|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
CizaD
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 15:01 15. Jan 2010 |
|
|
Sveneld wrote: navic uspet pri okradani takova sranda zas neni - pokud lovim zpameti tak tam jsou dva hody:
prvni je proti pevnymu cislu: modry postavy DC20, cerveny DC30 tj. pick pockec +k20 proti DC 20 nebo DC30
(upozornuju ze si na prvnim lvl muzete nacpat 4 body do skillu + donus za obratnost, tj. max +5 - takze si spocitejne realnou pravdepodobnost na uspesne okradani)
dalsi hod je spot okradanyho X pick pocket zlodeje (oba jeste + D20)
dale diky ruzne silnym predmetum do skillu: spot x hide, a spot x pick pocket spot vede o dost oproti hidu a pick pocket na kradeni jsou jen rukavice a na skovavani jsou tu veci max +5 plast, a +4 jeden epickej hadr (od dobrodruha) na telo (mozna v craftu bude +5) (a je to jen blbej skill bojove ty veci nejsou uplne top) (+na hide dve kouzla (ranger a klerik)) kdezto na spot je tu kapuce tusim nazev ma epicka +8spot a +8listen a legendarni bude jiste +10 do obojiho)
ale dale predevsim pravdive videni (+1za level castera) epickej mag vam to vytahne dost (treba +21) dale i blbej war si muze koupit kamen videni +9 spot bardsky kouzlo clairvoyance (+10 spot a listen)
chci timto rict ze spot vede pred hidem a pick pocketem (ano i war se branit kradeni muze a to pomerne uspesne)
a zlodej ma mnohem mensi sanci uspet.. Navíc pokud se nepletu je tu na Thalii také zavedena jedna dobrá věc, když postava která je skrytá například otevře truhlu ihned díky tomu dostává penalizaci na schování a tichý pohyb. Což je naprosto realné.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 15:02 15. Jan 2010 |
|
|
Rave, ale vždycky to tak chtěli jeden dva lidi z toho topicku, navíc velkej předmět, já se šperky manipuluju, nosim jich u sebe víc, když chci zrovna na někoho udělat dojem vyměním si šperk, nemyslím si že to je vhodná úprava... souhlasím s kradením zlatek, klidně i větších hodnot třeba do 5K, ale to už pro fakt namachrovanou postavičku... otázka ale je, jde to udělat ? To CizaD: Nevím z čeho usuzuješ že kolabuji  ty hráči se najdou znova a nehodlám to riskovat
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 15:02 15. Jan 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Ohledne penez bych to radsi omezil i % z obnosu, at nedochazi k "vyluxovani" inventare az na 0 (kdy nejde ani koupit pokoj na prespani apod..)
Napr: Max. moznost penez, co ukrade Rogue je limitovana: 10% + 2x ( lvl rogue) , do maxima (lvl rogua) x (lvl rogua) *100
1lvl rog max 10% obnosu postavy (do maxima 100 gp) 10lvl rog max 30% obnosu postavy (do maxima 10 000 gp) 20lvl rog max 50% obnosu postavy (do maxima 40 000 gp ) 30lvl rog max 50% obnosu postavy (do maxima 90 000 gp ) 40lvl rog max 90% obnosu postavy (do maxima 160 000 gp )
A kazdopadne bych to kombinoval s NEJVETSIM casovym usekem 10minut (a kradeni JEN penez)
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 15:08 15. Jan 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
Je mi jedno kolikrat a do jake miry budou moct zlodeji krast,ale hlavne at se nekradou rp predmety z invu...... Kdyz uz,tak jen za pomoci DM....... Tudis volim at se kradou penize predevsim......(dost mozna jen ty) (prece jen ty nosite v nakem vaku u pasu vetsinou,kdezto ostatni veci mate u sebe v batohu na zadech a pri kradeni batohu na zadech uz je za potrebi si minimalne hazet na nekolik veci jako reflexy vsimavost atd.) Nevim jak to teda s temi hody presne funguje,mozna si zlodej haze automaticky,v tom pripade se tedy omluvuju 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
CizaD
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 15:09 15. Jan 2010 |
|
|
innfra wrote: Rave, ale vždycky to tak chtěli jeden dva lidi z toho topicku, navíc velkej předmět, já se šperky manipuluju, nosim jich u sebe víc, když chci zrovna na někoho udělat dojem vyměním si šperk, nemyslím si že to je vhodná úprava... souhlasím s kradením zlatek, klidně i větších hodnot třeba do 5K, ale to už pro fakt namachrovanou postavičku... otázka ale je, jde to udělat ? To CizaD: Nevím z čeho usuzuješ že kolabuji  ty hráči se najdou znova a nehodlám to riskovat Tak si to představ že pokud u sebe budeš nosti několik šperků a rád se s nimy chlubíš není potom divu že si toho někdo ve hře všimne a bueš tak jasným terčem, to je jako chodit po Václaváku s balíkem peněz v ruce .... chtě nechtě budeš středem pozornosti.
