|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
tao kan
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 13:15 01. Dec 2009 |
|
|
jejda to chcete odkrývat jednu z nejsilenjších zbraní prskavek? Hlavně neříkejte nic o kouzlech jako je pán Mordekajn a Dispell které jsou univerzální na takovouhle prácičku!
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 13:21 01. Dec 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
tao kan wrote: jejda to chcete odkrývat jednu z nejsilenjších zbraní prskavek? Hlavně neříkejte nic o kouzlech jako je pán Mordekajn a Dispell které jsou univerzální na takovouhle prácičku! Stripek ze skladanky nalezen, ale k jejich uspechu nepostaci.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 13:41 01. Dec 2009 |
|
|
innfra wrote: No nevim, jestli to je to co myslim, ale prstík smrti nevykreješ žádnym protikouzlem  nevím jestli má nějaké konkrétní protikouzlo, ale rozhodně ho vykryješ mordenkainenem, viz. http://nwn.wikia.com/wiki/Counterspell(jinak samozřejmě stačí imunita na smrtící magii, ale to už s protikouzlením nemá nic společného)
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 14:11 01. Dec 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
innfra wrote: No nevim, jestli to je to co myslim, ale prstík smrti nevykreješ žádnym protikouzlem  Stojis si za svou myslenkou porad? Cerny je ten kdo kouzlo sesilal. Cerveny ten kdo vykrejval.
Attachments: |

Protikouzlo.jpg [ 8.38 KiB | Viewed 2523 times ]
|
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 14:18 01. Dec 2009 |
|
|
Dobrý no, tak to vzdávám, hrál jsem campaň za prskavku a asi jsem měl blbě naskládaný kouzla, ale v tom defensivním módu sesílání, jsem vykryl kuloví  Edit: Tak jsem si to ověřil na wikině a neni tam psaný proti kouzlo, tudíž jsem uvažoval že na to neni žádný protikouzlo.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 15:27 01. Dec 2009 |
|
|
Necrooo wrote: innfra wrote: No nevim, jestli to je to co myslim, ale prstík smrti nevykreješ žádnym protikouzlem  Stojis si za svou myslenkou porad? Cerny je ten kdo kouzlo sesilal. Cerveny ten kdo vykrejval. šak tohle sem popisoval s tím invisem A co je ten střípek s tím mordekainem a spol? 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 16:05 01. Dec 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
-RoF- wrote: Necrooo wrote: innfra wrote: No nevim, jestli to je to co myslim, ale prstík smrti nevykreješ žádnym protikouzlem  Stojis si za svou myslenkou porad? Cerny je ten kdo kouzlo sesilal. Cerveny ten kdo vykrejval. šak tohle sem popisoval s tím invisem A co je ten střípek s tím mordekainem a spol?  Jestli jsem Te dobre pochopil tak to co mas na mysli Ty je toto na mem dalsim obrazku. (coz je neco jineho nez na obrazku prvnim)
Attachments: |

Protikouzlo2.jpg [ 34.04 KiB | Viewed 2293 times ]
|
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 16:09 01. Dec 2009 |
|
|
no tohle je protikouzlo, ale ty jsi myslel ten defensivní mód sesílání nebo se mýlim ? Protože to jsem nějak pořádně nepochopil, když jsem ho používal, tak jsem jen stál a dostával rány...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 16:15 01. Dec 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
innfra wrote: no tohle je protikouzlo, ale ty jsi myslel ten defensivní mód sesílání nebo se mýlim ? Protože to jsem nějak pořádně nepochopil, když jsem ho používal, tak jsem jen stál a dostával rány... Ano, ten jsem myslel. Musis se naucit ho pouzivat, coz neni nejjednodusi 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 16:27 01. Dec 2009 |
|
|
Tak to bych se někam hlásil do fronty k naučení s mým čarodějem co jsem kdysi měl a možná ještě mám na NWN 2...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 16:54 01. Dec 2009 |
|
|
innfra wrote: Tak to bych se někam hlásil do fronty k naučení s mým čarodějem co jsem kdysi měl a možná ještě mám na NWN 2... Defenzivní mód není protikouzlení.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 16:56 01. Dec 2009 |
|
|
jaj, tak se dohodněte a pak mě to naučte, btw už jsem si ho našel na wikině, ten je na příležitostný útoky 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 17:39 01. Dec 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Myslel jsem že ma na mysli neco jineho. Inu omlouvam se. Defensivni mod to neni:)
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 17:52 01. Dec 2009 |
|
|
takže myslíš ten mód vedle tohodle ty protikouzla ? Se divim, ale u dračice mi to nejde nakopnout a nepamatuju se že by to tam bylo, to je přidaný patchem nebo datáčema ?
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Protikouzla Posted: 20:38 01. Dec 2009 |
|
|
Necrooo wrote: Jestli jsem Te dobre pochopil tak to co mas na mysli Ty je toto na mem dalsim obrazku. (coz je neco jineho nez na obrazku prvnim) Ehmmmm tak znova....Dával sem příklad že na invis je protikouzlo prohlédni neviditelnost, ale zároven je na to i protikouzlo čistě neviditelnost (podobně jak si dával příklad s prstem smrti). Ach já píšu asi nerozumitelně 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|