 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: No co to sakra je ? Posted: 19:46 14. Nov 2009 |
|
|
Pajule wrote: kucík začal bejt tvrdej  , ale já se nedivim ,taky by mě to naštvalo  jinak artaxasi je zbytečný tady dělat tuten spam  + nevim co všichni furt máte s tim začernováním,když je to nahoře ještě zcela od jinýho hráče  řešíte už fakt kraviny kydž to tak řeknu  jo řešíte kraviny, protože tohle nemělo ani začít, flame je ZLO, které se musí potlačovat již na začátku, jakkýkoliv zárodek by měl být zničen. Klidně se obětuju a budu inkvizitor.
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: No co to sakra je ? Posted: 19:47 14. Nov 2009 |
|
|
Když už teda píšu... To že jsou tady hráči, kteří hrají mizerné RP, to ví každej. To že s tím nic nechtějí dělat, je mnohem horší. Bohužel, takových hráčů je tady čím dál tím víc a bohužel, dle mého názoru, s tím moc DM nedělají. (velká zaneprázdněnost, málo DM,..?) Dříve se takovéto prohřešky trestali a to dost přísně. (odebráním XP či odebráním bodů v přesvědčení a podobně...). Ale teď? Teď leda musíme takového hráče ignorovat, či brát jejich rádoby rp. Neříkám, že moje rp je (či bylo) bezchybné, ale snažím se pořád zlepšovat. Tohle mi dost vadí.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: No co to sakra je ? Posted: 20:26 14. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
innfra wrote: Kucík, jak mám vědět kdo hraje dole a kdo nahoře ? Je někde vývěska kde je napsáno já jsem podtemno, já jsem povrch a já jsem to ostatní, pro který neni na thálii zázemí ?
A jak to ma vedet ten z podtemna? Jak pises: innfra wrote: což má mít každej podtemnák nastavený automaticky Vite, za ty leta jsem prisel na jednu zaijmavou vec. Ti, kteri nejvic rvou a nadavaji na hru druhych maji casto nejvetsi problemy sami se sebou. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: No co to sakra je ? Posted: 20:45 14. Nov 2009 |
|
|
To kučík: když jsem se ptal na podtemno, tak mi bylo řečeno, že ti dole by si měli dávat automaticky disslike. Pokud jsi mě viděl hrát nějaký takovýhle mizerný RP, tak neřeknu ani slovo.
To skaarks: Promiň, že jsem tě obvinil ze špatné RP hry, asi se mi to mělo líbit, ale já to nepochopil.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: No co to sakra je ? Posted: 20:46 14. Nov 2009 |
|
|
Aha, takže tímto nám bylo vlastně řečeno, že chyba je na naší straně. Takže si nestěžovat, držet krok... Asi jsem vážně moc naivní. Takže se zase nic řešit nebude. Dobře dobře...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: No co to sakra je ? Posted: 21:14 14. Nov 2009 |
|
|
Sobik wrote: Každopádně jsi se (jakožto ten-co-má-jinou-barvu-nicku-než-normální-hráči) vyjádřil v Innfrův prospěch. Ne. Vyjádřil jsem se v neprospěch toho druhého, to je rozdíl kucik wrote: 1. Nechapu, proc ozivujes kazdou chciplotinu, co vidis lezet na zemi. 2. Stejne jako by melo podtemno mit dislike k povrchu, kdyz jde na povrch, mas si ty hodit dislike, kdyz jdes dolu. Takze tohle je tvoje blbost. 3. Kdyz by se o ten mec zabil, tak jsi ho mel zabit a ne cumet a pak brecet na foru. 4. To, ze mela druha postava nulovej pud sebezachovy a rozhodne nejednala podle kodexu Gordula (kterym se ohani) bylo vysvetleno, ale pokud ji to bude takhle snadno porchazet, protoze kazdej jen keca, tak to hrac stejne nepochopi. Priste misto hvezdickovani udelej, co hvezdickujes, ze delas. příště ho zabij a je to.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: No co to sakra je ? Posted: 21:18 14. Nov 2009 |
|
|
že já něco říkal, no škoda že nemám skili ve schovávání abych se mohl skovat a s nikým nemusel ani mluvit a věděl bych všechno. Diť jsem ani nechtěl aby ho někdo trestal, jen jsem chtěl vysvětlit co se vlastně stalo a co jsem udělal špatně.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: No co to sakra je ? Posted: 21:34 14. Nov 2009 |
|
|
innfra wrote: že já něco říkal Říkám že flames je ZLO, nenechte nalákat své příspěvky právě do této sekce a vyvarujte se jí obloukem!!!
|
|
Top |
|