Ano myslím že se může stát že se najde znova jedinec ,,EXOT,, který ti vybere kapsy cobydup (pokud to ovšem neošetříme v systému) ale i tak není problém udělat obrázky ze hry a dotyčného nahlásit. Takový hráč to potom pokazí všem.
|
|
Top |
|
CizaD
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 15:10 15. Jan 2010 |
|
|
nomis_b wrote: Ohledne penez bych to radsi omezil i % z obnosu, at nedochazi k "vyluxovani" inventare az na 0 (kdy nejde ani koupit pokoj na prespani apod..)
Napr: Max. moznost penez, co ukrade Rogue je limitovana: 10% + 2x ( lvl rogue) , do maxima (lvl rogua) x (lvl rogua) *100
1lvl rog max 10% obnosu postavy (do maxima 100 gp) 10lvl rog max 30% obnosu postavy (do maxima 10 000 gp) 20lvl rog max 50% obnosu postavy (do maxima 40 000 gp ) 30lvl rog max 50% obnosu postavy (do maxima 90 000 gp ) 40lvl rog max 90% obnosu postavy (do maxima 160 000 gp )
A kazdopadne bych to kombinoval s NEJVETSIM casovym usekem 10minut (a kradeni JEN penez) NO VIDÍTE KONEČNĚ NĚKDO KDO PŘIŠEL S NĚČÍM KLOUDNÝM
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 15:18 15. Jan 2010 |
|
|
CizaD wrote: Tak si to představ že pokud u sebe budeš nosti několik šperků a rád se s nimy chlubíš není potom divu že si toho někdo ve hře všimne a bueš tak jasným terčem, to je jako chodit po Václaváku s balíkem peněz v ruce .... chtě nechtě budeš středem pozornosti.
Ty vůbec nevíš o čem mluvim, ale hlavně že víš všechno... Poradím ti jednu věc, od Tariel se drž zpátky, protože jinak ti uřízne hlavu, až zjistí kdo to byl a bude to dělat tak dlouho, dokud tě to kradení věcí neomrzí, víš ona je hráblá a poslední dobou jí šibe. Nemám chuť tu řešit zloděje co jsou schopný vyluxovat středoškolskou kolej a nakonec přes vrátnici ještě pronést PC a jenom říct, se stalo no.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
rotona
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 15:32 15. Jan 2010 |
|
|
Okradaní hráčů bych zakázala protože si sve zlatky hodně cením, a proč třeba nenecháte jen okrádání NPC ?
|
|
Top |
|
Dečka
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 15:32 15. Jan 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Pěkná anketa, nedat možnost hlasovat pro zákázání je opravdu sbírání ""reálných dat"", něco jako když dáš abstinentovi vybrat mezi režnou a žitnou. Hlasuji tedy pro naprosté zakázání okrádání a tedy zachování současného stavu. Tenhle problém by se měl řešit ke spokojenosti většiny a ne jednoho dvou hráčů, kteří nedokážou udržet ruce ve vlastních kapsách. Vlastně to tu stejně skoro nikdo nechce, tak nevim proč se to řeší....
