|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Miky
|
Post subject: Re: Pravidla Posted: 03:29 28. Nov 2009 |
|
|
A byl první drak nebo vajíčko? Nebo dokonce bohové Dei-Anang s Lilith co nakladli vajíčka? kucik wrote: Taková přírodopisná odbočka. Nějak mi nejde do hlavy, proč všichni cpou drakům šupiny, když hadi a ještěrky maj přece normoš kůži  Jako, né že by zrovna draci nemohli mít šupiny jako ryba, ale proč sakra? Možná to bude tím, že hadi a ještěrky spadají do řádu "Šupinatí" PS:S draky nejsou žerty. 
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Pravidla Posted: 13:39 28. Nov 2009 |
|
|
Miky wrote: A byl první drak nebo vajíčko? Nebo dokonce bohové Dei-Anang s Lilith co nakladli vajíčka? kucik wrote: Taková přírodopisná odbočka. Nějak mi nejde do hlavy, proč všichni cpou drakům šupiny, když hadi a ještěrky maj přece normoš kůži  Jako, né že by zrovna draci nemohli mít šupiny jako ryba, ale proč sakra? Možná to bude tím, že hadi a ještěrky spadají do řádu "Šupinatí" PS:S draky nejsou žerty.  Řekl bych , že se jedná o biologickou metamorfozu šupinového nebo lamelového brnění.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Pravidla Posted: 13:50 28. Nov 2009 |
|
|
Modrovousice wrote: Já ale nemohu z hlavy vytlouc přdstavu dobrodruha co se v noci vkrádá do dračího doupěte za spící dračicí a... UF!
No a pane kronikář. A ten kříženec se narodil z vajčka? Vajčka se líhnout, savci rodí. A jelikož drak v přeměně do člověka je savec, tudíž se normálně narodí. A tu přeměnu beru tak, že to netrvá jen pár hodin, ale prostě je to jen na vůli draka, kdy se přemění zpátky.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Pravidla Posted: 15:03 28. Nov 2009 |
|
|
Jak to u draků probíhá nikdo neví... ale někteří se domnívají že když dračice v lidské podobě otěhotní, nemůže se proměnit zpátky... ale kdo ví jak to je 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Pravidla Posted: 15:25 28. Nov 2009 |
|
|
Vpřed, hrdinové! 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|