|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sapal
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 22:10 26. Nov 2009 |
|
|
Pajule wrote: prej slušněj blboost  magická koule.. jak říkávala lenička  Prostě mám rád pocit sucha a bezpečí, to je vše.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 22:32 26. Nov 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Já bych chtěl GPS se zabudovaným teleportem. Ty vaše nápady jsou opravdu úžasné, ale nevím nevím, jestli jsou prioritní.  EDIT: Rejp rejp!
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 22:38 26. Nov 2009 |
|
|
Jistěže jsou prioritní, Rejty se onehdá svěřoval, že na Thalii nechce nic víc, než barevný světlo. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 22:44 26. Nov 2009 |
|
|
Sobik wrote: Jistěže jsou prioritní, Rejty se onehdá svěřoval, že na Thalii nechce nic víc, než barevný světlo.  jo, červený, žlutý a zelený, pěkně nad sebou...a strážnýho k tomu, aby vybíral pokuty...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 22:49 26. Nov 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
kouzlo něco jako ohnostroj ...??myslim,že to mají na EQ
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Last edited by Pajule on 23:10 26. Nov 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 22:52 26. Nov 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Pajule wrote: trestasi Ehm ehm! No GPS nevím jestli připomíná kouzla, ale tak, každý si pod tím pojmem představí něco jiného že Pajky? No balím to, nebudu to tu spamovat.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 22:55 26. Nov 2009 |
|
|
pak mi napadlo kouzlo nějaký přeměnovat předměty..nějaký jen pár třeba..pokud to jde 
Last edited by Pajule on 23:09 26. Nov 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 22:58 26. Nov 2009 |
|
|
Jo a Ghorin potřebuje "Přivolej zdravé oko" 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 23:04 26. Nov 2009 |
|
|
Ach jo, Kucik sa vas opyta na navrhy na kuzla a vy to tu zaplnite cele nezmyselnym spamom - kto v tom ma potom dohladavat tie navrhy? Vskutku obcas zasnem, ze musite kazdu blbost zverit foru. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 23:47 26. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pajule ma dutku s vystrahou. Pri pristim prohresku se stava otrokyni teamu. Ale vazne. Kdo se v tom ma hrabat? Mohli jste mit par peknejch kouzel. Nasrat 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 23:48 26. Nov 2009 |
|
|
Já to s trvalým plamenem myslel vážně, ten spam okolo je jenom abych trumfnul Páju. 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 23:50 26. Nov 2009 |
|
|
kucíku otrok teamu už sem  ...jinak já poctivě vše přepsala na nápady jen mi nic nenapadá klerasům...
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 23:53 26. Nov 2009 |
|
|
A co třeba i kouzla na přivolávání jídla a pití? Něco jako "Ubrousku prostři se."  P.S.: Toto je myšleno naprosto vážně. Uplatnění? Voda na poušti, pivo u kovadlin atd. 
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 00:16 27. Nov 2009 |
|
|
aha tak ty kouzla a věci byli na equilibrii O_o a ty kameny byly magiony O_o
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
Last edited by Agnoros on 00:23 27. Nov 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 00:21 27. Nov 2009 |
|
|
Hele nechceš tu přepsat celou knihu spellu z wowka sobiku ? Třeba takovej summon friend a je to... Možná jestli neni něco zajmavýho v NWN2, co jsem koukal na ten datáč s tim cestovánim, tak tam přibylo pár kouzel mám pocit...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|