|
|
Top |
|
CizaD
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 15:44 15. Jan 2010 |
|
|
rotona wrote: Okradaní hráčů bych zakázala protože si sve zlatky hodně cením, a proč třeba nenecháte jen okrádání NPC ? To je jako napsat ..... srážení na hráčích bych taky zakázal ... cením si zdraví postav co jen nechat srážet NPC
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 15:47 15. Jan 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
a ja tedka hraju bojovnika a mam spatnej hod na mysl, chtel bych zakazat kouzla pracujici s mysli, doufam ze vsichni ostatni bojovnici se pridate..
_________________ nwn
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 15:54 15. Jan 2010 |
|
|
jenže za srážení nedostávám žádný zlatky. Chci tedy aby při srážení padaly zlatky na zem. Chci aby se udělal přesvědčovací zastrašovací systém na hráče, co dál ? Začneme se bavit o rozumných věcech nebo ne ?
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 15:56 15. Jan 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
innfra wrote: jenže za srážení nedostávám žádný zlatky. Chci tedy aby při srážení padaly zlatky na zem. Chci aby se udělal přesvědčovací zastrašovací systém na hráče, co dál ? Začneme se bavit o rozumných věcech nebo ne ? tady někdo nepochopil sarkazmus 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 15:59 15. Jan 2010 |
|
|
Musí mě ten dotyčnej s tím otravovat i ve hře ?
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Kradení, okrádání & chmatáctví Posted: 16:01 15. Jan 2010 |
|
|
Dečka wrote: Pěkná anketa, nedat možnost hlasovat pro zákázání je opravdu sbírání ""reálných dat"", něco jako když dáš abstinentovi vybrat mezi režnou a žitnou. Hlasuji tedy pro naprosté zakázání okrádání a tedy zachování současného stavu. Tenhle problém by se měl řešit ke spokojenosti většiny a ne jednoho dvou hráčů, kteří nedokážou udržet ruce ve vlastních kapsách. Vlastně to tu stejně skoro nikdo nechce, tak nevim proč se to řeší.... pravdu díž.. dejme teda hlasovati kdo si přeje okradani zavesti a kdo ne.. myslím že NE převáží..Agnoros wrote: pokud k tomu taky něco mohu připsat.. tak bych take hlasoval k zachování zakázání.. do ted to zde fungovalo perfektně.. proč to měnit  .. ted trošku offtopic: mnoho lidí si sem přišlo odpočinout od rozčilování v realnem životě.. na co se rozčilovat ještě s nějakym chmatakem co vam vzal napr. prsten na který jste vydělaval realný měsíc.. (mne by to namíchlo na dost velkou míru) navíc jisté okrádání zde funguje.. nejprve musíš postavu zabít a pak se da okrást .. holt budeš loupežník .. a ne zloděj.. a to si pak mužeš ukrast jak velky obnos chceš .. dodatek.. peníze které si těžce vydělám.. za dlouhou dobu těžkou prací ((někdo bez práce vzal jen proto že si namaxoval jeden skill)) a jdu si třebas koupiti něco do dílen a někdo mne cestou okrade.. No ani pomyslet se mi na to nechce jak by na to muj zatím hodný pan smrti reagoval.. no myslím že i sebehodnější postavu by to dosti naštvalo.. pravě kvuli možnosti okradani a vylevum některych hraču na jinem shardu kteří jej ani ne zneuživali ale i celkem vhodně využívali .. jsem z shardu odešel. Istvan wrote: Souhlasim s Agnorosem(moc pekne si to napsal) a Innfrem, neni co dodavat. Opravdu tam chybi moznost "nechat zakaz" děkuji Istvane ... ještě bych chtěl dodat že pro nechat zakazane by hlasovali a i již dlouholetí Tuláci co zde hrají ..
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
Last edited by Agnoros on 16:09 15. Jan 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|